Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • birorichard

    őstag

    válasz Wesder #7035 üzenetére

    En ugyanerre gondolok, hogy a digital edition azert van, mert a konzol alapbol draga (500$ <=), de egy odd nelkuli verzio a license-ekbol kepes osszesegeben tobbletet generalni egy lemezes gephez kepest (itt nincs olyan h kolcsonkerem, hasznaltan megveszem, stb), ezert azt be lehet vallalni szignifikansan alacsonyabb nyereseggel, adott esetben akar nemi egyszeri veszteseggel is, mert aztan meg elmondhato, h az ilyen gepekre allando beveteli forraskent lehet tekinteni, azt meg nagyon szeretik (kb mint mikor hozzadvagjak 1 ft-ert a kapszulas kavefozot).
    A legutobbi lemezes trollkodas utan nem hiszem, h ez egy "feature", hanem "karmentes", akar egy uj uzleti modell bevezetesenek a kezdete. Nyilvan spekulalunk, de meg lennek lepve, ha nem volna ~20-25% kulonbseg arban a ketto kozott, majd kiderul.
    Az x one s digital edition szerintem abban mas volt, hogy annak a celja nem egy nyitaskori piacszerzes volt, hanem egy utolso nagy szoras a gepbol kb a game pass-szal egyidoben, ha jol emlekszek. Altalanossagban az elozo esetben sokkal nagyobb veszteseget is erdemes lehet bevallalni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák