Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HartgeH3-2.8

    addikt

    A BMW gyakorlatilag kijelentette, hogy teljesen kiszáll a WTCC-ből, ha bevezetik az új szabályokat. A jelenlegi 1.6 turbós motorjukból lehetetlen kihozni 400 LE-t.

    “Nem látom a módját, hogy miként rakhatnánk össze egy hajtásláncot az új szabályok szerint, ha azok még nincsenek is készen. 400 LE-ről beszélnek, ami számunkra lehetetlennek tűnik” - mondta Jens Marquardt az Autosport magazinnak.

    “Mi nem építettünk Global Race Engine-t, a mi motorunk egy szériaalapú blokk, amelynek megvannak a határai. Már jelenleg is ezeket a határokat feszegetjük, az FIA pedig olyan teljesítmény növekedést tervez, amely számunkra elérhetetlen.”

    “A jelenlegi TC motorunk még a mostani szabályrendszerben sem számít a legjobbnak, kereskedelmi szempontból sem, úgyhogy nincs nagyon mit fontolgatnunk” - zárta Marquardt.

    Forrás:
    [link]

    Maximálisan egyet értek a BMW autósport képviselőivel. Ez egy teljesen rossz húzás, nagyon jók ezek az autók. A Real Cars, Real Races-t pedig értelmetlen is lesz használni majd mert onnantól kezdve ez már egy másik történet. Tökéletesek ezek az autók és nagyon sajnálnám a BMW-t! Nem baj rontsák el a sportágat, hisz azért van.

    [ Szerkesztve ]

    Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!

Új hozzászólás Aktív témák