Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bwin.party

    aktív tag

    Sziasztok!

    A múlt héten Jófogáson keresztül vásároltam egy asztali számítógépet, mert olyan alaplap volt benne, amilyent hetekig kerestem. Az én alaplapom egy Socket 775-ös Asus P5P43TD/USB3. A probléma az volt, hogy amikor megérkezett az alaplap akkor így jött meg.

    Addig sikerült eljutni, hogy felhívtam az eladót, mert hát mégis csak... meg a futárcéget is elértem, panaszt is tettem a kiszállítás miatt.

    Ami eddig világos nekem az az, hogy a tápegység sem volt rendesen rajt a helyén 2 csavar hiányzott belőle, illetve a videokártya sem volt rendesen lecsavarozva ezért eshetett ki. A processzor hűtő sem volt benne a helyén, de talán nem verte szét a lapot amíg ideért hozzám.

    Most az a helyzet, hogy tegnap este sikerült kiszednem a lapot a házból, erre el is ment 2 órám, mert nagyon vigyáztam semmit más kárt ne okozhassak vele. Amikor letisztítottam a házat akkor jött a meglepetés: a processzor lefogató meg van görbülve és nem tudom a processzort lefogadni vele. Itt jön a kérdésem: van valakinek Asus alaplaphoz lefogatója? Addig nem is tudom kipróbálni a lapot, hogy jó-e? Első alkalommal jó lenne a saját processzorával tesztelni egy E7400-al aztán összerakni egy konfigurációt belőle. Itt a hardveraprón Cingitől vásároltam egy Q9650-et, de még csak próbálni sem tudtam a procit, mert az alaplappal szívok még mindig. A felső részen én voltam a ludas, mert egy kis fogóval próbáltam visszaegyengetni, de semmi sem lett jó, végül ezt nem is tehetem vissza az alaplapra. :( Helyileg győri vagyok, de fogalmam sincs honnan szerezhetnék egy ilyent.

    Ne haragudjatok, hogy ilyen láma kérdéssel jövök ide, de itt találom a legnagyobb életet a fórumon.

    Üdv. Ricsi

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák