Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    Most nem azért, de a Sony valóban komolyan gondolja ezt?

    PS3 Firmware v3.40

    Csupa hasznos dolog, hogyaszondja:

    - fizetős Playstation Plus szolgáltatás (50$/év), ahova gyanítom szépen lassan átkerülnek a jobb demók is és eddig ingyen letölthető tartalmak, hiába áltatnak azzal, hogy a PSN maga továbbra is ingyenes marad.

    - fotóalbum kiegészítése hálózati kliensekkel, így Picasa-ra, Facebook-ra tudunk fotókat feltölteni - hát ez nagyon hasznos egy konzolnál.

    - videó szerkesztő és feltöltő kliens, amelynek segítségével a Facebook-ra és Youtube-ra tölthetjük fel az itt "megvágott" videóinkat. Zseniális. Gondolom mennyire precíz munkát lehet végezni az amúgy zömmel nem is támogatott videóformátumokon, amiket aztán pazar minőségben fel lehet tölteni a Tecsőre. Grat, ismét egy nagyon fontos opció, ami annyira hiányzott az életünkből.

    - értékelési lehetőség a letöltött tartalmakhoz. A PSN Store-ból megvásárolt játékok 1-től 5-ig terjedő skálán csillagozhatók. Lehet itt is "Lájkolni" emberek, hurrá, nagyon kellett.

    - energiagazdálkodási lehetőségek bővítése - az egyetlen értelmes dolog ezen firmware-ben.

    - továbbfejlesztett Facebook-kliens, amiben most már nemcsak a Trophy-k, hanem a PSN Store-on általunk vásárolt cuccok is felkerülnek az önkéntes bűnügyi nyilvántartásnak is nevezhető közösségi oldalra. Lassan a közértben általunk vásárolt tételek is felkerülnek már a személyes profilunkba. Örömteli.

    Komolyan mondom, nem értem ezt. Mióta megjelent a PS3, a felhasználók telesírják az összes hivatalos Sony fórumot, blogot, minden lehetséges felültetet, hogy legyen végre CrossGameChat; legyen végre egy Skype-kliens; legyen végre normális mappakészítési és kategorizálási lehetőség a médiafájlokhoz; legyen végre egy normálisan, stabilan működő böngésző, ami nem fagy le ötpercenként; lehessen netről (pl. a sokat emlegetett Youtube-ról) HD-ban nézni a videókat, ahogy PC-ről ez megtehető; legyen végre normális videóformátum-támogatás és még sorolhatnám. De nem. A Facebook-profil az fontosabb. Én már végképp letettem arról, hogy a Sony-nál észbekapjanak az emberek. Alapvetően ha megnézzük az igényeket, semmi extra nincs benne, gyakorlatilag alig volna benne új dolog, csupán a meglévő, adott esetben rosszul implementált dolgokat kellene kijavítani végre, így pár év távlatában és ez sem sikerül. Komolyan mondom, elkeserítő. Nem tudom mi a célja a management-nek, de érdemes lenne átgondolni a jövőbeli stratégiát.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák