Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hunspikey

    őstag

    válasz ZEN1TH #36714 üzenetére

    Uram atyám, úgy látom a Panasonic úgy döntött, hogy behajítja a gyeplőt a lovak közé.... Majdnem 170 cd/m2 fényerővel szerintem a retek klub logo kb 1 óra alatt fog örökre beégni, aztán meg majd visítanak a kedves userek.

    Kicsit úgy érzem, hogy a Panasonic úgy döntött, hogy megcsinálja a belépő árfekvésben a plazmák LCD-jét, azaz legyen olcsó, villogjon mint állat fényesen, kicsit lehet nem annyira színhű, meg lagos, de azért tömjük meg smart funkciókkal és hajrá. Ezzel fogunk Korea ellen indulni a harcba. Végül is, ha ez megmenti őket, akkor részemről oké és látom, hogy mi állhatott a döntés mögött: egy telezsúfolt bemutatóteremben, rosszabb esetben vegyes összeállítású TV falon a mostani fényerővel már nem kell majd attól tartani, hogy Béla bácsi megtekerve libazsíros bajszát legyint a kapakérges kezével és arrébb vonul, azt dörmögve: "ennek setét a kípe"

    Mindazonáltal kalibrálva - ami nem lesz egyszerű úgy látom - még egész jó lehet, és bízzunk benne, hogy a kultúráltabb rétegnek lesz önuralma és "low" állásban hagyja azt a panel brightness funkciót. Az emellett elérhető valós ~18500:1 hez kontraszt még mindig olyan magas, hogy az LCD TV-k futhatnak a pénzükért rendesen.

    Én összességében egy sebtiben összehányt TV-t érzek, mely mindazonáltal fontos mérföldkő a Panasonic életbenmaradásáért vívott harcban és minden bug meg gagyizás ellenére nagyon is valós értéket tud majd képviselni.

    Nagyon halkan merem megjegyezni, hogy őszintén remélem, hogy a VT széria inkább a legendás színhűségre megy rá egy kicsivel jobb fekete mellett. Talán meg lesz az áhított 0.005 képernyőtartalommal együtt.

    A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3

Új hozzászólás Aktív témák