Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PepeDon

    tag

    válasz MaciG #3231 üzenetére

    Nem lehet kocsit eladni. (bár sokan ácsingóznak(várnak) rá szerintem olyan sose lesz a játékba) Ha beleraknák mindenki el akarná adni a nem kedvelt kocsiját. Olyan lenne mint egy nagy piac :D .

    Össznépi TA-val az szokott lenni, hogyha összejön a 20 ember, akkor 5-nek már tuti nem bírja el a netje és 1: laggol mint állat, 2: neked azt jelzi ki a gép, hogy valahol parkol. Általában ezzel a valahol parkollal van a gond, ugyanis van aki a pálya olyan részén áll, ahol a forgalmat zavarja. Persze az 'álló' ember a saját monitorán meg a többieket látja állni. Ebből szokott lenni a végén nagy csodálkozás, hogy pl.'én most hogy lettem 4., mikor végig vezettem'.
    Persze össze lehet szedni az embereket, meg néha van egy-egy ph szoba. Általában a szoba név a ph különböző alakjai (ph, (ph), [ph],...) a jelszó pediglen prohardver.
    Ilyen paraméterkkel bárki csinálhat szobát és aki ide jár (és olvassa a fórumot), az be tud lépni. Ha valaki más szoba nevet csinál más kóddal (és szeretné, hogy többen csatlakozzanak) ide írja be a szoba nevét és kódját. Persze célszerű vagy a bejáratott ph-t alkalmazni, vagy 1-2 órával előtte beírni, hogy tudjanak is róla :) .

Új hozzászólás Aktív témák