- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Nekem a 3,6-3,7" képátló kicsi, úgyhogy ha tényleg ez, illetve ennek a QWERTY-s változata lesz idén az összes Nokia WP, akkor maradok a HTC-nél, vagy ha a Samsung ugyanúgy felhavítja az SGS II-t, mint tette az SGS->Omnia 7 esetében, akkor az se elképzelhetetlen....
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Utolsó OFF: Amit ezekről az egyetemen tanítanak, az kb. lószart ér a való világban (nemzetközi környezetben) a témában megszerzett tapasztalathoz képest. Nem véletlen, hogy a legjobb oktatók azok, akiket meghívnak előadást tartanak, egyébként pedig nagyobb cégeknél dolgoznak vezetőként. Az irodai okoskodók inkább filozófusok.
A humorosság megítélése teljesen szubjeltív, ellentétben az elcsépeltséggel, azaz ha valamit az Engadget és hasonló oldalak fórumain már ezerszer olvastál. Mások tollával ékeskedve még a jó humor se lenne igazi, de számomra a primitív szóviccek még csak nem is minősülnek annak.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
A sikerességet csak az idő, és a piaci környezet folyamatos változásához történő további megfelelő alkalmazkodás dönti majd el.
Én csak azt nem értem, miért gondoljátok azt, hogy 2012-ben több béta MeeGo-s készüléket lehetett volna eladni, mint WP7-est, miközben arról még nem esett szó, mikorra és milyen alkalmazások, illetve nokiás szolgáltatások jöttek volna össze. Lentebb linkeltem, hogy ma már többet neteznek az emberek dedikált alkalmazásokon keresztül, mint a böngészőből, és a tendencia erősödik. Hol vannak ezek az alkalmazások? Mikorra készültek volna el? Milyen minőségben?
OK, hogy Elop szerintetek trójai faló, de akkor mizujs Ollila-val és a többi ős-nokiás finnel, akik a háttérben rábólintottak a dolgokra? Mindet a MS fizeti, vagy összesítve is kevesebb fingjuk van róla, hogy üzletileg, stratégiailag mivel jár jobban a Nokia, mint pár önjelölt szövivő fejlesztőnek? Ugyan már...A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Nem OPK-t írtam, hanem Ollila-t, aki jelenleg is az igazgatótanács elnöke, bár már kifelé áll a szénája.
Részemről ez abszolút nem WP7.x vs. MeeGo/Maemo problematika, ahogy Elopot se érdekli a technikai háttér. Kell egy rendszer, amiben van potenciál a következő 3-4 évre, és ahol nem túl veszett a tolongás, ami a profitot keményen megvágja minden OEM-nél, amelyik nem maga gyártja az alkatrészek jó részét (i.e. a koreaiakon kivül az összes gyártó). Különösen a középkategóriában, ahol a legtöbb okostelefon fogy már ma is.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz Arthuro_Adam #110 üzenetére
Most, hogy az iOS 5-öt nagyjából már ismerjük, azt mondom, hogy de. Esetleg az SGS-ek emlegetése zavart meg? Arra gondoltam, hogy az Omnia 7 utódja kb. ugyanúgy az SGS II feljavított dobozos változata lesz, mint ahogy az Omnia 7 az SGS minőségi dobozos, snapdragonos variánsa.
-
erdoke
titán
válasz manchester85 #115 üzenetére
Alapvetően 4 komolyabb bajom volt az iPhone 4-gyel:
- Kis kijelző.
- Sivár, más funkciókkal nem rendelkező lock képernyő.
- Primitív, kevés információval bíró statikus launcher home képernyő.
- Borzalmas notifilációs rendszer.Ebből kettőre többé-kevésbé megoldást nyújt az iOS 5, a kijelző pedig valamivel nagyobb lehet a következő HW frissítés után, úgyhogy már csak az alap menü tart távol. iPad-en nem akkora gáz, de a telefon funkciókkal együtt kellene valami informatívabb es dinamikusabb. Az iPad használat alapján még az egyszerű(bb) Back funkciót, és a gyári böngésző teljes képernyős nézetét hiányolom nagyon. Idétlen, hogy ha valami megnyit egy másik alkalmazást, és ott csak pár másodperc dolgom van, akkor csomót kell kattintgatnom és böködnöm, mire visszatérek az előző állapotba. És igen, a trükkel engedélyezett négyujjas swipe nem igazán jön be, lévén az iPad-et mindkét kezemben tartom, a telefont viszont leginkább egy kézzel használom.
-
erdoke
titán
Nézegettem este a videót és a képeket. Ez a készülék biztos, hogy nem végleges, csak egyike a prototípusoknak, amiket Elop már hónapok óta hangoztat, hogy magánál hord. EGy gyors N9 átkalapálásnak tűnik, még a kijelző is ugyanaz a 16:9-es, csak az alsó extra 54 pixeles sávból valamiféle virtuális WP7 gombsort alakítottak ki.
A videó minősége annyira jó és profin vágott, hogy biztos vagyok benne, a Nokia csinálta.. Ilyet egy dugiban videózó újságíró tutira nem csinál. Szóval keltik a hype-ot, de nem vagyok benne biztos, hogy a végleges 1-3 készülék, amit még az idén piacra dognak, nagyon fog hasonlítani a videóban szereplőre...A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Az előzőekhez hozzátéve a marketing gurujuk minapi kijelentését, miszerint az iPhone-ok megjelenéséhez hasonló hype kialakítása a cél, szerintem ez egyértelműen előre megkomponált "szivárogtatás", és a készülék későbbi sorsáról továbbra sincs megbízható információ. Ránézésre nem lehet végleges, mert az OS egyelőre (értsd: Mango is) csak az 5:3-as WVGA felbontást támogatja, a 16:9-est nem.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
A megkomponálás simán lehet annyi is, hogy "ott felejtjük" az IT-s kollégánál a videó fájlt egy fél napra, bízva benne, hogy majd feltölti valahová a haveroknak mutogatni. Ez a módszer a legkevésbé gyanús.
Szerintem október végéig rendszeresen lesznek ilyen és hasonló hype keltő akciók, aztán beindul a "hivatalos" marketing gépezet.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Az, hogy a helyieket meglepte, csak erősíti a központi szervezéssel kapcsolatos teóriámat. A legmagasabb marketing szintről indulva keverik a xart.
OK, itt van egy kis összefoglaló, mit magyaráztak alig pár napja a marketing fejesek:
"A Nokia representative speaking to a renowned website said – "The iron shutters are down around development – it’s “Apple-style” secrecy right now," suggesting at a secretive nature of marketing for the WP7 line of devices. Another employee stated that if they could replicate the hype about the first Windows Phone, like Apple does with the iPhone, they could reach far out to the customers."
Iron shutters are down, Apple-style secrecy? Inkább a második fele dolgozik: replicate the hype about the first Windows Phone, like Apple does with the iPhone
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Autóhifi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest