Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raysen623

addikt

Komolyan mondom nevetséges az ellentábor viselkedése egy ilyen hírnél...valamiért egyesek úgy érzik nekik feltétlenül muszáj a fikázás és a trollkodás. Kettesek ezt valamiért nem érzik magukénak pl. egy samu hírnél...nekem pedig szimplán elegem van a f@sz méregetésből.
    iPhone 5C-m van jelenleg, és mivel bőven elegendő a kijelzője, ezért véletlenül sem fogok iP6 Plus-t venni, és ugyanígy Note-ot sem. A samu csak nyugodtan örüljön a kólaautomatájának, igya meg ami benne van, lehetőleg az összeset és büfögjön tőle jó nagyokat.
    Az egész kijelzőméretnek igazából semmi értelme, az almának volt régebben legalább véleménye, az ellentábor meg csak ötletelgetett, mígnem egészen véletlenül a publikum úgy találta hogy neki jó a nagy kijelző, és ezt úgy adják elő mintha ők előre megmondták volna, holott csak beletenyereltek valamibe, amiből tudtak nagyobbat csinálni.
    A droiddal meg senki ne jöjjön, mert az nem saját fejlesztésük, hanem a google vívmánya, amit maximum sz@rrá moddolnak és próbálnak vele villogni...
    Példa: tegnap láttam egy mobilüzletben egy boldog, új samu tulajt, amint próbálgatta a bazi nagy kijelzős új droid készülékét, és jól láthatóan csak azzal volt elfoglalva hogy beállítgassa, vagy átállítson valamit, illetve gyakorlatilag mindent. Ezzel szemben én az új 5C-en igazából a háttérképet állítottam át, beállításaimnak nagy része meg jött a felhőből oszt jó napot.... :DDD
    Mit is akarok ezzel mondani?! Biztosan nagyon jó, meg szép a droid is, azonban azt látom hogy sz@rrá kell moddolni hogy olyan legyen, amiről a user álmodik...Almánál ez általában alapállapot...lehet ezt ragozni, akinek az a perverziója hogy egész nap nyomogassa a telóját azzal nem lehet mit kezdeni. Aki pedig csak használni akarja értelmesen, az meg azt teszi felesleges nyomogatások nélkül. Funkciókkal is lehet jönni, hogy ezt má x éve tudja a droid is.....na bumm. Mennyien használják? Ja hogy elenyésző számú, vagy töredék user? Akkor jó hogy van benne, mert legalább el lehet mondani...
    Szóval droid a ti kólaautomatátok, alma meg az én "csajom" :DD

A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.

Új hozzászólás Aktív témák