- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1 gyakran ismételt kérdések (Frissítve: 2018. 03. 08)
MobilAréna teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurtuzov
senior tag
Állítgatom ezt az ujjlenyomatos képernyőfeloldást, de csak ujjlenyomat+(PIN vagy kód vagy minta) kombót ajánl fel.
Hogy tudom beállítani, hogy csak ujjlenyomatra ébredjen? -
dashed
senior tag
válasz kurtuzov #1501 üzenetére
Kell mindenkepp a pin (vagy egyéb) is..
1. telo ujrainditas utan mindig meg kell adni a pint csak ujjlenyomattal nem oldodik. (vedelem)
2. Ha betolyik pl az ujjlenyomat olvaso akkor ?A pin ne zavarjon tenyleg csak akkor kell ha valamiert nem olvassa az ujjlenyomatodat, vagy restart utan.
[ Szerkesztve ]
-
Helsing
aktív tag
Hát nem túl profi ez a futárcég...
Megváltoztatom a címet, de ezt nem jelzik a futárnak. Aztán küldenek egy mailt, hogy nem sikerült a kiszállítás és változtatást eszközölhetek majd amikor belépek a megadott linken akkor közlik, hogy mégsem változtathatok semmin.
És a levél szerint megint megkísérlik két nap múlva rossz címre kiszállítani a cuccot.Lehet jobban jártam volna ha kiveszek egy szabadnapot hogy átvegyem.
Amúgy semmi értesítést nem kaptam tőlük, hogy mikor számítsak rájuk. Egyszer csak a futár felhívott, hogy a ház előtt toporog és szeretné átadni a csomagot.
Más cégnél azért ennél zökkenőmentesebben mennek a dolgok.
-
Én is átvedtem. Ideje belakni.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Ma kézhez kaptam a telót mindent frissítettem aktiváltam amit kellett nagyon baba a teló.
Olyan kérdésem lenne most jelenleg 60%-on van az aksi most merítsem vagy 20%-ig és tegyem fel tölteni vagy ha csak holnap lenne esedékes a töltése ráérek akkor is? vagy most tegyem fel és mennyen 100%-ig?
Vagy merítsem aztán éjszakára rakjam fel tölteni?
Nem tudom pontosan hogy kell a töltetni az új telókat már. -
-
bepken
veterán
válasz Bertiee #1508 üzenetére
azért, mert az első levélben kapott linknek nincs köze a csomag követéshez.
azt ezen az oldalon tudod megnézni
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
atala
addikt
Lehet, hogy hülye kérdés, de ehhez a telóhoz nem lehet Mi fiókot hozzá rendelni?
-
PowerBuldog
veterán
3 óra SOT után raktam először töltőre.
Elég meggyőző ha azt nézem hogy 60 appot húztam le és még rendszer frissítés is volt. És 70%al vettem ki a dobozból.atala ez android one, itt nincs mi account
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Zoleee83
addikt
válasz PowerBuldog #1516 üzenetére
Nincs mi account, viszont rá lehet varázsolni a Miui-t mivel full ua. a készülék mint a Mi5x, nekem ezért is érdekes, 2in1, lehet kipróbálom azzal is majd, még nem volt soha Xiaomi-m, öregedő S3Neo-t váltana.
A hangminőséget már megválaszolták, nekem ez nagyon fontos, pár nap mulva érdekelne egy akksi idő is.(Bocs nem mind neked akart szólni.)
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
huberpe
aktív tag
pár képet én is felraktam dropboxra. szerintem ahhoz képest, hogy nem ragyogó napsütés volt, nem is olyan rosszak.
[link] -
vacs
veterán
Nekem Nexus 5 van, jövő hónapban lesz 4 éves, és a mai napig felveszi a versenyt egy középkategóriás telefonnal, ezzel az A1-el is!
Gondolkodtam hogy megveszem az A1-et, de szerintem nem lenne előre lépés (persze jobb a kamera, több a ram, erősebb aksi), de nekem hiányozna pl az nfc és Qi töltés.
Én várok egy erősebb hardverrel rendelkező Stock android telefonra!(^)(>.<)(^)
-
retroid
senior tag
Pokémon GO T felrakni valaki hogy megy rajta pls?
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
Lacikaa01
csendes tag
Sziasztok frissítési gondok nálatok is fennállnak?Letöltötte a frissítést de a 2/1.es lépés megkezdésénél megakad és nem megy tovább,van valakinek valami ötlete?
-
Zoleee83
addikt
válasz tomboy84 #1523 üzenetére
Igazad van előtte olvasnom kellett volna kicsit.
"The A1 is essentially a rebranded 5X, but still they're different on the inside.
A1 uses Google's new A/B Partition layout whereas the 5X doesn't.
Your 5X @Kiwisaft runs a port of the A1 ROM. it's redesigned to not use the A/B layout.Porting MIUI to the A1 should be a more demanding task, don't expect it too soon."
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
bepken
veterán
hazajöttem, mindent ledobtam, doboz kibont....és azóta gyönyörködöm. valószínűleg nem mindenki ájul el ennyire, mint én, de nekem még sosem volt ilyen prémium érzetű okostelefon a tulajdonomban. lehet, nem is fogok rá tokot venni! egyszerűen imádom megfogni!
túl sok értelmes mondatot még nem tudnék írni róla....egyelőre próbálok betelni vele - 3 éve nem volt androidos készülékem!
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
én a jó öreg AKG K141 és a VSD5 kapcsán tudok csak nyilatkozni: szerintem teljesen rendben van! jól meghajtja a fejest, már fél hangerőn is teljesen jól szól (a Lumia esetén mondjuk egy olyan 80% körül lehet ugyanez a hangerő) - nálam a világon semmilyen recsegés, csattogás, sziszegés nincs. bár nem is vagyok egy audiophile alkat
-
Roxbury
őstag
Nekem csak 3G van, az 1 es helyre raktam a kartyat. 4G be van pipalva. Telenor. A rendszer frissult es nem talal ujat. Talalkozott mar valaki ilyennel?
-
BG*
csendes tag
Be lehet állítani hogy a gombok háttérvilágítása ne kapcsoljon ki ameddig a képernyő aktív?
BG
-
bepken
veterán
másnál is van egy kis csík a képernyő alján, amikor a navigációs gombok háttérvilágítása aktív. alig észrevehető, de mintha átszűrődne annak a fénye a képernyő részhez.
a gyári fólia egyébként teljesen használható lett volna - a matt fóliák enyhén egyébként is torzítanak - de sajnos a festéket nem sikerült lakk lemosóval leszednem róla, így végül muszáj voltam leszedni.
-
Golyo69
senior tag
válasz betyarr #1542 üzenetére
gyengébb, de ugye a 625 újabb proci, kisebb fogyasztás stb....de Antutuba pl 64000 körül van RN3 78000....persze nem számít mert bőven elég a 625 de erősebb a 650!!
Én is gondolkozom a cserén nekem is RN3-t váltana
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
törölt tag
Nekem nincs semmilyen csík.
Bocsi a képminőségért -
-
DarkChild
senior tag
válasz kontrobi #1540 üzenetére
Én is 2-3 évig használok egy telót, most a Galaxy Alphamat váltja az A1, úgyhogy remélem nem fog csalódást okozni, mert egy ideig nem akarok telefon után nézelődni Már vagy 2 hónapja kerestem az Alpha utódját, de ár/érték arányban egyik telótól se voltam elájulva. A Mi6-ba már kezdtem beleszerelmesedni, de idehaza jókora felára van a külföldi árakhoz képest, és 100 rugónál többet nem szívesen adok ki mobilra. Elértem azt az "érettségi" szintet, hogy már alaposan megfontolom, mennyi pénzt szórok el kütyükre és szeretem, ha az az összeg minél alacsonyabb Kínából meg nem volt kedvem Mi6-ot rendelni, hogy aztán a vámmal is szívjak, szóval most az A1 nyert
-
bepken
veterán
válasz #53667584 #1546 üzenetére
fuh hát én sem tudnám lefotózni, mert annyira kifejezetten láthatatlan dolog egyébként kizárólag minimum fényerőn látom én is, amikor is gondolom a navigációs gombok világítása erősebb, mint a képernyő háttérvilágítása. (pusztán kíváncsiságból kérdeztem rá a topikban először ahogy megláttam, majdnem becsokiztam, hogy pixelhibás a képernyő....)
egyébként rohadtul tetszik a kijelzőnek ez a minimum fényerő szintje! végre nem fogja kiégetni a szemem, amikor hajnalban rápillantok a telefonra!
(#1547) Luck Dragon! majdnem összejött
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest