Új hozzászólás Aktív témák
-
Gylard
csendes tag
Akkor annyit kérhetnék a köz nevében hogy egy "Hogyan rootold a ot-991" eseb leírást, illetve egy hozzá jó romot közzé tesztek???
-
qltsar
veterán
Lehet mazsolázni a public OT-991 könyvtáramból, remélhetőleg minden érthető helyen van : [link]
Sp Flash Tool (6573-hoz): [link]
FIGYELEM!: Az original firmware, csak system, boot és custpack particiókat tartalmaz, flashelése CWM-ből történik, gulyuk restore script-jének segítségével!
Az eredeti recovery-t, (ahogy a boot.img-t is) SP Flash Tool segítségével lehet visszaflashelni, ha valaki szeretné a teljes gyári állapotot visszaállítani.gulyuk restore / backup script: [link]
(Használata: egyszerűen rámásoljuk a két zip file-t mondjuk az sdkártya gyökerébe, majd CWM-ből sima update-ként telepítjük, ezután a backup scipt menti a 3 fentebb említett particiót az sd kártyánk firmware mappájában. Visszaállítás a restore scripttel történik, itt is úgy kell tenni, mintha egy update package-et telepítenénk, és a készülék ezen particiói a folyamat végén a gyári állapotra kerülnek.A mentés egy független OT-991 telefonról készült!
A későbbiek folyamán (remélhetőleg minél hamarabb) fogtok részletes leírást találni a ROOT-olás, illetve a Resotre-olás folyamatára.
Sok sikert!
A telefonodban okozott esetleges károkért felelősséget nem vállalok, tartsd észben, hogy a készülék gyári beállításainak módosítása garanciavesztéssel jár / járhat!
qltsar
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
Senki nem használ ilyen nagy kijelzős 991et?
Pedig van root jog, recovery, flash tool.
és persze a gyári visszaállítása.
Lehet elsőre komplikáltnsk tűnik, de nem olyan nehéz feladat.így hogy le lett szedve a sok t-s alkalmazás, máris jobban felszabadult a kicsike, és felhasználóbarát lett.
+36702778032
-
Lasy
veterán
még ma megpróbálom frissíteni a leírást.
és beleteszem az általad írt gyári visszaállítást modding után.+36702778032
-
the_stig
tag
Sziasztok!
Kedves feleségemnek vettem ilyen telót, így magam által tapasztaltak nemigen vannak.
Max szenvedő alanya vagyok a spontán vonal bontásoknak. Ez ugyanis a legnagyobb
gondunk. Beszélgetés közben szépen bontja a vonalat, és én meg csak dumálok-dumálok a süket készüléknek. A drága asszony meg dühöng, hogy már megen kib..szott vele a telefon.
Sógoromnak is hasonló készüléke van - csak szürke - és ugyanerről panaszkodik, illetve
annyi még, hogy beszélgetés közben bontja a vonalat, és felhív valakit a névjegyzékből.
Asszonypajtásé tán egyszer csinált csak ilyent.
Tehát ez nem egyedi hiba, esetleg van-e megoldás? -
Janiiie27
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap tesóm vett egy ot-991-et, t-mobilnál előfizuval. Szóval gondoltam megosztom a tapasztalataimat.
A telefon külsőre teljesen elfogadhatóm jó az összerakás minősége. A kamera szart sem ér, de nem is vártunk tőle sokat, de a villanó led egész normális. A kijelző tényleg nem vibrál, de ha nagyon közelről nézi az ember tényleg pixelesnek tűnhet, de normális távolságból nem olyan rossz a helyzet. A menüben mászkálva jó, gördülékeny, a net is ha betöltött akkor lehet lapozgatni, nagyítani, bírja. Végül is összességében tűrhető telefon szerintem.
A nagyobb probléma a kicsi RAM ami ugye 256 mb lenne, de persze a szabadon felhasználható 150 mbot mutat az alkalmazás kezelőben, ebből 100 mega mindig foglalt (30 mega az alkalmazások miatt, a többi 70-hez nem tartozik semmit vagy is nem jelzi). 50 mbból gazdálkodunk. Nah mindegy nem is lenne probléma, ha sima netezésre lenne csak használva, de öcsém azért vette, hogy majd játszik is vele, meg a nagy kijelző miatt......Minden szar játékot felpakolt és azt vettük észre, hogy a 3Dés játékok nem futnak rajta, vagy is a játékmenüje bejön, indítanánk, tölt, elindul és kilép egyből, több játéknál is. (pl:call of mini zombies, agent dash) De persze volt olyan ami futott, csak azok inkább oldalnézetesek.
Az lenne a kérdésem, hogy a régebbi 800 mhzes proci miatt nem bírja, vagy a kevés ram miatt vagy esetleg hibás készüléket katunk? Ha a ram miatt akkor, hogy tudnám optimalizálni? Ha proci miatt akkor lehet eladjuk, és veszünk egy használt samsung galaxy ace-t.
Én nem értek hozzá, de hátha ti megtudjátok mondani mért nem futnak? Lehet hülyeséget kérdeztem és ez a hardver lehet nem játékra volt tervezve.Előre is kösz mindent!
-
Lasy
veterán
the_stig
Mivel én is használtam, tudom, hogy a közelség érzékelő valamiért kikapcsol, ekkor egy pillanatra a kijelző bekapcsol, és máris nyomkodja a fülével.
Tudom, mert nekem is ez volt. Sőt a legtöbbször tárcsáztam is, de ugye azt meghallja az ember. ebből tudtam meg.Janiiie27
Ami a galaxy ACE készüléken fut az ezen is fog. Sajna igen kevés RAMot hagyott a t-mobile benne, a sok felesleges progik telerakásával.
Pont ezért jött létre a leírás amivel megadjuk a root jogok, és törölhetjük a számunkra felesleges alkalmazásokat.
Mióta töröltem belőle ezeket a dolgokat, sokkal jobban fut, és felhasználóbb barát lett.
"számomra"+36702778032
-
the_stig
tag
Figyi!
A recovery ténykedés mire való? A root jog megszerzését vágom, de a többit már nem.
Nem vagyok androidos, WP 7.5 -el nyomom egy sams omnia 7-el.
Illetve az új VF47-es rom gyári sw frissítést takar, és vmi módon frissül is, vagy nem
official? Meg egyáltalán létezik frissebb android erre a telóra? Most 2.3.6 van fent. -
housejoy
tag
sziasztok !
1 kis segítséget szeretnék kérni, rootoltam a telót ami sikerült is, majd pár óra elteltével állandóan újraindult a teló , úgynézem boot loop kreálódott valamiért.
próbáltam mostmár mindent feltettem ezt az uj romot is de nem szűnik meg a probléma.
ráadásul ugye az új rom miatt már nem a t-mobile-s logo jön be úgyhogy gariban tuti nemcsinálják meg a szervízben
tud valaki valamilyen megoldást rá? valszeg én rontottem el valamit beismerem -
Lasy
veterán
the_stig
Igen az egy hivatalos frissítés, nem tudom miben változott, de biztos nem sokban.
A recovery azért fontos, mert ha szeretnéd visszaállítani a gyári romot, akkor a gulyuk féle backup&restore kell.
azzal csinál egy mentést a memkarira, és onnan tudod feltenni azt is.housejoy
Igen mert az gyári független romról készült mentés!
Ez ki is lett emelve.
Ha szükséges fel tudom tölteni az én mentésemet, de ugye abba be vagyok jelentkezve.
Biztos kitöröltél olyan fájlt amit nem kellett volna.
De ha minden igaz akkor csináltál egy backup-ot, tehát akkor meg kell lennie a mentésednek, ami viszont t-mobilos.
vagy azt nem tartottad meg, csak törölted, és kész?+36702778032
-
housejoy
tag
szia, sajnos pont a mentés amit elfelejtettem csinálni ha feltudnál tölteni olyat ami felmegy a telóra nagyon megköszönném,gondolom kilehet törölni belőle a te bejelentkezésedet utána recoveryből.....
ui: rootolás után CWM recoveryből csináltam 1 mentést azomban hiába teszem vissza ugyanazt csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
válasz housejoy #233 üzenetére
Most dolgozom, így a legkorábbi időpontom az sajna a holnap reggel, de mobilnettel nem tudom megmondani hogy mennyi idő mire feltölti.
Szerintem az a legjobb, hogy elhozod, és visszatesszük. tudod nem tudom addig kiadni a linket, amíg nem győzödtem meg róla, hogy nincsen benne az adatom.
Mivel a telcsit elcseréltem, így nem tudom meglesni.a firmware mappában van 3 fájlom ami elviekben az én mentésem.
boot.img
cus.img
sys.img
csak ebből nem tudom meg, hogy be vagyok e lépve vagy sem.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
housejoy
tag
na akkor kezdem elölről,a leírásban szerepelt módon rootoltam a telót ami sikerült is teljesen jól működött ki be kapcsolás is rendben volt . sajnos arról elfelejtkeztem hogy a gulyuk féle script-l kell a mentést csinálni és én csak a síma CWM recoveryvel mentettem.
viszont a gyermekem azt gondolta ha kevés hely van a telefonon akkor majd ő kitöröl valamit hogy legyen hely..... és itt kezdődtek a gondok mert valami olyat is törölt amit nemkellett volna és a következő ki-be kapcsoláskor már nem indult el a teló...
ezekután megpróbáltam feltenni ezt az új romot a 40-st. flashtoollal cseréltem a boot.img-t és recoveryből a gulyuk scriptel csináltam 1 restore-t, természetesen előtte töröltem recoveryvel mindent amit ilyenkor kell. így a betöltő kép megis változott a t-mobile logo helyett az az alcateles logo jön be de ott aztán meg is akad ... -
-
housejoy
tag
na egyelőre megoldódott a probléma mert most már bekapcsolni se tudom a telót szóval megy a szervízbe és reménykedem nem lesz fizetős és gariban csinálnak vele valamit
-
Lasy
veterán
válasz housejoy #242 üzenetére
Már látom, hogy teljesen keverted a dolgokat.
Recovery backup semmit sem ér.Amit kellett volna csinálnod.
gulyuk féle restore feltenni a romot
kikapocsolni
flash tool progival feltenni a boot.img-t
és itt kellett volna bekapcsoljon rendesen.Igen az alcateles feirat jön be, és utána a hang. ez teljesen természetes.
csak a bootloop nem az.+36702778032
-
novoszath
senior tag
sikerült nekem is szereznem egy ilyen telot de a driver ekkel gondban vagyok mert nem tudom felpakolni
esetleg v.ki tudna segiteni hogy honnan kell a drivereket leszedni?
mert a hivatalos alca oldalon nincs fent a telo
a driverek nélkül nem lehet semmit csinalni vele sajna
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
Janiiie27
csendes tag
Lazy lenne egy kérésem. Légy szíves megnéznéd nekem, hogy a te 991-eseden rootolás és memória felszabadítás után indul-e a Call of Mini:Zombies! Nem sok időt vesz igénybe utána meg letörlöd. Itt a link ha gépről töltöd: http://hu.games-for-android.com/download/f/1097 , de play aruhazba is meg van. Aztán ha elindul és nem lép ki játék közben, akkor én is kipróbálom rootolást. Előre is köszi.
-
Janiiie27
csendes tag
Bocs, elírtam, Lasy.
-
Lasy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.