Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • modeart

    tag

    válasz #16695808 #1570 üzenetére

    A hozzád hasonló kevés képzelőerővel rendelkező egyedek szoktak 7-8 ezer forintot vagy többet kifizetni egy mobilelőfizetésért, csak azért hogy legyen rajta 50-100Mb-os mobilnet.... :U
    Ugyanis ha hiszed ha nem, ha normális mobilnetre vágysz sokkal olcsóbban megkapod (és ráadásul minimum legalább 2Gb-os), ha azt nem mobilelőfizetés mellé választod, hanem kötsz egy külön mobilnetes szerződést 2500 ft-ért és akár évente válthatsz is szolgáltatót az akciók függvényében.
    Persze ekkor két sim kártyád van, amit a szolgáltatók is nagyon jól tudnak..... de láss csodát, máris értelmet nyer a dualsim: egy készüléket hordassz magaddal amellyel ráadásul sokkal olcsóbb a mobilelőfizetésed, mégis van komoly mobilneted, amit hotspotot meg is oszthatsz a notebook-kal, így usb modemre sincs szükséged.....
    Persze az ilyennek minek magyarázni.... :W
    Arról nem is beszélve hogy a dualsim telefonok (nagy tévedésben vagy barátom) nem csak Magyarországon, hanem tőlünk nyugatabbra is nagyon népszerűek - igaz ott kevésbé a költséghatékonyság, hanem a praktikum ami tényező.

    Az, hogy egyre több ilyen készülék van (és elhiheted hogy nem kelet-európa miatt gyártják a kínaiak) bizonyítja hogy egyre több ember mászkál üzleti és magán előfizetéssel és igény van a praktikusságra - az egész világon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák