Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bazzzs

    senior tag

    Én nem szeretek panaszkodni, meg nem is szándékozom most se, viszont egy dolgot felvetnék. Egyedül azt nem értem, hogy az Aeria ezekkel a húzásokkal (kevés RP pályánként, magas szintkövetelmény, kevés autó, autókkal trükközések stb.) miért zárja ki az új játékosokat? Tudom erős a kifejezés, de sokan pár szint után feladják, és valahogy az az érzésem, hogy nem is nagyon akarnak új játékosokat szerezni, csak a meglévőket rávenni a költekezésre. Igaz van hibája a játéknak, de akkor is szerintem van annyira jó, és élvezetes, hogy ne csak ennyien játsszák. Szerintem azzal mindenki egyetért, hogy írtó kevés játékos van a rendszerben. Néha szinte vadászni kell a szobákra. És szentül megvagyok győződve, hogy ennek a rossz szintkövetelmények és rossz akciók, illetve teljesen hibás, vagy egyáltalán nem működő marketinggépezet az oka. Miért nem érdeke az Aeriának az, hogy tele legyen játékossal minden szerver? Én szeretném egyszer látni, hogy nem 100-140 játékos van fent, hanem 2000-3000. A játék, ha kis javításokkal is, de simán lehetne ilyen népszerű. Az Aeriának is sokkal több lenne a bevétele. Egyszerűen nem értem mi az ok :(

    Igaz én nem vagyok programozó, de szoktam 3d-ben alkotni, és tudom, hogy ilyen poligonszámú autók egy ember által is simán elkészíthetők 1-2 hét alatt kényelmes tempóban. És felőlem ezek közül is (fantázia autók) lehetnének fizetősek, de legalább jönnének nagy mennyiségben kiegészítőkkel, színekkel, matricákkal, meg mindenféle apró kütyükkel együtt! Magyarul düböröghetne az a marketinggépezet, mert nem az Invictusos srácok tudásán múlik, hogy vagy két hónapig kellett egy kocsira (Cobra) úgy várni mint valami megváltóra, vagy egyáltalán csak arra, hogy a mazdát betegyék a megfelelő osztályba. Mintha nem is akarnák igazából kihasználni a játékban lévő potenciált. És egyszerűen nem értem miért.

    Remélem érthető, hogy mire akartam kilyukadni a gondolatmenetemmel. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ténylegesen ennyit érjen a játék, mint ahányak játszanak vele.

    Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596

Új hozzászólás Aktív témák