- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Alcatel OneTouch Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok, használja valaki Blackberry 10en? Ha igen minden tapasztalatot szívesen fogadnék!
(#213) Lui82 visszaolvasva látom, hogy nálad jó, több tapasztalatot meg tudsz osztani, hogy okoz e bármi kellemetlenséget, hogy bb-n használod?
[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
felemerult egyket ujabb kerdes. az ora onmagaban kepes ellatni a fitnesses dolgokat, vagy mindenkepp kell neki a telefonos kapcsolat? lepesszamlalasra gondolok vagy pulzus mérés vagy ezen funkciók arra értem, hogy működik ugy a dolog hogy nem all time kapcsolaton nyuznam hanem csak akkor csatlakoztatnam telefonhoz amikor en ugy gondolom(révén BBvel elofordul connection lost ahogy beezeltem egyik forumtarssal )
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Több kérdésem lenne:Adott a Weboldal: [link] fentebb linkelték, ki akartam próbálni, enged bejelentkezni de nincsenek benne az adatok. Hogy lehetne ezt megoldani? mi lehet a gondja? felhőbe is szinkronizáltattam, szóval az elvileg nem lehet gond.
Különösebben a közösségi cuccok nem hatnak meg az nem érdekel, de jó lenne gépen is látni a dolgokat, hamár adott a weblap hozzá.Más kérdés, hogy gépen nem lehet leszinkronizálni esetleg, ehhez a weblaphoz?
A másik, hogy 75% a mai aktivitásom, de lépésszám 115% kalória nincs meg a kellő- ide jönne a kérdés, hogy mi alapján számolja az elégő kalóriát? mi hiányzik neki? km-ben is bőven 150%ban vagyok és percben több mint 2 és fél óra mitöbb ki is aludtam magam, ergo minden megvolna ma csak a kalória nincs. Nekem köll azöccsívment
Csináltam egy saját számlapot, ha érdekel valakitvagy tetszik neki, feldobom logo nélkül is, de így egyedi nekem
[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Adott ugye ez a %os aktivitás mérő, aminél utána a lépések kalória táv idő alvás található.Mi alapján jön ki az órának a % érték? mert minden beállított célom elértem, viszont a%érték mégis 80% lett. Akkor most miért....? Ez még haverok közt szólva is 110% amit teljesítettem szóval le lett vonva adóba ?
-
kkdesign
senior tag
viszont épp ebben a pillanatban jelzett a telóm, hogy frissítené a progit! a .16osra, hátha valamiképp kihat az órára is...
Azt külön nem értem, hogy miért an az, hogy ha tableten behúzza az adatokat valameliyk napra, akkor utána ha Telómon nézném meg, erre már nem küldi rá az adatokat... tehát ha elszinkronizálja az ember egyik napot a telóra másikat a tabletre, akkor szívás van mert felesben lesznek meg az adatok... ez amúgy most mi már ?[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
-
kkdesign
senior tag
válasz karzol32 #662 üzenetére
én olyan 400 x 400 as háttereket szoktam csinálni magamnak a színekkel variálni kell, mert 262ezer színű a kijelzője így nem minden ugyanolyan színű, de próbálgatni kell. nekem a saját képem pl fél nap photoshopba került mire igényemnek megfelelő lett
Más téma:
Mostanában képtelen az óra az aktivitásban 100%ot mutatni. Ez másnál is így van? hiába alszom ki magam akkor is 80% . De mondjuk a teljesítmény pontot megadja, így majdhogy lényegtelen. nem tudjátok hol lehet szép watchface-eket találni? Google már volt a barátom, fbn is keresgettem, meg ahol eszembe jutott, de hátha valaki tud valami elrejtett kis zúgot ahol szép hátterek vannak
-
kkdesign
senior tag
Egy ideje nem ébreszt az órám. Mit tudok tenni vele? nem is rezeg nem is jelez. Újraindítottam már, másik készülékről kapcsoltam be az ébresztőt is. Mégsem ébreszt. Még szerencse hogy 2 helyen állítok ébresztőt, hogy tuti felkeljek.
-
kkdesign
senior tag
válasz mekkGyver #670 üzenetére
próbáltam, kitöröltem este a dolgokat, 2-t nem engedett kitörölni, de vettem fel újakat helyette. Az eddigiek ismétlésen voltak h-p. ig most az újakat amiket felvettem azok nem ismétlődnek. Így sem jelzett semmit :-/ sőt az ébresztő jel még mindig ott van. Az óra rezegni tud, repülőgép mód kikapcsolva. teló-tablet kombón próbáltam kibe kapcsolni. Eltűnt és megjelent az ébresztő ikon ahogy kell. Újraindítás megvolt az órán, tableten telón is. Nincs ötletem hogy mi lehet a megoldás erre.
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Ha az órám csak bizonyos pózba állítva hajlandó tölteni, azaz tippemre megtört a szál kábel benne akkor az szerviz ugye? Telekomnál mennyi idő míg visszajön ha szervizes a hiba?
-
kkdesign
senior tag
válasz BoneDragon #1059 üzenetére
Szia! A szíjat max nagyon hozzáértő személy tudja cserélni, vagy szerviz. Egyben van nagyon az egész, nekem is mikor megtört a kábel a szíjban, inkább küldtek egy új órát.
-
kkdesign
senior tag
hali,
valamiféle úton módon életre lehet ezt lehelni pc-n? akár emulátor, vagy báááármi? a Weblap nem elég, mert nem csatlakozik az órához. Arra kéne hogy tudjak ébresztőt állítani, vagy ilyesmik.
[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
Azt nem tudni, hogy az új széria mikor lesz kapható? Alcatel MoveTime WiFi Watch-ra gondolok : [link]
[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok, ha a nem töltős felénél a szíjnál ahol csatlakozik az óratestben a fekete rész jelentősen eltörött, valamint másik felén elvált a piros részétől a ragasztás, akkor ezeket javítják/cserélik garanciában? :/ 2. évében van.
-
kkdesign
senior tag
válasz mistvan68 #1402 üzenetére
T-mobile-os, 2 év garancia, ezért volt drágább a telekomnál anno. Kérdeztem hogy mi számít tartozéknak, azt mondták hogy egész órához tartozik mivel a szíj nem cserélhető. Ma leadtam egy gsm boltban ami alcatel partner, viszik tmxhez, de valszeg nem rendeltetés szerű használattal dobják, de aztmondta a srác hogy jóeséllyel csere
-
kkdesign
senior tag
válasz mistvan68 #1405 üzenetére
Hát féligmeddig lett. Bocsi hogy csak most válaszolok csak eltűnt a topic a kedvencek közül, aztán elfelejtettem. Kaptam egy papírost hogy javíthatatlan és menjek vissza ahol vettem. Visszasomfordáltam a telekomhoz, ahol tájékoztattak, hogy nem nem adnak vissza pénzt, mert lehet hogy van raktáron valahol. De 2 nap mire kiderítik, hogy van e valahol és ha nincs akkor vagy belekalkulálom másik termékbe vagy akkor adják vissza az árát. Híhetetlen. 2 ilyen sz@rom ment tönkre, és rámsóznának egy 3.-at. Cserébe hogy megint egy bonyolult telekomos ügyem lett, meg nekem csak bonyolult van, más üghyekben is, ezért most elszállt a cérna, és mindenkit bemártottam normális és korrekt reklamációba Aztán mondta azt is hogy ennyi galiba után más rájukborította volna az asztalt, én meg normálisan megfogalmaztam nekik mik voltak a problémáim. Végén a srác megkérdezte, hogy 26 év alatti vagyok-e mondtam hogy igen, mert akkor bekapcsolja nekem a diákoknak szóló 2gb-os plusz internetet így végre mehet waze a telón
[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
válasz mistvan68 #1407 üzenetére
Sikerült teljesen az egész. Pénz vissza. Üygintéző megint félretájékoztatott... És ezért várnom kellett 2 napot. De tegnap végre egy hozzáértőbbhöz hívott a rendszer. Xiaomi amazfitre váltottam. Este nyomkodtam, az is egész jó cucc, ott az óratestben van a töltő csatlakozó, és az már sokkal jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- Apple watch series 9 45mm stainless steel ÚJ 1 év Apple jótállás
- Beszámítás! Apple Watch Ultra 2 Cellular 49mm okosóra garanciával hibátlan működéssel (1 hónapos)
- Apple link bracelet Silver bontatlan 12 hónap szavatosság
- Apple Watch 7 45mm Silver Cellular Használt/1-3 hónap gar./p3817
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs