Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • papsZa

    tag

    válasz Djuree #15160 üzenetére

    Ami kicsapta a biztositekot az az volt, hogy a nemetek elkezdtek lovoldozni ram a nyilt utcan, mert megnyomtam a lopakodas gombot (meg csak fegyverem sem volt, semmi). Lekaszaboltam normal fokozaton vagy tiz katonat sorban (elvettem toluk a smg-t), majd kocsiba pattantam, leszaguldottam ugy harom utcanyit, hogy kikeruljek a piros korbol, kozben termeszetesen elgazoltam mindenkit akit csak ertem. Szolt a csoka, hogy leraztam oket stbstb, rogton vissza is mentem az ominozus helyre ugyanabban a ruhaban es kocsiban es semmi bakker. Kiszaltam a kocsibol, odamentem egy nemet ele es semmi. Kb 10 masodperc alatt elfelejtettek, hogy eppen az iment kaszaboltam szet az egyeseguket.

    AC2-ben ha szetcsapsz egy ort/katonat akkor spuri van. Nem cicoznak, meg a tetore is utanad mennek oten. El lehet bujni eloluk, de nem felejtenek, ha meglatnak barhol barmikor, mar rantjak is a kardot. Mindig falkaban vadasznak, kiabalnak hivjak a tobbieket. Sokkal eletszerubb nekem.

    Visszaviszem a boltba a PS3-as verziot es szerzek egy pc-set. PC-n adok megegy eselyt ennek a Saboteur dolognak. PS3-ra penzkidobas szerintem. :O

    HP 8710p

Új hozzászólás Aktív témák