- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
Nem is annyira a loot része volt fura. Bár az iskolában ennyire semmi lootot még sosem láttam.
De amúgy jellemzően mi is akkor végzünk jobb helyen (főleg duo esetén), mikor rossz a loot.A tömegpusztító fickón akadtam ki. Tudom, hogy vannak cs-ből meg egyéb helyekről jövő őrültek, akik eszméletlen dolgokat tudnak csinálni, de ez a figura akkor is gyanús volt. Ilyen gyorsan teljes szakaszokat kiirtani, ráadásul egy meccsen többet is, és mindig ugyanúgy, nekem ez bűzlik. Mondjuk a végén nevetségesen halt meg, a hullát lőtte az élő helyett, és pisztollyal lett kilőve.
-
<Lacy85>
addikt
"Ez általába így szokott lenni. Amikor jó a loot és kezded azt hinni ebből még akár lehet is valami akkor jön valaki és meghalsz, ha meg ritka sz*r a loot és temeted az egész kört akkor simán bejutsz tizen belülre és akár még jól is jöhet ki a lépés."
Ma egy nyomorult S12K-val, meg egy Uzival lettem 12.
Fél pochinki-t áttúrtam, és semmi más nem volt.
Jött arra egy ember. Na mondom hozták a loot-ot. Megölttem, és nála sem volt semmi. -
Hold
őstag
válasz <Lacy85> #6052 üzenetére
Lootolgattam én is 2 nagyvárost semmi nem volt bennük szinte, aztán észrevettem egy majdnem pucér csávót egy kocsi mellett, mondom megölöm de nálasem lesz semmi.. Tévedtem.. volt nála egy fullos M416 és egy fullos SKS, na meg sok boost
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
-
őstag
Az első generációs - Pioneer - ládák még benne vannak az inventory-ban? Mert én anno kiszórtam őket, így nem tudom hogy léteznek-é még raktárban, vagy eltűntek egy update-tel, alapból úgy emléxem non-marketable és non-tradable státuszban.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
RazoR
veterán
Lesznek itt még finomságok!
-
saen
Topikgazda
-
xtro
aktív tag
-
Segal
veterán
Őszinte leszek nem tudtam mi ez a 2 dolog de így rákeresve most már én is azt mondom hogy nagyon várom
Köszi az infót
Az új kocsi meg
(nagyon jók a gifek a kép alatt)"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
kisza25
félisten
A nyílpuskával 1x ijedtemben lőttem le valakit
Benyitottam egy ajtón és egyből rám lőtt, de ko lett az ijedtemben leadott lövéstől
Spectában nézett Ati, meg is dicsért, hogy szép volt[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
zarayg
aktív tag
pÚP!
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
TheProb
veterán
-
TheProb
veterán
Van még valaki akinek ködös pályán nem hallatszik süvítés és társai? Mindenki mondja, hogy milyen feelinges én meg csak kamillázok, hogy miről beszélnek, mert szart se hallok.
Nincs tipp, hogy mit kéne megnézzek? Hang beállításokban nincs semmi sem lenémítva.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
vaakuum
addikt
-
<Lacy85>
addikt
válasz Mr.Csizmás #6074 üzenetére
Ilyen komplex fizikát én nem feltételeznék ettől a játéktól.
-
<Lacy85>
addikt
válasz Mr.Csizmás #6077 üzenetére
Azért az ARMA és a PUBG között van egy árnyalatnyi különbség ezen a téren.
-
vaakuum
addikt
válasz Mr.Csizmás #6074 üzenetére
A valóságban igen, a játékban nem tudom, még nem foglalkoztam vele ennyire... úgysem látni messzire.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
zarayg
aktív tag
jövőhét pénteken szabadnapos leszek és asszony sem lesz otthon, kinek lesz kedve reggeltől másnap reggelig nyomni? jelölj msn-en: [link]
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
Hold
őstag
Behalok 3 Nő van a Squadban velem
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
TheProb
veterán
Én már annak örülnék, ha 1 lenne... Ez sok a kandúrhang már feszélyez...
Irányítsd őket a discord szerverre a LFT szobába.(#6073) vaakuum: De hát ez pont a ködös map sajátossága elvileg. Mindenki hallja, csak én nem.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
ScomComputer
veterán
Hali..segítsetek,hogyan tudom beállítani,hogy az eu legyen az alapértelmezett,mert nekem mindig ázsiát dobja be,és még annyit,hogy célzáskor állandóan fps mód legyen ezt hol állítom be?
Köszi!Köszi szépen a válaszokat...
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz ScomComputer #6091 üzenetére
Nem tudod beallitani fixre az eu-t nekem a kodos frissites ota automatikusan Azsiaira akar menni.
Fps celzas meg csak egyszer jobb klikk."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
X Factor
addikt
-
zarayg
aktív tag
válasz X Factor #6093 üzenetére
Múltkor belefutottam, észre sem vettem, hogy AS-n van a játék, csak azt vettem észre, hogy laggolok egy picit drop közbe, mondom magamban, biztos szerver hiba... Amikor 2m-ről szemből nem tudtam lelőni sotival az enemyt és 2 mp csúszásban volt a játék, utána éreztem, hogy valami nincs rendben
tanulság: "Ha nem vagy megzavarodva, félre informáltak."
-
<Lacy85>
addikt
Bekapcsol, gép újraindít:
2017-09-22 16:38:06 - TslGame
Frames: 26783 - Time: 442047ms - Avg: 60.589 - Min: 38 - Max: 82Kikapcsol, gép újraindít:
2017-09-22 16:59:07 - TslGame
Frames: 25839 - Time: 424281ms - Avg: 60.901 - Min: 43 - Max: 80Az ég világon semmi nem változott. Mindkétszer pochinki-be ugrottam, és mindkétszer tiszta idő volt.
-
<Lacy85>
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest