Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kwzatz

    őstag

    válasz Synthwave #1845 üzenetére

    Eddig mindösszesen egyszer ajánlottam egy jó barátomnak, azóta is nagy megelégedéssel használja. Több szempontot is sikerült közben figyelembe venni (mint mondjuk a rá fordítható összeg, mire használja stb.), mint ha a "60Hz az AIDS volt már 10 éve is" vonalon mozogtunk volna, így sikerült az igényeihez szabni.

    Ha multiplayer fps-ekben szeretne valaki rombolni, én is 144Hz-es TN paneleset ajánlanék. Valószínűleg azért nem tudod ezt az egészet megérteni, mert erős a gyanúm, hogy valójában csak multiplayer fps-ekkel játszol (ha már Quake-ben elvileg pro vagy, valószínűleg nincs is másra nagyon időd, ez teljesen érthető), így elfogultságod miatt képtelen vagy más szemszögből látni a dolgot.

    Ráadásul ha tényleg egy 750Ti-d van, ahogy oldbaidhun írja, akkor még nehezebb értelmeznem az "Az a baj, hogy a hitvallásodból hiányzik az elveszejedett pleb jóra, s értelemre buzdításának szándéka" gondolatodat, kicsit inkonzisztensnek tűnik.
    Nem nagyon tudnék azzal egyetérteni, aki szerint egy Witcher 3 vagy Rise of the Tomb Raider nagyobb vizuális élmény egy 144Hz-es TN panelen 144 fps-sel low grafikán, mint egy jó IPS monitoron high+ grafikán 60fps-sel.

    oldbaidhun:
    "Azt hiszem a veterán Y generáció más (túlzó) igényt támaszt a gaming kultúrával szemben, míg a „digitális bennszülöttek” azaz a Z kevésbé gyakorlatias. A fiatalabbak és kiszolgáltatottak hamarabb benyalják az design-effekt-csillogás-felbontás-szerencsejáték vonalat."
    Nekem még mindig ugyanakkora élmény az UT99, vagy a Fallout 2, mint 15 éve, és semmi nem áll távolabb tőlem, mint a Z generáció gondolkodásmódja (sőt, a Z generációs öcsém is így van ezzel :) ), de ha egy olyan single player játékkal játszik az ember, ahol az élmény egy részét a látvány is jelenti (mint a 2 fentebb említett játéknál), akkor szerintem értelmetlen lemondani róla, ha nincs rá okod. De ahogy írtad, nem vagyunk egyformák, és van, aki ezt nem érti.
    (a szerencsejáték vonal viszont érdekes, mert a pókerre van rálátásom, és ott az idősebbek az elveszettek, miközben a fiatalok bedarálják őket)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák