Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz BBéci #22009 üzenetére

    Ne legyünk már álszentek! Akinek telik 250-300 eFt-os TV-re, több százezres hangcuccra, annak kis eséllyel fog megterhelést okozni a havi 15-20 eFt BD-re. Nem, csak egyszerűbb ellopni! Ha meg mégis megterhelő, akkor inkább ne is költsön ennyit a hardverre se, mert ott akkor igenis másra kell a pénz! Ha nem volna lehetőség letöltésre, akkor bizony sokan kipréselnék magukból a BD-k árát, mert nem lenne tartalom a hardverre. Nagy eséllyel alacsonyabb is lenne a BD-k ára.

    Sok lemezem van, soha nem okozott gondot felidézni vásárláskor, hogy mi van már meg, ahogy a polcon megtalálni sem tart semeddig semmit, oda nyúlok, ahol van a keresett dolog, mert szépen kategorizálva van minden. Helyből sem kell olyan sok: lebegőpolc a falra, egy 2 méteres szakaszra több száz BD is felfér. Ez csak rendszerszemlélet kérdése. És egy szép kiadvány igenis jól mutat a polcon. A HDD-s lejátszás sem goyrsabb: mire beboot-ol a médialejátszó, addigra a BD-lejátszóban bent a lemez és megy.

    s7evcsenko: ez csak nézőpont kérdése! A DVD-t megnézted anno? Akár többször is? Nyújtott élményt? Van róla emléked? Akkor miért is volt fölösleges megvenni?
    Amúgy csomó minden, ami itt van DVD-n, soha nem lesz BD-n, vagy ha lenne sem venném meg, mert nem minden film igényli, mert már eleve a DVD is bőven jó, vagy egyszerűen a műfaj/eredeti minősége sem indokolja.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák