- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volkov
senior tag
"Azt a G izét lehet gyűjteni. Minden pályán lehet találni...jól el van rejtve. Én is van, hogy mikor már elmentem mellette esik le, hogy hééé, ott volt egy"
Igen, közben találtam 3 db-ot.
Már csak pár ezer kéneAmúgy iphone 4 pár óra játék után:
és max 1 FPS.:)
-
Volkov
senior tag
Két dolog bosszant:
-úton és munkahelyen pihi időben nem enged játszani vele: sír az internetért
-baromi drága az a G izé, s arra nem jöttem rá, hogy olyat hol lehet találni ingyé.Ez az egész töltsd le ingyen s utána fizess baromi sokat modell kezd egyre idegesítőbb lenni
:)
-
xenom0rph
őstag
"""""""""""ingyenes""""""""" azt ha tovább akarsz jutni fizess
halahala
-
hadrian77
csendes tag
Be kell írni a youtube-on, hogy minione banana egyből kiderül, hogy nem véletlenül kell banánt gyűjtögetni.
-
Graphics
Jómunkásember
Kipróbáltam ,tetszik, ámbár nem értem, hogy miért dob mindig új pályára, meg mi a szisztéma...
Még tanulni kell
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
arni0419
csendes tag
Tényleg frankó játék
Xiaomi
-
Dilikutya
félisten
A Carmageddon mindössze 1 napig volt ingyenes Androidra, valamikor június elején talán. Pont elcsíptem a hírt valamelyik portálon, le is csaptam rá (de amúgy sem sok, 400-500Ft, a Prince of Persia Classic is, csak megvenni nem tudom, mivel Maestro kártyát a Play nem fogad el).
Real Racing-ből talán a 2. rész az, ami megjelent WP-re, de úgy hallottam, nem lett egy túl jó, látványban elmarad az androidostól (Samsung Apps-on amúgy most 308Ft, meg a Nfs Most Wanted is).Amúgy borzasztó lassan indul el a Minion Rush, valamit nagyon tölt, már akkor tudtam, hogy nem érdemes vesződni vele .
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
G4bi89
senior tag
4.3 alatt több felhasználó mellett az intro közben kilép Érdekes, hogy az elsődlegesen beállított profilnál nincs baj.
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
BenHans
addikt
+1 Meg amúgy is jó kicsit kikapcsolni, és szvsz ezt csak hasonló filmekkel lehet, hiába felnőtt az ember.
Nem fogok azért [Band of Brothers]-t nézni mikor feszült vagyok és ki akarom zárni a külvilágot, csak azért mert nem vagyok már gyerek. (Pedig nagy kedvencemről van szó.)
Meg aztán miért baj ha belül az ember egy porcikája gyerek marad...️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
sien
aktív tag
válasz Dilikutya #25 üzenetére
teljesen jó játék felnőtteknek is, csak el kell jutni abba a korba, amikor rájön az ember, nem attól lesz felnőtt hogy a carmageddonnal játszik
Silverr: nálam is ez volt napokig, a gyerekek kitartása miatt maradt csak meg, én már törölni akartam akkor amikor először megakadt valahol 63% nál. aztán egyszer csak letöltődött.
[ Szerkesztve ]
-
Silverr
aktív tag
El sem indul ez a valami, letöltésnél hibát ír ki...
-
SL-27
tag
Zsír kis játék. Én egy hete nyomatom. A 3. pályán néha sikítva játszok, mert olyan gyorsan jön egy-két akadály, hogy nem látom
Megjegyzem... mintha a Nexus 7-esem melegedne tőle, de rendesen.
Mondjuk lehet nem tett jót neki a kinti 40 fok seA bonyolultság mindenképpen erény! <> Samsung Galaxy S23+ és Watch 6
-
lecsobacsi
csendes tag
Én is ezt akartam írni... [link] ezt csak a "fluffy unicorn"-ra
Viszont a G mint Gold... Ezen behaltam! (Bog, csak neked, csak most: G = team Gru)
Amúgy tényleg jó játék, bár már hetek óta nem játszottam vele (tableten)... Én meguntam, hogy csak 2 pályán váltakoztak a dolgok... De ezek szerint van 3. pálya is...
-
gabor85
őstag
Ecca ecca eccavúúú
-
-
BenHans
addikt
Nagyon jó unaloműző! Köszi a bemutatót, újra lesz mivel játszani...
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Dilikutya
félisten
Gyerekeknek elmegy, felnőttként inkább a júniusi promóból szintén ingyen megszerzett Carmageddont vagy a Real Racing 3-at favorizálom mobilon. Prince of Persia Classicból is volt valami promo, de abban aranyat kell gyűjteni a pályák feloldásához, az alapból kapott arany csak a második pályára elég. A Prince of Persia Retro pedig szintén ingyenes, kár, hogy csak iOS-re érhető el.
Kipróbáltam, van özön ilyen játék, az Iron Man 3: The Videogame is ugyanez. Ez a baj az ilyen alkalmazásboltokkal, van variáció egy témára jó sok.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Graphics
Jómunkásember
Despicable Me Minion Rush, ez a teljes neve
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
A Despicable Me című Gameloft játék ugyanez? Mert Minion Rush néven nem találom Play-en...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
törölt tag
Bog, ugye nem láttad a rajzfilmeket?
-
HuMarc
veterán
válasz sz.balazs.95 #15 üzenetére
Hidd el, nem nagy veszteség
-
beast27
senior tag
Én azóta játszom vele mióta kiadták elég fain kis játék engem még mindig le tud kötni, rekordom 250k+
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
sz.balazs.95
veterán
kár, hogy nincs WP-re...
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Lavar
aktív tag
Szedjétek csak, én is játszottam vele sokat még mikor kijött, jópofa, szépen néz ki, főleg ha szereted az ilyen futkározós fajtát.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
A hétvégén láttam a vonaton, hogy valaki játszott ilyesmi stílusú játékkal, csak vonatos volt. Nem ismertem, de ezek szerint az a Subway Surfers volt. Ma is tanultam valamit
Most látom, hogy Temple Run viszont van WP8-ra, így azt ki is próbálom. -
HawerKing
őstag
Ar/ertek 9/10 ?
Szep a grafika▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
wertigo1984
őstag
Koszi a tesztet, tabon meg jobb!
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
SkiDev
őstag
Köszönöm a gyors választ Bog! Akkor gyorsan le is kapom Playről és hadd szóljon!
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
SkiDev
őstag
A szerkesztőség nem találkozott véletlen hibákkal? Megnéztem Playen, de mostanában elég sok a negatív hozzászólás, miszerint a facebookkal nem szinkronizál, illetve sokszor történik adatvesztés.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Graphics
Jómunkásember
Jópofa, délután ki is próbálom
-
Ádám16
addikt
Régóta játszok vele, én nagyon szeretem.
-
Styleboy
tag
Azért ha már minden tízes, és még ingyenes is akkor az át/érték elég fura számomra hogy egyedül az 10/9. De ez a saját véleményem.
"Aquila non captat muscas" --- azaz "A sas nem fog legyeket"