- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz Varázslóó #6149 üzenetére
Összességében lesz pár % teljesítményveszteséged, nem lehet így összeadni, hogy 2x(-5%).
Nagyon jól skálázódik a 6950 CF szóval érdemes ilyenben gondolkodni, főleg ha moddolható, mert mint már említettem, fizikailag 6970-ről van szó. Kérdés az, hogy mi a cél? Mert nálam még 1 játék sem szopatta meg full HD-ban az egyetlen moddolt 6950-emet...............hangsúlyozom még.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Landon
őstag
válasz Varázslóó #6149 üzenetére
Ezt kismilliószor kitárgyaltuk itt is és alaplap/CPU topicokban is, hogy a 8x/8x semmilyen észrevehető romlást nem okoz. Google-özz rá és kidob egy csomó tesztet erről.
GTX590-et nem veri a 2x6950, tudtommal.
#6152: Ezt meg nem hiszem el, ne haragudj. Mondtuk itt már páran, hogy a Metro-nak egy annyira elcseszett motorja van, hogy azokon a beállításokon amiket írtál még 2 6970-es is megérzi a dolgokat... Pláne 4xAA... meg DOF ON. Bár én még a 6950CF-el nem metro-ztam hosszasan de a benchmark-ból kiderült hogy helyenként azért vannak kisebb 'esések' ill. nekem microstutter gyanús ez a game de majd erről azután ha már játszottam is vele az 'új' configon is.
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
Új hozzászólás Aktív témák
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest