- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Kendek #276045 üzenetére
Van amúgy olyan hűtőlapka, ami nem igényli a cserét minden megbontásnál, de ajánlható lehet ide is? Mindjárt kifejtem miért érdekel.
Már felkészültem lélekben, hogy fél évente azért a Kryonaut is cserés (használat függvényében talán tovább is bírja), mert ez is túl híg. Több helyen olvastam, hogy a gond ugyanaz, mint sok notebook esetén, hogy az APU kupak kialakítása miatt, ahogy tágul a hűtő a hő hatására, az párszáz ciklus után kifossa oldalra a pasztát. Valószínűleg a Kryonaut azért jobb, mint az MX4, mert "kifosott állapotban" is tovább képes a szükséges hőt elvezetni.
Talán itt a topikban is írta valaki, hogy hőközlő képességben gyengébb, de nagyon sűrű, szinte gyurma szerű pasztával jobb eredményt ért el, mert azt nem nyomja ki annyira oldalra. Lehet a friss Kryonaut-hoz képest pár fokkal melegebben tartja a rendszert, de ezt a teljesítményt akkor is tartja, mikor a Kryonaut már rég cserés. Sok notebook is ilyen nagyon sűrű pasztával (esetleg erre a célra szánt hűtőlappal) van ellátva. Talán nem véletlenül.Na most ugye felmerül bennem, hogy ha kell, cserélgetem alatta a Kryonaut-ot 6-12 havonta, de ha még a Minus Pad 8 csere árát is beleszámolom, akkor már nem olyan gazdaságos, vagy a hűtőtappancsokat cserélem újra felhasználhatóra vagy a pasztát olyanra, amihez évekig nem kell nyúlni (a géphez van porszűrőm).
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest