- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof01
veterán
válasz Mister_X #26058 üzenetére
Nálad a pont!
A kézi konzolok most kaptak egy nagy vetélytársat, mint a TV-s konzolok a '90-es években a PC-t. Ekkor jött ugye a a Sony a PS1-gyel és megmutatta, hogy a jó grafika és a felnőtt játékok nem csak PC-n lehetségesek (ráadásul olcsóbban).
Ettől még ugyanúgy van létjogosultsága a kézi konzoloknak is, csak tenni kell a gyártóknak érte, hogy ez fennmaradjon. Ott van pl. a Nintendo 3DS, ami nagyon is sikeres.[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
ldave
félisten
válasz Mister_X #26058 üzenetére
Ugye nem muszáj egyetértenem? Azért kíváncsi lennék, hogy mondjuk az iPhone 5 mennyi idő alatt merülne le ha egy Killzone szintű játékot tolnék rajta csatlakoztatott Bluetooth irányítóval, online. Szerintem hasonlóan 4-5 órát bírna. A kijelzővel nekem nincs bajom, nem is értem miért kell a fullHD 5 inchen amikor az ember többsége szöveget ír és olvas rajta (értsd: chat).
Persze én is tudom hogy sajna a nagy pénz és így a jövő a mobil/tablet játék, arra én viszont már nem fogok költeni.A Slime draws near! Command?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Házimozi haladó szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest