- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple Watch
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Újabb Ulefone hangoskodik
- Nothing Ear (Open) - nyisd ki a fülhallgatód
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
-
djg
aktív tag
válasz Krisz_82 #15661 üzenetére
Egyáltalán nem fikáztam a gépet, csak most tudtam meg, hogy gyenge a full-hd-hez. Ettől még nagyon jó, és nem bántam meg a megvételét, de remélem, hogy a többi játék (mert még csak egyet próbáltam eddig) szebben fog rajta mutatni (amúgy biztos).
Természetesen az általad leírt jellemzők mind jobbá tehetnek egy játékot, nagyon fontosak. Számomra a beleélést az is segíti, ha a játék szép, éles textúrákat, hihető környezetet tartalmaz, amiben úgy érzed tényleg a szereplő bőrében lehetsz. Ehhez pedig számomra az egyre szebb grafika és egyre nagyobb felbontás, nagyobb képernyő igenis hozzájárul, befolyásolja.
Természetesen nem ez az egyetlen tulajdonság, ami eladhat egy játékot, mert ugyanúgy ott vannak azok, amiket Te felsoroltál, (és ki tudja mi mindent hagytál még ki) de ettől még ott van ez a tényező és ha nevezetesen a PS "gyengesége", akkor szóvá lett téve.
A többi tényező úgyis a játékkészítőkön múlik, azaz mit hoznak ki ebből a keretből (amit ma már elmondható, hogy a PC ismét túlszárnyalt, de a következő konzolgeneráció pár évig majd ismét visszavesz. Ez így szokott menni).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hardcore café
- LED világítás a lakásban
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...