Hirdetés

 • Mikamaka

  PH! kedvence

  Szuper írás lett , nem gondoltam volna hogy ebből a témából ki lehet még hozni egy ekkora anyagot , de hát van akinek ez sikerül :C
  Élvezettel olvastam minden betűjét.

  Anno ps1-n végig toltam mindhárom részét , nekem mindegyik tetszett , bár a harmadik gyengébb lett mind az előző kettő - szerintem.

  A ps2-es részek valami irtó gyengék lettek és jött a 4. rész ami ismét jól sikerült , úgy gondolom a változás jót tett neki , bár az irányítást szokni kellett , a hangulat nagyon ott voltak , nekem nagyon tetszett ez a rész , annak ellenére , hogy elég megosztó volt. Többször is végig játszottam.
  Majd követte az 5. rész , ami inkább volt egy akciódúsabb rész , rátett egy lapáttal az előző részre . Bekerült a cooperativ mód , haverral játszani elég állat volt , ezt is többször végig vittem. Nekem bejött ez a rész is , pedig sok gamernek nem....Aztán követte a lejtmenet 6. rész. Ez már nekem kimaradt , ahogy olvastam elég borzalmas és középszerűnél is gyengébb lett... Végül jött a 7. rész ami számomra a kor elvárásainak megfelelő lett , elég beteg és parafaktort kimaxoló játék lett. Itt a klasszik RE megszakadt , kellett ez már , elfáradt a sorozat.
  Várjuk a következő részt ;]

  PES & ISS PRO only