Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
mondjuk a kerdes, hogy Garminnal csak a relative friss Venut szamoljak ide, vagy a papiron treningora Fenixeket is.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Luck Dragon #10 üzenetére
Az okosórám is ketyeg, ha úgy állítom be.
-
Mindenkinek —>
-
adamklark
senior tag
válasz
nekem is van egy 'igazi' órám, szép meg minden, de egy okosora többet nyújt nekem. ez személyes de sajnálom hordani a 'rendes' órát mert félek hogy ellopják (jó nyilván a belvárosban mire számítottam? telefonomat is majdnem kikapták a kezemből) , bár ahol most vagyok még az arab bevándorlók se lopják el az utcán hagyott biciklit, de a régi berögződések lassan változnak
-
janeszgol
félisten
válasz
Hát ezek csak azoknak fontos, akiket nagyon érdekelnek az órák. Viszont egy analóg órát még mindig jobban megnézek, mint okos társait.
Az okosóra számomra csak az értesítések miatt (hívás, sms, Messenger, email), illetve az idő, és esetleg a zeneléptetés miatt érdekes. Na meg ha a kamerát is lehet vele irányítani, és esetleg fizetésre is jó.
A többi humbug. -
Schuler888
senior tag
válasz
"adót márka több évtizedes történelme ami kíséri"
Ez neked tenyleg benefit? Sokfelek vagyunk de ezen elcsodalkoztam -
-
Noukoum
veterán
válasz
Magyarul csak akkor ad töbletet ha érdekelnek az órák. Mindenki másnak meg dísz és mutatja az időt.
-
Többletben itt az apró finomságok adják ,mechanika az ehhez tartozó több évtizedes élettartam , Az adót márka több évtizedes történelme ami kíséri , zafir üveg kékes csillogása (kedvenc) , fülledhez tartva a jellegzetes tikktakkolása és még sok egyébb más .
kakuk.tamas
Casio? -
kakuk.tamas
addikt
válasz
Luck Dragon #7 üzenetére
Volt mindenféle okosórám, karkötőm. (Xiaomi, Huawei, Ticwatch, Samsung, Apple)
Kb 1 hónapig érdekes nekem, aztán tökre feleslegesnek érzem, így el is adtam mindet.
Most egy analóg, de okos funkciós órát vadászok. Van pár jelentkező, de még nem döntöttem. -
adamklark
senior tag
válasz
Luck Dragon #7 üzenetére
mivel nyújt többet?
-
Szép meg jó dolgok ezek ,nekem is van “okos” órám ,de egyszerűen visszatértem a hagyományos órához , egyszerűen többet nyújt nekem. De lehet ezzel egyedül maradok .
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Igen, bocsi, a grafikon az éves változást mutatja a leszállított készülékek tekintetében a tavalyi megegyező időszakhoz képest, a 28% pedig az Apple globális piaci részesedésére vonatkozik, úgyhogy oda is írtam, így biztos egyértelmű
-
Ebből a rangsorból csak egy dolog érdekes számomra. Az 5. helyen egy olyan okosóra van amiről még csak nem is hallottam: Imoo Z6-4G... A kinézete alapján a 223. helyre saccoltam volna.
-
Bukta01
csendes tag
Lehet, hogy nem jól értelmezem a cikket, de nekem a grafikonok alapján úgy tűnik, hogy nőtt az Apple piaci részesedése és nem csökkent
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Counterpoint második negyedéves elemzése biztató képet fest az okosóra-piacról, amit természetesen az Apple dominál.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Konzol Screenshot
- Hobby elektronika
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tudományos Pandémia Klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Kb 1 hetes és makulátlan Apple Watch S10 46mm Alu GPS+ Spigen tok (2év gari) BESZÁMÍTOK!
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Amazfit Balance okosóra 2 hónapos
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest