Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 89Csabi89

    tag

    válasz dgyuri0123 #26156 üzenetére

    Kezdjük ott az LED Tv volt, és kifejezettem a 3d élményre írtam a lenyűgözőt, de mint minden ez is viszonyítás kérdése egy csecsemőnek egy fűszál is lenyűgöző (-: Lehet én is így vagyok bár nem hiszem :D.

    DM-Fan : Részben igazad van ---> Smart kuka lehetne , de ha a ES7000 Samuból indulok ki, mert kipróbáltam, akkor akár lehet is jövője fejlesztésekkel finomíttatásokkal.

    3D: Nincs sok tartalom, de azért csak akad... és ha már a TV is tudja miért ne néznék rajta, de szemüveg nélkül elég nehézkes, és mivel többnyire barátnőmmel filmezek, érdekes lenne az 1 szemüveg, de azért néha a család többi tagja is csatlakozna vagy a haverok. Jah és mivel nem évente vesz az ember tv-t gondolni kell előre is és én azt gondolom jővőre kétszer annyi 3d film lesz mint ebben az évben, és valódi 3d-ről beszélek nem az ilyen utólag átalakított filmekről. De akkor ajánlj nekem egy olyan TV-t ami hozza a most elvárt minőséget 50" és nincs benne se smart se 3D.

    260 k a Pana + 40 a már 300.000 HUF :D Amit még akkor se adnék egy Tv-ért ha lenne annyim :D Viszont a Samut megkapom 200 ért szemüveggel, mondjuk ott se mindegy melyiket mind1 is... Jó rosszabb a minősége kérdés mennyivel? Lehet észre se veszem , vagy észreveszem de 1 év múlva az ST50 is kb ott lesz az akkori sláger tv-hez képes mint most a Samu az ST50 -hez képest. Igazság szerint a gyártók jól csinálják, mert ha kijön az új bevonják a régi forgalmazását, pedig de vennék egy tavalyi tévét fele annyi vagy még kevesebb lovéért mint a mostaniak :D Két év múlva mennyit fog érni a most vett Tv-m ? Negyed annyit, vagy annyit se?

    Most mondok egy jó példát legalább is remélem az lesz : Veszek egy tv- most 200 ért meg 3 év múlva 200 ért az 400., akkor 3 évig rosszabb 3 évig jobb tévém lesz mint az aki vesz most 300 ért :D Viszont neki 6 év múlva megint 300 ért kell vennie és spóroltam 200 ezret amit másra költhetek :D Hülye példa tudom, de ez kb olyan mint amikor megjelenik egy film a moziba, van aki elmegy megnézni mert nem bír várni, vagy megnézi online gagyi minőségbe, én pedig ink. megvárom hogy megjelenjen DVD-n ill. ma már BD-n, és megnézem itthon :D

    Vártam volna szívesen, hogy lentebb mennyen kicsit az ára az St50-nek és olyan 220k körül elcsípnem, de hiába ha plusz 40 et ki kell adni a szemcsikért, és ha valakinek a 200k a plafon akkor az a plusz 40 ezer is rengeteg.

Új hozzászólás Aktív témák