Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GhanBuri Ghan

    őstag

    válasz Johnny_vT #19178 üzenetére

    Hehe. Elolvastam a patch note-ot.
    Szóval túl nagy lenne a queue. Máshogyan mondva, hülyének nézik a játékosaikat, akik még akkor sem jönnek rá arra az összefüggésre, hogy minél egyedibb a választásuk, annál hosszabb a várakozási idő.
    Hát, rá fognak jönni, hogy ilyen mentalitással nem a választások miatt lesz hosszú a várakozás, hanem a megcsappanó játékosbázis miatt.
    Érdekes az a rész is, ahol úgy fogalmaznak, hogy "… well... let’s just say players with “lots of potential for growth.” " - szóval haha, megérdemlik a sorsukat, hogy frusztrálja őket a játék. Ilyet egy F2P játékban lehet megtenni (sőt, még ott sem, leginkább a Pay to Winben, ahol direkt arra vannak a nem fizető játékosok, hogy legyen kit könnyedén legyakni), elég merész így kezelni azokat, akik kifizettek harminc eurót a Pubg-ért. Igaz, ez elitista hozzáállás végig jelen volt, streamereket pátyolgatják, kirúgdossák azokat, akik lelövik őket ("stream sniping"), megkapják a custom szervereket gyakorláshoz, a többiek meg megkapják azt, hogy a játék szellemiségével nem fér össze a gyakorlási lehetőség.
    Így maximum csak egy kis, piaci résekre vadászó indie stúdiót lehet vezetni, látszik, hogy a játék jó időben volt jó helyen, és túlnőtte magát a valós lehetőségeihez képest - majd az érkező konkurencia a helyére fogja tenni, hiába próbálnak pereskedni, vagy változtatnak a hozzáállásukon, vagy el fognak tűnni.
    A Tencenten lehet lemérni, hogy egy piacot ismerő nagy cégnek miben más a hozzáállása.

Új hozzászólás Aktív témák