Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NyMRooD

    őstag

    válasz Wesder #1511 üzenetére

    A Sony ps3-al beégett az elején, a Nintendo Wii U-t pedig sok Nintendo rajongó utálta, mégis baromi sikeresek a jelenlegi generációban. Egyébként szvsz az MS-nek nem kell újraépíteni-e a brandet, legalább is nem úgy ahogy mondod, mert nem utáljsa senki, senki a potenciális vásárlói közzül pl akik x360-at használtak, csak egyszerüen nem jött be nekik az xone, ezen meg nem olyan nehéz változtatni pl felhasználó barát hozzáállás (pipa), saját AAA játékok (pipa), ugyan olyan erős vagy erősebb hardver (pipa), hasonló árazás (???). Szerintem már csak az kell, hogy ezek a dolgok eljussanak a felhasználókhoz. Ha ezeket a dolgokat megnézed az xone vs ps4 esetében ps4 felhasználóbarátabb volt, olcsóbb volt, erősebb volt, több saját AAA jött rá és ezt az egészet jobban kommunikálták.

    Korábban pont ezért mondtam, hogy PS5 esetében is várom azokat a bejelentéseket amelyek felhasználóbarátabbá teszik (pl ilyen lesz a BC), saját AAA címek terén elég ha folytatja amit elkezdett (de erre is erősít pl az Imsoniac felvásárlásával), pletykák szerint olcsóbb lesz de legalább is nem lesz drágább mint az xsx, egyedül az ereje a kérdéses, de pl az engem annyira nem érdekel. Éppen ezért várom a teljes leleplezéseket mert érdekel, hogy a másik három dologban mit nyújtanak, de a legfontosabb a játékok lesznek, az alapján döntöm el, hogy mikor veszek és hogy előbb melyiket (szeretnék majd mind kettőből egyett, bár lehet csak felváltva)

    PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

Új hozzászólás Aktív témák