Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • limpi

    aktív tag

    válasz Krinyo #13870 üzenetére

    Hát, szerintem max. nagy méretű fájlok letöltésénél lehet kényelmes, hogy sokkal gyorsabban megtörténik, nekem ezt leszámítva eddig nem sikerült érzékelnem különbséget mondjuk a 30/3 vagy a 100/10 Mbps-es net csomagok között (sajnos a net nálunk még kábeltévés és nem optikai, szóval emiatt eleve szarabb). A weboldalak szerintem csak max. kicsit töltődnek be gyorsabban, szóval tuti nem 3x gyorsabban.
    De biztos csak én vagyok igénytelen. :DD
    (Mivel a letöltések meg nekem úgyis háttérben futnak a router-en, annyira nem izgat, ha mondjuk egy nagyobb film 2,5 óra alatt jön le és nem 0,5 óra alatt, különösen tekintve, hogy a torrent-eket azért illik egy ideig visszaosztani és amiatt úgyis futnia kell a háttérben az egésznek...)

    Amúgy a DIGINet 1000 (FTTH) csomag (gondolom arról van szó) tényleg elég jónak tűnik, különösen, hogy a garantált sávszélessége is 300/75 Mbps. Én inkább a garantált sebesség biztosan stabil működésére koncentrálnék (és nem a maximális 1000/300 Mbps megközelítésére).
    De ahány család, annyi szokás. Nálunk egyébként csak 2 felhasználó van. Vagy 3, ha a Download Master-t is annak vesszük. :)

    [ Szerkesztve ]

    <:v)

Új hozzászólás Aktív témák