Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
MontyCrew
senior tag
hogy lehet megoldani a 6950nél (msi), hogy a max beállítható gpu órajel az ne 840 mhz legyen?
-
MontyCrew
senior tag
válasz SzlobiG #12868 üzenetére
oh, köszönöm, máris jó, alapfeszen 925, sajna még a feszültségállítás nem működik,így csak eddig tudtam lesni, most megpróbálom a 70es biost,
Egy kérdés, ha 6970re van flashelva, akkor ugye a mag több feszt kap, a magasabb órajel miatt, viszont ha nekem 6950ként alapon viszi a 925-t, akkor nagy valószínűséggel alul lehetne feszelni a 6970esre átvarázsolt karimat? -
-
MontyCrew
senior tag
válasz SzlobiG #12891 üzenetére
téves volt, állítja a feszt, csak nem monitorozza, ugyan úgy 1.15-t mutat, viszont ha furmark alatt állítom a hőmérsékleten látszik, ha adok neki +ba megugrott a hőmérséklet is, viszont ahogy szépen vettem lejjebb látszódik, hogy megy szépen lefele, szval sikerült szépen alulfeszelnem a 6970est, így sokkal halkabb lett játék alatt Köszönöm a segítséget, majd még jövök, tesztekkel!
-
MontyCrew
senior tag
válasz ittakary #12927 üzenetére
én is 1155ről váltottam, igazából meg is bántam meg nem is, jó ez a sandy, viszont a lapok horror árban vannak, most hajtok egy maximus 4est, de nagyon csak filózok hogy érdemes e, meleltte szól h cf sli pci 3.0 és 22 nanó támogatás, szóval jódarabig ki tudnám a lappal húzni,, de egy jó vga-t is sikerült beszervállnom, így nem lesz úgy sem cf, de a lap nagyon baba...
-
MontyCrew
senior tag
-
MontyCrew
senior tag
válasz Stukker1987 #12952 üzenetére
én az aljára irányítottam egy 9es ventit, ami a hátlapon lévő fémet hűti, sztem hatásos, mert eléggé fújja kifele a meleg levegőt róla, szerintem, alulról nem befolyásolja.
-
MontyCrew
senior tag
-
MontyCrew
senior tag
válasz Shkiz0 #12975 üzenetére
NA, akkor nemsokára elkezdek keresgélni másfajta biosokat is, néha én is észrevettem, memória szemetelést, de csak akkor, amikor magas órajelen üzmel a memória, én pl azért is hagytam a 6950es órajeleken, sajna még csak szofveresen, de megoldom véglegesre ma jönnek meg a vízhűtéses cuccok,, sokak közt a blokk is
-
MontyCrew
senior tag
válasz Stukker1987 #12979 üzenetére
Ezeken felbuzdulva, visszatettem a 6950es biost, és kapott egy kis tuningot a kártya, íme
1.100 Voltot kap a GPU 1GHZ magórajel és 1400Mhz-s Memória órajel mellett 10 percig futott a furmark hibamentesen, most jön az éles, Remélem játékokban is hozza ugyan ezt a stabilitást.
-
MontyCrew
senior tag
válasz Stukker1987 #12995 üzenetére
csinálok, 1-1 tesztet és meglátjuk, 3dmark06ban 29500pontot kapott,
-
MontyCrew
senior tag
válasz Stukker1987 #12998 üzenetére
Így van, vizezem, egy Heatkiller Fullcover van rajta, és 2 triplaradival megfejelve a rendszer, illetve a procit is víz hűti, ami egy 2500K
-
MontyCrew
senior tag
válasz Stukker1987 #13001 üzenetére
én meg épp ezért vizeztem, le mert gyakran cseréltem, így legalább itt is marad, már csak a procit tudom cserélni, ha akarom, de most egész jó midnen, még a vizet kell összeraknom, hogy azértki is nézzen valahogy mert még nagyon össze vissza van kis házfestés is,, szbal majd lesz itt még mit tenni a szünetben
-
MontyCrew
senior tag
-
MontyCrew
senior tag
válasz Sontir Fel #13017 üzenetére
1.125
JossZombie: bioskapcsoló melyik állásban van?
[ Szerkesztve ]
-
MontyCrew
senior tag
válasz Sontir Fel #13020 üzenetére
ha már a procival nem volt szerencsém, ezzel legyen örülök is neki, szép hőmérséklet volt így a gyári hűtővel is..
-
MontyCrew
senior tag
válasz Sontir Fel #13023 üzenetére
az is szép, ha belegondolsz majd talán a 22 nanós prociknál lesz szerencsénk
-
MontyCrew
senior tag
válasz Sontir Fel #13026 üzenetére
Én onnan jöttem tetszik a piros
-
MontyCrew
senior tag
válasz Sontir Fel #13028 üzenetére
GTX 460-ról 6870, és arról a 6950. de nézegettem az 570eseket is, de nagy az árkülömbség minimális teljesítménykülönbséggel, meg már meglett erre a vgara a vízhűtés, szóval mindenképp marad
-
MontyCrew
senior tag
válasz Sontir Fel #13030 üzenetére
még 6870el akasztottam k ia bf3at, igazából azzal sem volt gond, az is megvolt igaz rángatva 1050es gpuval, így vitte a bfet rendesen
-
MontyCrew
senior tag
válasz Sontir Fel #13034 üzenetére
na hajrá, még nekem is ideférne, még1 6950es, csak a tápom nem bírná sajnos, na meg a pénztárcám SE, viszont még1 teszt, csak hogy az e-penis az egekbe törjön: -> <-
[ Szerkesztve ]
-
MontyCrew
senior tag
válasz Sontir Fel #13036 üzenetére
Egye fene, a jövő héten nyomok neked új tesztet, csak hogy még nagyobb legyen az EEEE-tök
-
MontyCrew
senior tag
válasz Whit3Rav3n #13071 üzenetére
nálam a memó nem bírta, az szemetelt is néha, de most hogy egy 100assal visszavettem tökéletes. kompenzálja a mag, kivételes tuningpotenciálja
-
-
MontyCrew
senior tag
válasz Sontir Fel #13020 üzenetére
Most utálni fogsz Holnap már mutatom is, mit megy alapfeszen
-
MontyCrew
senior tag
Valaki, aki a kártyája mellé kapott 3dmark11et és nincs szüksége rá megkeresne PMben??
-
MontyCrew
senior tag
válasz Sontir Fel #13178 üzenetére
nah, meglett a vége, sajna a procimat nem tudom valamiért 48as szorzóval elindulásra bírni..:/
3DMark11
3DMark1024/7re, így sikerült beállítani, proci 1.3@4500 Vga: 1.13@1000/1333
Sajna még csak 1*4 giga memóriám van a rendszerben, de a jöv héten remélhetőleg megkapom a kitet, ez valamit gyorsíthat a gépen, vagy kb semmi változást nem veszek majd észre?
-
-
MontyCrew
senior tag
válasz Cybertrone #13241 üzenetére
mivel nem jutok el biosig sem, így hőmérsékleteket nem látok,
stranger28: nem ez volt az első beálíltás mai ment volna 48ra, csak egyszerűen eddig mentem el 1.43tól, de egyiknél sincs eredmény:/
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest