- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
mouzrr
őstag
540/25 kábelen. Cat5e kábel van. Router mellett pedig kb 100-110/25-öt mérek több eszközről.
Ez a verzió van: FreshTomato Firmware 2018.1 K26ARM USB AIO-64K-NOSMP
Próbáltam már az újraindítást.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
mouzrr
őstag
válasz Intruder2k5 #11254 üzenetére
Semmi ilyen funkció nem aktív, és kipróbáltam vadi új cat5e kábellel is a régebbi helyett, de ugyan úgy 104/25öt mérek wifi-n.
A telekomos modem wifijével 300/25öt mérek (az 5g-s wifi-n), de ennek eléggé instabil a kapcsolata és a másik szobában gyenge a jele. Mondjuk azt mondták, hogy a héten még hoznak ki új modemet is, mivel 50es netről váltottunk 500-ra.
A nem 5g-s telekom wifijével a modem mellől 122/25-öt mértem éppen. -
blakey
titán
válasz mouzrr #11255 üzenetére
Wifin ennyi vagy egy picit több, klienstől függ.
(#11256) mouzrr
Máskor pontosabban tedd fel a kérdésedet, mert több kört futunk egy olyan dolog miatt ami nem is létezik. Ha egyből írod, hogy wifin nincs meg a sebességed akkor egyből megkapod a választ. Bár sejtettem, hogy wifiről van szó, de megpróbáltam úgy közelíteni a dolgokhoz, hogy tudod, érted amit kérdezel.Szóval wifin, 2,4GHz-en klienstől függően kb. ennyi lesz a sebességet ami qrva jó, ahhoz képest, hogy más router néha ennyit sem tud 2X ennyiért.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz mouzrr #11258 üzenetére
2,4GHz-en nem lesz több, ki írta, hogy ennél jobb lesz a sebességed? A Telekomos "vacak" meg Dual band és 5GHz-en megy annyival, hátránya, hogy 10m-rel odébb (egy fal közbeiktatásával) kisebb lesz a sebessége, mint 2,4GHz-en.
Több routerem volt, voltak elég erős dual bandes routereim is (Asus, Synology), 5GHz-en szobán belül 5m-es távolságban tudták a 240Mbps-t (ekkora a netem), egy másik szobában már csak 180Mbps körül volt és méterről méterre csökkent a sebesség, volt ahol már alig volt sebességem és a 2,4GHz is nagyon gyenge volt, ezzel a routerrel (N18U) meg bárhova megyek 90-120Mbps között mozog a sebesség ugyanazon az eszközön, az egyik legjobb ha nem a legjobb 2,4GHz-es router.
A wifi a környezettől is függ meg ugye a klienstől is, van olyan gép ami esetleg 200+Mbps-sel is menne ezzel a routerrel de ahhoz "tiszta" környezet kell.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz mouzrr #11262 üzenetére
Minden eszköz és környezet függő. Ne vedd készpénznek, hogy az eszközödnek tudnia kéne, ha a készülékben 150Mbps hálókártya van akkor mitől kéne többet tudnia? A gépem tud Wifin 240Mbps-t ezzel a routerrel, de a tabletem, telefonom 120Mbps körül mozog és annál többet nem tudnak, 150Mbps "kártya" van bennük.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz mouzrr #11265 üzenetére
Nem garantált ahogy a routereknél sem. A tabletem is max 150Mbps-t tud 2,4GHz-en és az is tudja az ac-t.
[ Szerkesztve ]
-
mouzrr
őstag
Örülök, de azt hittem többet tud a telefon 2.4ghz-en. Egyébként a környéken csak 3 4 másik wifi van, és a routertől legtávolabbi ponton is 4bol 3as a jel. Akkor marad így a 100, köszönöm a segítséget és bocsi a kellemetlenségekért amit okoztam.
-
blakey
titán
válasz mouzrr #11269 üzenetére
A Synology RT1900AC-m 10 méterre 3 falon keresztül, 2,4GHz-en 10-15Mbps-t tudott, ez a router ugyanazzal az eszközzel 80-85Mbps-t. Szóval nem csak kliens eszközöknél nagy a szórás hanem routereknél is, sőt firmware eltérés is lehet és a környezet is számít, nem csak az, hogy hány router van a környéken hanem az, hogy milyenek a "terepviszonyok".
-
gabo01
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem! Tegnap vásároltam egy ilyen routert mert az előző elhalálozott!
Délután beüzemeltem szoftvert frissítettem amikor felajánlotta és működött is szépen! Ma reggel azonban hívott a párom, hogy megint nincs se wifi se net.
Azóta küzdök vele mint disznó a jégen. Digi-s netünk van a bejövő kábelt bedugtam a wan aljzatba a gépet meg a többi eszközt pedig a lan aljzatokba. Végigcsináltam a beállítást felhasználónév jelszó utána wifi és kész. Azóta bizonyos időközönként hol van net hol nincs. Néha azt írja, hogy internet csatlakoztatva néha meg azt, hogy leválasztva!
Ha a digi-s kábelt a gépbe direktbe dugom akkor teljesen jól működik nem szakadozik. Van esetleg valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond? -
blakey
titán
válasz gabo01 #11272 üzenetére
Az új HGG is ilyen és ahogy olvasom a gyári is. Tomato és kész, minden működik ahogy kell, nem lesz net dobálás.
-
uriember
aktív tag
Ja, most olvasom se wifi, SE NET...Passz.
[ Szerkesztve ]
Értem, hogy gőzgép, de mi hajtsa?
-
gabo01
senior tag
Köszi! Közben megtaláltam!
Nincs más mód a stabillá tételre? Azért az egy vicc, hogy 4 órát működött azóta meg csak a szívás!
Ha kicseréltetem egy másikra az is tutira ilyen f@s lesz? Ez biztosan szoftver probléma?
Ha felteszem és nem oldja meg nem vesztem el a garit?[ Szerkesztve ]
-
ArthurShelby
addikt
Akinél ilyet hallottam, ott egy factory reset megoldotta a problémát végül.
Most az új gdpr törvény miatt új fw-k vannak, és azokon mind előjött ez a hiba, eddig én a reset megoldást hallottam rá (nekem is ezt kéne, csak egyelőre még lusta vagyok, mert sokat kéne utána mindent újra beállítani, szóval még szenvedek).A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
blakey
titán
Új HGG-t írtam, 380.70.1Beta7 és csak kipróbáltam de 1 nap alatt 3X bontotta a kapcsolatot a HGW-vel, Tomato stabil.
-
gabro0
őstag
Biztos hogy a router vacakol? Nézd meg a Digis eszközt (ha kaptál vagyis optikád van), hogy fel tud-e csatlakozni. Digis topikban kérdezz rá hogyan, ha bizonytalan vagy. (Egyébként 192.168.1.1; user: user, pass: digi/user, majd connection status-t keress).
Pont egyik barátom hasonlóan járt. Hol van netje, hol nincs. Panellakásban optikásítás után történt mindez, központi hiba van/volt nála.
[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
Nálam nincs probléma a legutolsó (3.0.0.4.382_50470) firmware-rel.
-
aldebaran
őstag
Ennek a routernek a WAN portja gigabites?
Most kötötték be a digi FTTH-t és 100Mb-nek írja a link sebességét és nem azt a mac-et látom, ami a Huawei-n, a digi routerén van. (Tools menü, firmware: 380.65.9_HGG-FINAL)Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
MODERÁTOR
-
aldebaran
őstag
válasz Intruder2k5 #11296 üzenetére
Cat5E kábel és a GE-be van dugva. Mindegy, még várok egy napot, hátha csak a rendszeren nem futott át a bekötés.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
kemcso
Ármester
Sziasztok,
adott egy Tomato fw: 1.28.0000 -132 K26ARM USB AIO-64K
Ez frissíthető freshtomato-RT-N18U-ARM-2018.2-AIO-64K-NOSMP.trx-re úgy, hogy a beállítások maradnak vagy elölről kell mindent kezdeni? Esetleg backup működik?köszi!
-
aldebaran
őstag
válasz ArthurShelby #11299 üzenetére
Akkor felteszem a 380.70-est. A firmware restoration tool-al ha csinálom, minden adat el fog veszni? Van ezen kívül értelme feltenni?
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Óra topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Peugeot, Citroën topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest