Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
válasz NyxNyxNyx #9750 üzenetére
Szerintem semmi köze nincs hozzá, egyszerűen csak közeleg az 1.0, valószínűleg lesznek új fizetős ládák is, így konkurenciát kap a Gamesconos láda, az újdonság varázsa miatt biztosan pörög majd az új ládák piaca. Na meg nem fog a végtelenségig növekedni a ládák ára, egy ponton be fog állni.
A ládanyitogatásból most elsősorban az EA játékok miatt van balhé, egészen pontosan a BF2 miatt, ott ugyanis nem skint kaphatsz a ládából, hanem OP felszereléseket, amiket egyébként "rendes játékkal" igen nehezen lehetne kifarmolni, magyarul egy kis p2w koncepció is van az egyébként teljes árú AAA játékba építve..
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Segal
veterán
válasz NyxNyxNyx #9750 üzenetére
Kb 1 hete 29 ezer gamescom láda volt a piacon most meg 40 ezer eladó van ezért esett az ára. Az ok meg a bizonytalanság hogy nem tudják hogy milyenek lesznek az új ládák. Viszont mivel gamescom-os úgy sem lesz köztük ezért csak türelemmel kell lenni amig lenyugszik a piac és beáll újra a 30 ezer körüli eladási szám. Fog ez még 8 euró fölé is menni de szerintem szigorúan már csak jövőre. Én teljesen nyugodt vagyok mert pont akkor vettem amikor még 7.30 volt tehát nekem minimum 8.3 körüli összeg kéne eladáskor hogy visszahozza a belefektetett pénzem így elkapkodni tutira nem fogom az eladást.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szólánc.
- MIUI / HyperOS topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Asztalos klub
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Elektromos cigaretta 🔞
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- TUF Dash F15 FX517ZC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Magic Mouse 3 - hibátlan.
- Kitűnő MacBook Pro 13 8/256 (94%-os akku)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest