- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
válasz Create. #5797 üzenetére
De miről tilthatnák el? Hogy játékokkal játsszon? A C9-ben is már csak mint streamer a szerepe, egyébként semmilyen PUBG csapatnak nem a tagja. Nem is versenyen történt a dolog. Nem értelmezhető az "esport" kifejezés ebben jelenleg. Semmivel sem érdemel nagyobb büntetést, mint bárki más.
-
addikt
-
Segal
veterán
válasz Mr.Csizmás #5803 üzenetére
Szavasztok. Ez azert mas lesz mint a gta
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
törölt tag
nah, itt az egész banda csátok
-
Sati1984
tag
Akkor gyorsan megosztanám a tapasztalataimat a patchről (ami állítólag segített a textúratöltögetős problémán) és a ReadyBoost-s (pendrive) módszerről.
Nálam az van, hogy 2-3 meccsenként újra kell indítani a játékot, mert az első meccs általában sima, utána a második-harmadiknál már kb egy percig masszív akadozás van a textúratöltögetés miatt, ha városba esek, akkor akár két percig is gyurmaházak vannak és szinte meg se tudok mozdulni. Ez volt a helyzet a patch és a pendrive módszer kipróbálása előtt - most hétvégén volt időm játszani, úgyogy mondom is, hogy melyik mennyit segített ezen:
Patch: semmit.
Pendrive-os ReadyBoost-os módszer: semmit.
De tényleg, mintha semmit nem csináltam volna. A patch semmit nem segített, ugyanúgy memory leak van, ugyanúgy 2-3 meccsenként újra kell indítani a játékot. Egyébként meg a ReadyBoost ellenére is a HDD kerreg-pörög, és próbálja kiizzadni magából a textúrákat, de nem megy neki. Szóval evvan.
(Ahogy említettem korábban, havernál egy régebbi i3-as procival és sima GTX 750-nel (1GB) - ugyanolyan beállításokkal, mint nálam - ez a probléma nem jön elő - tehát nem az a megfejtés, hogy gyenge a procim, meg nem elég a 2 GB VRAM, csak mondom)
Az egyetlen pozitív hatása a patchnek, hogy a forced Post Processing miatt (amitől szintén féltem, hogy FPS-gyilkos lesz) sokkal simább és szebb a játék - ha egyszer betöltöttek az elején a textúrák, akkor minden sima, és simább, mint a patch előtt. Teljesen el is menne a kedvem a játéktól, ha fordítva lenne...
Szóval most kinyitottam egy tabot, hogy SSD-t vegyek... továbbra is bosszant, hogy hardware vásárlásával oldom meg azt, hogy egy fejlesztőcsapat nem tud egy memory leak problémát 7 hónap alatt megoldani, de más megoldásom nincs, és ha megveszem, az nektek is jó lesz, mert akkor befejezem a vernyogást itt ...
Intel Core i5-9600K | 56 GB RAM | RTX 4070 12GB | Oculus Quest 2 | Beat Saber magyar csúcs pár pályán :-)
-
RazoR
veterán
Patch óta most volt alkalmam kipróbálni a játékot, szebb lett de, nálam fps droppok vannak, eddig megvolt a stabil 60fps....
-
Winne
nagyúr
Nekem megint eltűnt vagy 1000 pontom reggel óta, ezt miért csinálja?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Eddig uninstall szagú a játék, egyszer rögtön földetérés után lelőttek, amikor még nem volt fegyverem, egyszer meg 5 percen belül . Bár akkor egy gyereket le tudtam boxolni 1v1, de semmiféle lőszert nem találtam a shotgunhoz meg a kispisztolyhoz .
-
regener
veterán
válasz spanglee001 #5815 üzenetére
Majd lerakom akkor azt kiderül, köszi
(#5817) Winne
Tegnap ~2610 ponttal elmentünk duozni, kaptam 283-at és mikor kiléptem a meccsből 2830-am volt.
Na az mi[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MasterMark #5820 üzenetére
TS vagy valami pofázó progi ?
-
_drk
addikt
válasz freeknight #5818 üzenetére
Töltény szinte mindig van az adott fegyver mellett. Játék elején gyorsan be akár melyik épületbe, amit látsz. Vagyis oda érdemes landolni.
Én általában addig lootolok amíg nem jön egy AR. De még utána és érdemes nézelődni egy nagyobb spoce ért.Próbálj meg a repülőtől minél messzebb érkezni, kevésbé forgalmas helyekre. Csak hogy szokjad a játékot.
-
freeknight
őstag
válasz freeknight #5818 üzenetére
Most már sikerült rájönnöm, hogy ott van az a lőszer is, csak tab betűs menüből kell felvenni, vagy felmazsolázni a földről.
Így, hogy fegyverem is volt, már sikerült eljutnom 2 killel a 40. helyig, csak akkor sajnos kiugrottam a buggymból, és meg is haltam Most már ezt is tudjuk.Annyi kérdésem lenne, hogy medkitet hol találok? Minden a földön van szétszórva a házakban, és csak nekem nem volt szerencsém, vagy ezek mondjuk faliszekrényekben vannak? Illetve a cuccok pl energiaital bevételének nincs gyorsabb módja, mint hogy tab betűs menüből kikeresem és megiszom?
-
spanglee001
addikt
válasz freeknight #5824 üzenetére
igen ezt mindenki kipróbálja, a járműből kiugrást meg jön a miért nem néz a scope-ba, mert kattintani kell nem nyomva tartani
igen minden a házakban van elszóra medkitből 2 fajta van. egyik 100ra húz a másik kb 70re afelé csak painkiller és enegiaitallal tudod magad tölteni, amit ha többet iszol akkor gyorsabban tölt fel és gyorsabban is szaladsz. a bandage is kb 70%ra tudja feltöteni az életed[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Mr.Csizmás
titán
eital csak turbóz, bandage, painkiller jó hp-zni.
btw. ajánlom az én módszeremet, kerüld a falvakat először, a közelébe ugorj az erdőbe, úgyis lesz 200m-en belül valami kunyhó, ahol találsz valami tűzerőt, aztán lehet beszivárogni vadászni. a rutinosak már egyből az ajtó elé ugranak, és rohannak a földszinten lévő fegyóért, ahogy észrevettem, mert volt egy ilyen boxmeccsem a shotiért, csak sajnos kikaptam
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
KisTücsök
addikt
Azért egy beállításokat szerintem minimum meg kéne nézni, egyáltalán mielőtt elindítod az első meccsedet. Kezdve a grafikától, a hangokon át, a bill kiosztásig. A boostokra is rálehet rakni valamilyen bindot.
Néhány tutoriált a neten/yt-n nézzél meg.
__Mr.Csizmás: Energiaital is healel... Gyorsabban megiszod, viszont kevesebbet tölt fel, ezáltal hamarabb megy le a boost. szerk: Szituációfüggő, hogy mikor melyiket érdemes használni.
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
de,bemész a controlba és a gyógyításokat be tudod bindelni.
-
GODx
tag
Hát, h1z1 után elég lassú, de azért 79 perc után ez elég vicces.
MSI B350M BAZOOKA, Ryzen 5700x, Sapphire RX6650XT, Glorious Model O, Audio Technica ATH-M40x --- CsakANyersAim
-
syler123
veterán
Én annyira nem vagyok elájulva a játéktól, nálam nem fogja túl sokáig húzni. Kb loot és rush szimulátor. Meg persze kemp. 6-7 órát tettem bele, nem tudom. Nekem pl hiányzik a találatról a visszajelzés, mint például a Battlefieldekben, vagy hát ami megvan a legtöbb shooterben. Engem jobban leköt a Battlefield 4.
-
Winne
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #5830 üzenetére
Egy ilyen egy olyan és minden oké.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Peppo
őstag
válasz Sati1984 #5809 üzenetére
Nekem is ez van már vagy két hónapja. Korábban nem csinálta. A gépem elég erős, leszámítva a 8gb ramot, és a játék is ssd-n van. Pont azért raktam át hdd-ről, mert azt hittem, megoldja. De nem, pár meccsenként újra kell indítani, mert ha nem, akkor a végén már percek kellenek, hogy magához térjen a karakter. Gyakorlatilag az ugrás és a leérkezés az úgy történik meg, hogy semmit nem látok belőle, csak a hdd led világít folyamatosan.
Gondoltam rá, hogy a Windows fáradt már el, végül is lassan 3,5 éve telepítettem fel. Néha röccen más játékkal is, de megközelítőleg sem ennyire durván, mint a pubg esetén.
-
Mr.Csizmás
titán
24 órája van meg a game, első [link]
(amúgy ez a game mennyit merített az ArmA-ból?)
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
sagem
addikt
válasz Mr.Csizmás #5839 üzenetére
A PUBG készítője csinálta az ARMA hasonló modját meg a H1Z1-ét is, csak ezekben a játékokban nem igazán tudta befejezni a munkáját (és nem is olyanok lettek, amilyet szeretett volna az eredeti játékmotor miatt sem), így inkább belevágott egy saját projektbe, kereset egy olyan fejlesztőgárdát akik láttak fantáziát az ötletében, s ez lett a PUBG. Ezt csak és kizárólag erre találtak ki, nem csak egy mod, hanem ez maga a játék, érződik rajta az ARMA és a H1z1 hatás is, nem véletlenül ugye, ismerve a készítőt
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
TheProb
veterán
-
regener
veterán
Teszt szerveren:
- insert a jelenlegi helyzeted jelöléséhez a mapon
- tommy gunra már nem megy rá az angled
- fekete kocka célzáskor javítva
- iniben már hiába raksz 1 gombot 2 akcióra
- épületekben tapétavillogás fix
- ha knockolnak és a kezedben volt a gránát akkor már nem robbna fel ha nem volt előtte felhúzva
- ha knockolnak megszakad a reload mostmár
- animáció fix a sofőr healelésekor előforduló bugra -
RazoR
veterán
Csak óvatosan a buherálással!
-
saen
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest