Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    válasz sittes79 #130175 üzenetére

    Én is most vettem TV-t elsősorban PS5höz.
    A TV topikban nagyon segítőkészek amúgy ezzel kapcsolatban is, de aki itt PS5höz vett TV-t valszeg már megjárta azt a topikot.
    Nekem is ajánlottak TCL-t meg Hisense-t is, amiket én alapból elhessegettem..
    Tudom hogy faszák, nagyon dícsérik is őket, senkit sem is akarok megbántani, de nálam azok még nem olyan márkák amiket nyugodt szívvel megvennék, főleg hogy nem olyan olcsók azok sem (legalábbis az erősen ajánlott modellek).
    Így nálam maradt a Philips 807, a Samsung S95, és az LG C2.
    Nagyon sok teszt után a C2nél maradtam, mert ugyan elvileg a Samsung fejlettebb (ne tőlem kérdezd miben :D), az LG C2-nek a legjobb a game módja, és mivel hogy a PS5 nagyon sokat nyomott a latba, így amellett döntöttem, és azt kell mondanom hogy aztabüdösm*cskosk*rvaegetneki!!44!
    Bátran merem ajánlani, mert valami fantasztikus.

    Ettől még biztosan nem nyúlnál mellé a Samuval, vagy a Philipsel sem, sőt..a TCL egyes modelljei is nagyon kellendőek, így először is azt kéne eldönteni hogy mennyi a büdzsé :K

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák