Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RangerFox

    Topikgazda

    Szia!
    Szóval lenne néhány kérdésem a játékkal kapcsolatban. Az első rész demo-jával játszottam ps3-on még régen, nagyon tetszett, aztán most kipróbáltam a 2 bétáját, de nem annyira nyűgözött le, ezért is mondtam le az előrendelésem. Szóval, nem nagyon vagyok tisztában néhány dologgal.
    - Származik-e valamilyen hátrányom, ha nem tudok minden nap géphez ülni? Vagy csak napi fél-egy órát, de ez nagyon változó.
    - Egy csomó videót nézek, írják hogy vannak strike-ok, raidek, mellékküldetések a sztoriszálon kívül. Ezek pontosabban milyen küldetések? (azt tudom, hogy egy nagy bosst kell legyőzni a raidek alatt, de nem igazán vagyok otthon az MMO-k világában...). Szóval ezeket úgy kell elképzelni, hogy a már felfedezett területeken más fajta ellenséget más mennyiségben kell legyilkolni, vagy hogy?
    - Ugye 3 kaszt van, így 3 karaktert tudunk elkezdeni. Ezek olyanok, mintha 3 save slot lenne? Tehát mind a három karakterrel ugyanúgy végigtudjuk játszani a sztorit, ugyanazokat a küldetéseket tudjuk csinálni, csak más lesz a loot?
    - A sztori végigvitele után mennyire tartalmas a játék? (a 4v4 multit leszámítva)
    - Összességében hogy tetszik amúgy a játék?

Új hozzászólás Aktív témák