- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Alcatel OneTouch Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feco29
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy találkozott e már valaki olyan időjárás alkalmazással aminek az értesítéseit megjeleníti az óra? -
jeromosi
aktív tag
Sziasztok!
Énis szeretnék venni egy alcatel go watchot.
DE én úgy tudom hogy a kettő között nincs külömség csak hogy a go watchnak erősebb a háza.
Egy iphone 6 s-el lenne használva tehát iossal.
Hogy megy iossal?
Mindent lehet vezérelni az alkalmazásában?
Tehát mindent pulzust lépést stb-t lehet nézni az alkalmazásában és lehet beálítani ott az ébresztést stb-t? -
Diabo6
senior tag
Sziasztok!
Ha eldobja a telóm a BT-t és ezért nem jelez az óra, akkor arra van valami beállítás a telefonoknál (androidon), hogy ezt ne tegye? mint pl a wifinél is, hogy maradjon aktív alvó módban is. -
draco31
veterán
A telefonban a láthatóságot állítsd végtelenre, talán ez a megoldás.
Közben próbálgatom az enyémet, ha teljesen üresre merül, akkor elkezd tölteni, másfél napot bír ki. De feltöltve kikapcsolva is lemerül a dobozában 2 nap alatt.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
BoneDragon
veterán
Üdv!
Szemezek ezzel az órával, esetleg van bevált külföldi oldal ahonnan lehet rendelni vagy inkább innen kis hazánkból? A szíj cserélhető rajta? Igazából ez lenne a legnagyobb gondom vele.
-
kkdesign
senior tag
válasz BoneDragon #1059 üzenetére
Szia! A szíjat max nagyon hozzáértő személy tudja cserélni, vagy szerviz. Egyben van nagyon az egész, nekem is mikor megtört a kábel a szíjban, inkább küldtek egy új órát.
-
draco31
veterán
válasz kkdesign #1060 üzenetére
Nem bonyolult a csere, 8 csavart kell kicsavarni, lejön a hátlap, felrakod az újat, csavarok vissza. Az már más dolog, hogy én még sehol sem láttam hozzá alkatrészt. Ha visszább olvastok, azt hiszem linkeltem szétszedős videót.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Cry0
őstag
sziasztok
búcsúzok tőletek pár órája sikeresen eladtam az órát most már az új tulaj fog gondoskodni róla
Sok jót még nektek az órával együttIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
tl-x
őstag
Sziasztok. Szemezek az órával. Az értesítéseket teljesen kiírja vagy csak egy töredékét?
-
tl-x
őstag
Sziasztok. Iphonehoz használja valaki? Viber, Messenger, SMS-eket jelszi? Bejövő hívást jelzi IOS-en?
-
Diabo6
senior tag
Sziasztok! Visszakeresve annyit találtam, hogy miui romnál nem jó a kapcsolat. Sajnos tapasztalom is. Van rá valami megoldás romcserén kívül?
-
mpierre
veterán
Téves infó. Mi4s mellett hibátlanul működik.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
tl-x
őstag
Sokat gondolkoztam rajta de végül megrendeltem. Holnap érkezik.
-
tl-x
őstag
Megérkezett. Iphone 6s-el használom jelzi ha hívnak el is tudom utasítani a hívást rajta. Messenger üzenetek is átjönnek rajta. Viselése és felcsatolása még furcsa. Meddig kell tölteni? Hol jelzi ki hány %-on van?
-
-axxon-
tag
na, elért engem is a végzet, nem tölt a telefon((
3 napja még semmi baja volt, simán tudtam tölteni, kezemen hordtam, most meg nem tölt, de ha megtekergetem a szíjat akkor van töltés.....t-mobilos, de nincs gari jegyem.
van valakinek tapasztalata hogy a garanciát igy is tudom-e érvényesíteni, pl seria szám alapján?
Mindegy, milyen nehéz volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz.
-
draco31
veterán
Ha kikapcsolod, és úgy töltöd, akkor mutatja % ban. Egyébként 1 óra alatt feltölt ha jól emlékszem.
-axxon-
Meg kellene kérdezzed a trémobilt, hogy mit mond.Az enyém most újra működik, bár továbbra is csak akkor tölt, ha teljesen lemerült. Kínzom így, amíg újra be nem ázik, vagy az izzadság bele nem szivárog, aztán megy a levesbe.
-
tl-x
őstag
Ha T-mobil webshopos rendelés volt akkor az oldalra belépve a dokumentumok közt vannak a garijegyek pdf-ben.
-
tl-x
őstag
A szíj végéről a széria számos és qr kódos fehér matricát levehetem? Vagy ugrik a gari? Én garis papírt nem kaptam mellé csak a számlát.
-
iendre
csendes tag
Sziasztok!
Én is most intézem pont a garis javítást. Ugyanez a hibája hogy meg lehet törve a szíjban a vezeték a csatlakozó mellett.
Nekem azt mondták, hogy számla és az óra kell. Ki kell vinni a Telemax szervízbe Budaörsre.
Telefonon ne hívd , mert nem veszik fel és vissza sem hívnak.
Írtam az Alcatelnek és elég érdekes választ adtak:Dear valued customer,
We sincerely apologize the inconvenience! Please try to call our help number between 8:30 am to 16:30 pm from Monday to Saturday except Holidays.
Since we are the hotline that far away from hungray, sorry we don't know definite guarantee terms as it may vary from different country.
Or take your device to the store where you bought it for help. They can assist your phone get repair.
Have a nice day!Should you have another request, do not hesitate to contact us.
Thank you for choosing Alcatel!www.alcatelonetouch.com
-
Gyb001
senior tag
Én hétfőn akartam leadni a T-ben, megtört a szíjban a szalagkábel.
Először elfelejtettem kinyomtatni a garancia jegyet, nem engedték leadni,
Másnap vittem a garanciajegyet, de nem volt nálam töltő, Aznap sem adhattam le.
Szerdán már vittem töltőt is, meg garanciajegyet is, akkor végre elküldték javítaniA bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
draco31
veterán
Mindent vinni kell a telefonokkal is. Nekem egyszer a füles csatija romlott el a régi x8-ason, vittem a boltba, közölték, hogy vigyek fülest is, mert nem veszik át, mert nem tudja a szerviz tesztelni. Vettem valami 500Ft-os vackot a szomszéd boltban, úgy már átvették. Szerviz papiron rajta volt, hogy gyári tartozékkal használjam a hibák elkerülése végett, de persze megcsinálták.
-
tl-x
őstag
Csak nekem szokatlan vagy tenyleg kényelmetlen az óra viselése?
-
Pystyke
tag
nekem is előjött a nemtöltős hiba...
mivel bontatlan csomagban, kéz alól vettem,
a számtech-boltos spanom kitöltötte az üres gar-levelet,
majd elküldtük a telemaxhoz...
ingyen futár hozta-vitte, két hét alatt meg is jött,
Csak épp még mindig nem töltött...
ugyan az akksija tele volt...
Visszaküldés, újabb ingyen futárral, már vagy másfél hónapja kotlanak rajta...
Ha visszakapom, rögtön megy is piacra...A Talkband B2-vel szemezek a kivehető head-set miatt...
arról van valakinek tapasztalata?Honor6, Talkband B3, Glock 26c ;)
-
Joe.36
addikt
válasz draco31 #1096 üzenetére
Én pár nap után megszoktam, most már hiányozna is nagyon megkedveltem, ( Szerencsére nekem semmi bajom vele, szépen teszi a dolgát sőt mostanában párszor odavertem az órát, volt hogy az üveg részen és semmi karc sehol )
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
tl-x
őstag
Gmail-es naptárbejegyzés értesítés nem akar eltűnni az óráról. Telón töröltem és már az órát is ki-be kapcsoltam.
-
tl-x
őstag
Köszi. Most sikerült valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
- Apple Watch 8 44mm Red Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3795
- Apple watch Series 9 41mm Starlight 2025.09.01. Apple jótállás
- Apple watch SE 2 2022 40mm ÚJ 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest