Hirdetés

2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#34) Dare2Live válasza Fred23 (#33) üzenetére


Dare2Live
(PH! nagyúr)

Értem zavar, meg érthető is de ennyi idő alatt nem lehet belerakni. Elöbb volt tapeout mint véglegesített AV1.
Jövő össztől lehet ezt majd számonkérni és mivel defacto szabvány lesz mindenki implementálni fogja. Ha meg nem olyan SOCot nem szabad venni.

Mért lenne felesleges a 4db A76? Ennyi kell ahoz, hogy csúcs cpu legyen. 2dbal nem lenne az.

Ezt tudja bármely DynamIQs ARM, Kirin is. Ha nincs terhelés lekapcsolja A76okat.

Ez pont annak néz ki mint 9810. Szintetikusban hasítani fog, durva értékek lesznek aztán amikor bejön a mindennap használt tárcsázó, böngésző indítás... akkor elhasal, perfet vissza kell venni különben aksi döglik meg. Az lesz csúnya ha megint elveri a csúcs exynost a 2éves exynos. Persze nem szintetikusban.

@apro: Ott nem lesz probléma exynos 9820 G76MP12vel jön.
GPU perf innen elég pontosan tippelhető(Kirin 980 G76MP10) azaz picit gyorsabb lesz GPUban 9820 mint Kirin980.

@dilajoska1: Mint hobbista érdeklödő nagyon érdekes volt végigkövetni, hogy feltünik nekik a perf, battery anomáliák. Aztán, ahogy nekiállnak mélyebbre ásni, hogy mikor, hogy jön elő a probléma, hogy tesztelik az elméleteket és hogy jutnak pl el oda, hogy az egyik ok a lassuságra a memoria rendszer lehet és onnan, hogy jutnak tovább... és amikor kész az elmélet, hogy tesztelik végig.
fantasztikus, hogy egyesek ilyen mélységig mennek és nem csak az első nap kint legyen a teszt mert akkor van sok click, pénz.

[ Szerkesztve ]

A dohányzás se káros, sok nagyapa, dédapa száritott diófa levelet tekert újság papírba, és azt szívta. Mégse a tüdőrák vitte el őket sok esetben. by k.feri80

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.