- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Úgy látom, van, akinek hiányzik a root. Szerencsére egyre kevesebb olyan dolog van, amit e nélkül ne lehetne megcsinálni. 2.3 idején én is rootoltam a Spicát, mert akkor valóban kellett, alap dolgokat se lehetett nélküle megcsinálni. Mentek fel a főzött romok, meg egyéb nyalánkságok. De mostanában nem csak a garivesztés veszélye miatt nem rootolok.
Ízlések és kredencajtók, de engem nagyjából hidegen hagy a "sok szemét", ha el tudom rejteni (csinálok egy szemét mappát és mindent beledobálok, azt az egy ikont meg valahogy elviselem). Valóban jobb lenne, ha a helye is felszabadulna, de nem hinném, hogy a pár mega fogja megmenteni a világot.
-
ngabor2
nagyúr
Nekem a Knox az elején kérdezte, hogy be akarom-e állítani. Mondtam neki, hogy kösz, nem, azóta csendben van. Pipa.
A TW nekem se tetszik, plély áruház, Nova launcher (a Go valami miatt nem akart rendesen menni), azóta köszönöm szépen, jól meg minden rajta. Hogy a háttérben esetleg valamit intézkedik a TW? Kit érdekel? Pipa.
A legtöbb probléma megoldható, ha eléggé akarja az ember.
USB 3.1: kicsit olyan ez, mint a világításban a led. Egy ideje elérhető, a bátrak, vagy akinek korábban sok pénze volt rá, játszadozott vele, de nem volt elég kiforrott/elterjedt. Most már az nem cseréli a világítást ledre, aki nem akarja.
Ahogy kiderült, hogy a kábel sokkal fontosabb, mint 2.0 esetén, erre a kínai legalja felett levő gyártók oda fognak figyelni. Ha normális kábelt vesz az ember, akkor nem lehet túl nagy probléma. Tippre az S8 már 3.1-gyel jön ki jövőre. -
ngabor2
nagyúr
Jófajta teló, bár gondoskodtak róla, hogy a következő csúcsmodellekbe lehessen mit visszarakni
Meg az árán dolgozhatnának egy kicsit. Mondjuk az eladási számok alapján ez a dolgozás nem feltétlen fog árcsökkenést jelenteni, ha drágán is ennyit visznek, akkor miért adnák olcsóbban?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Microsoft Outlook topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest