- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
Többen ugrottunk egy helyre, semmi fegyvert nem találtam, meglapultam egy klotyóban!
Lövöldöztek körülöttem, kocsik jöttek, mentek, mikor csend lett átnéztem a már kifarmolt házakat, találtam egy pisztolyt, egy uzit 25 lőszerrel és egy íjat, na mondom itt hamar vége lesz! Végig a parton szűkült a kör, kivártam, végigsunnyogtam a parton majd a végén már úsznom kellett, az utolsó 7 embert a vízből néztem végig, kb mindenkit láttam, hogy hol van! 2-en maradtunk, kiszúrt a vízben, elkezdtem kiúszni mert szűkült a kör, ahogy felálltam jött a fejes, de így is ez az eddigi legjobb eredmény![ Szerkesztve ]
-
core i7
addikt
Nekem ma jó napom volt
Első embert házba bejött kempelve szedtem le volt nála minden ami level 3 mas tele lőszer AK minden
Másodikra én rontottam rá a házban
Harmadik pedig a boss Fight ott volt a busz mögött mégis én nyertem 8X scoppal pedig nekem kellett menni házból kiugorva tetőn végig adta nekem az ívet4-edik győzelmem solo ban
Ja és valahol a farm mellett ért véget a játszma
Ráadásul én sem kezdtem jól georgoportol nem messze 2 en jöttek és egyik sem ütött el pedig védtelen voltam
Aztán találtam daciát azzal kullogtam le[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
eddig baromi jonak tunik az uj patch, szebb es gyorsabb a game
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
spank0309
tag
Az gáz amikor már se a Grozát se az AWM-et nem veszem fel mi? xD
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
BRABUS113
aktív tag
az inventory ki/be beállítás nagyon jól jött, olyan simán nyílik már meg
Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113
-
spank0309
tag
Mentem pár solo-t mind top 10es volt a legjobb egy 2. hely volt. sok dobozra mentem rá. Grozát azért nem vettem fel mert csak 60 golyó volt hozzá, én meg full 416-al mentem, AWM meg mondom úgyse fogok snipolni.... ott hagytam a hullánál Lehet már megszoktam hogy tiéd a groza
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
Jinxb1rd
addikt
Még jó hogy a tesztszerveren 6-7x kell ki-belépni a játékba, mire nagynehezen beadja a ködös időt. Végülis azért teszt szerver, hogy pont azt ne lehessen kipróbálni, ami egy jelentős dolog az update-ben, nem?
Mindenesetre 1-2 menetet tudtam legalább menni:Az új köd elég vicces, ott lőhetnek hátba, ahol csak lehet. Azt se lehet látni, hogy hol ugrik ki a többi ellenség, szóval egy város esetén lehet, hogy ha még nem is láttál senkit, mégis van 3-4 squad. Viszont most már a puszta közepén is lehet rohangálni probléma nélkül, vízbe is simán lehet úszni, mert a sziklákról lenézve, már nemhogy a vizet, de a partot se látod elég jól. Az biztos, hogy soloba, ha ilyet dob be, akkor azon nyomban is lépek majd ki, de egyébként hangulatos, duoban, de inkább squadban biztos élvezhető. Soloba nem.
(#5366) EclipseGT :
Ultra és very high között semmi különbség nincs.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
core i7
addikt
Egyébként mostani mappon van temető? Csak mert hallottam de sose láttam pedig szerintem már mindenhol jártam
-
abéla
senior tag
Üdv Mindenkinek,
elcsapott a hype-vonat, bepábdzsultam .Megbízható suad-tagok fellelésének reményében Discord-ra Cortezzuma néven be-joinoltam, TheProbe-ot megkérném emeljen be soldier-csopba (már ha ez jár ilyen csupaszse*gg*ű nooboknak is mint még most én ).
Meg steamen is jelentkeztem szintén Cortezuma-ként.Sajna family-friend módban nyomom mic/duma nélkül, cserébe szolgaian követem a parancsokat:
kill/heal, amit akartok .[ Szerkesztve ]
hootka!
-
Segal
veterán
En is ma vettem meg
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
KisTücsök
addikt
válasz regener #5375 üzenetére
De pont ez az, hogy annyira mégsem. Nekem is kb ötödjére dobta be először. Elvileg feljebb vették, de szerintem nem eléggé.
___Előbb elkezdtem becserkészni egy ghillie suitos csávót kb top15-ben. De sajnos elvesztettem elég hamar. Nem kellett volna. Ő ölt meg a végén, így lettem második. Elég fos szituáció volt. A legkisebb körben egymástól kb 10 méterre feküdve a bokrokban. Nálam nincs granyó, nála mint később kiderült több is, plusz a jó kis m249...
___Ti hogy csináltok amúgy ilyen 1-2 killes győzelmeket? Mit csináltok top10-ig? Nekem egyszer volt 2 killes győzelmem, de az is duoban. Fú de kurva unalmas meccs volt.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz KisTücsök #5376 üzenetére
Volt már rá példa, hogy előttem vitték el az airdropot, ghillie suitos srác elment motorral, de eltaláltam többször is AR fegyverrel. Láttam merre ment, utána indultam, motort megláttam, srácot levadásztam. Ghillie suit, AWM... Ha hagyom, hogy felgyógyítsa magát, akkor tutira megbánom később.
Sokszor volt olyan, hogy pl. Georgopolba vagy Militaryra kocsikázva senki más nem jött oda, konkrétan szinte rámszűkült a kör. Nem fogok olyankor kimenni vadászni. Nem találkozol másokkal, csak hiteled őket és csapattárs viszi vagy ellenséges duo is beszáll stb. Nem ilyen egyszerű belelátni, hogy volt két kill és kész.
Na ez a mai kör nem ilyen volt...(#5379) core i7: Nálam 9 a rekord soloban, pont az említett ghillie suties esetnél. Láttam a fórumban itt már többet is ennél. Annyi kill rank reset után sima ügy a pro játékosoknak. A másik: forgalmas, nagyon forgalmas helyre ugranak. Reggelente néha nézek Grimmmz streamet, ha elkapja a gépszíj, akkor egy átlag meccsen 10-15 killt hoz össze. Meglát valakit és rámegy, ennyi.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
core i7
addikt
válasz Hunbeast87 #5378 üzenetére
Azigen 7 kill Én legtöbbet 27 et láttam youtubeon na azt hogy csinálják
-
niof
addikt
válasz core i7 #5379 üzenetére
Egyrészt pro-k. Elég betyáros konfigokkal tolják, szinte mondhatni főállásban. A másik, ha bármelyik ilyen PUBG streamert megnézed, folyamatosan és gyorsan mozognak, nagy népszerűségű helyekre ugranak. Gyakorlatilag folyamatosan a két kör között mozognak, és a befelé tartókat vadásszák, majd kifosztják. És ha nem nyernek sem csinálnak ügyet belőle. Nyomják a következőt... Legalábbis, akiket én szoktam figyelni. (Grimmmz, Shroud, Anthony Kongphan, itthonról pedig yeahunter, ritkán Kodiak, még ritkábban VRJani)
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
etejedu
őstag
Akkor ezek a negyvenesek biztos szeretik a Péntek 13-mat!
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz KisTücsök #5376 üzenetére
azt úgy kell csinálni, hogy rosszhelyre ugrasz és meccs végéig csak szaladsz, hogy a körben legyél
Grillo: inkáb bámulok egy 20-as, nagy mellű csajt, mint egy szőrös férfit, ha te nem, az nem az én bajom[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
niof
addikt
válasz kisza25 #5386 üzenetére
Volt ilyen velem is, de hányszor!... Az összes heal-t el kellett használni, hogy beérjek, közben sehol egy jármű. Persze, amint beértem, általában le is szedtek.
Eredetileg én is férfi karakterrel kezdtem, de fogalmazzunk úgy, esztétikai okokból váltottam nőire.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
<Lacy85>
addikt
Haladunk. Lassan 200 ezremben van, hogy játszani akkartam a PUBG-vel.
Lecseréltem kb. az egész gépet. Alig egy hónapja megvettem az alaplapot, meg az i7-et.
Hét elején jött meg a 1050Ti.
Erre kiderült, hogy az ősrégi 22-es LG monitoromat rá sem tudom kötni, mert ugye azon csak sima VGA bemenet volt.
DVI-B / VGA átalakítóval volt megoldva.
A rohadt 1050Ti-n meg csak DVI-D van. Nézegettem az átalakítókat, és a legszarabbak is 6 ezer környékén kezdődnek. na mondom a tököm ad ki erre ennyi pénzt. Inkább rendeltem egy új 24"-os monitort, amin van DVI-D, meg HDMI is.
Elvileg ma hozza a futár.Amúgy is ráfért már a gépre az upgrade, szóval ez csak a végső lökést adta meg hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
Tegnap baszki... Megöltem 4 ermbert, már top10 van, de kocsival kell menni, mert nagyon rossz helyre szűkült és jön a kör. Megyek is, találok egy jó helyet, mondom itt jó lesz. És megnyomtam az F gombot. Fékezni persze elfelejtettem. Pedig nagyon jó lootom volt.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
RaGi91
senior tag
válasz <Lacy85> #5393 üzenetére
Ez ilyen. Sokan vannak így, hogy van 2-400k-s gép és mellé egy 20ezres 6-7 éves 21"-os régi TN paneles monitort használnak, ami szétcseszi ráadásul az ember szemét. Gyakorlatilag azt nézed, minden infót, amit a géped tud azon keresztül jut el hozzád és az emberek azon spórolnak sokan.
Az én gépem nem tudja kihajtani a monitoromat, de majd talán később ki fogja tudni. De legalább nem villog a 60hz (nekem attól rohadtul fájt a fejem és szemem is órák után). Végülis ezt nézem órákon át, ráadásul közelről, szóval fontos, hogy ne legyen szar.
@Create. Az ilyen átalakítók szarok. Aktív átalakító kell, ráadásul a képminőség is szar.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz <Lacy85> #5393 üzenetére
RaGi91.:+1
a vga csati kb 40 éves és analóg, az új vga-k csak digitális kimeneteket kapnak, normális képminőség miatt sem árt a váltás.
én pentium rx 560 párissal játszok, ez 50eFt[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
<Lacy85>
addikt
válasz Create. #5395 üzenetére
Igazából már nagyon csere érett volt a monitor is, szóval ezért nem vacakoltam vele. Mindenképp akartam újat. Itt volt a remek alkalom. kezdett már nagyon szar lenni a képe (nagyon durva felhősödés, szürkülés). kb. 7 éves monitor volt.
(#5396) RaGi91: Az egész konfig baromi öreg volt (Core2Quad), mert nagyon ritkán volt csak használva konzol + laptop mellett, így nem is nagyon érdekelt. De így legalább ki lett cserélve minden.
(#5397) LLKobe: Baromi olcsón hozzá tudtam jutni az i7-hez (~55ezer), így ezt vettem i5 helyett. Ennyiből egy épkézláb i5 alig jött volna ki. Másrészt mivel újra beszámítható állapotú a PC, így bőven ki lesz használva az i7 is. Videó vágás, modellezés, stb. Ezekhez meg mindig jól jön a kraft.
Nem csak játékra lett rendbe rakva.(#5398) regener: Lásd: hsz. eleje.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest