Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    válasz richard_d85 #3996 üzenetére

    Most már összesen 4. alkalommal voltak kint, ebből kettőt átaludtam, és vagy a húgom, vagy az apám beszélt csak velük, a 3. alkalommal pedig totál másnaposan ébredtem arra, hogy felkopogtatnak az álmomból.
    De már a legelső alkalommal is, mikor én fogadtam őket józanon, akkor a rangidős srác ránézett még az Advanced log-ra is (password=password, és előjön egy csomó új detail...). Aztán kérdeztem: "Na látod már, hogy gáz van?", mire elkezdett pakolni, és kifelé sétálni. Én pedig hangosan "Héh hé hé héééé!!! Én mégis mit kezdjek ezzel?" Erre elkezdte nyomni a dumát, hogy "indítsd újra a router-t, cserélj switch-et", stb..., és elhajtottak (mire elgurult az autó és visszamentem a házba, máris le volt szakadva a net...).
    Azóta mindig ugyan az a 2. csapat jött ki 3x, és mindig csak 1 csatlakozót, 1 elosztót, vagy 1 rövid kábeldarabot cseréltek ki, és leléptek (őket már nem érdekelte a log, se a sima, se az advanced, mikor mutogatni próbáltam, akkor menekülőre fogták).

    Nem tudom miért jó nekik ez a magatartás. Ha egyenesen a szemebe mondanák, hogy valami központi hiba van, akkor nyugodtan ülnék, de nekik jobb, ha az ember minden hülyeséget kipróbál, ide-oda dugdossa a kábeleket, cserélgeti a hálózati eszközöket, és még ő kételkedik abban, hogy talán tényleg nála lehet a hiba, ezzel ~10x annyi időt költve rá, mint amit ők szánnak rám.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák