Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bontomas
újonc
Az az 1. 5x kép inkabb digitális. Mint amikor Pixel 7 Pro-n átváltasz 5x-re, de van egy kis(?) késés és addig csak a szimpla 1x-es szenzorral fotóz a felhasználói élmény miatt. Bár inkább ne fotózna! Hogy miért lassú a valtás, azt nem tudom, nem értek hozzá, de nagyon zavaró miért nem azonnali. És ezek szerint ez megmaradt a 8-ban is.
-
doooo
addikt
Valamekkora késés mindig van, minden mobilon, de ki az, aki nem tud várni negyed másodpercet (és most lehet, hogy sokat mondtam)? Nem is értem, hogy tudnak ilyen bénán fényképezni ezek a "tesztelők". Mit ér a teszt, ha nem is használják az adott kamerát?
Persze ha a kamera nem vált át egyáltalán, az más, de épp egy Pixel lenne képtelen, jó fényben, átváltani? Aligha. -
bontomas
újonc
2 dolog alapján. Elso, a saját tapasztalatom Pixel 7 Pro-val.
A második, hogy ha megézed az 5x képet az elso csoportból 1:1 méretben:Akkor látszik, hogy inkább digitális nagyítás mint rendes optikai.
Oké, elismerem, hogy ez 2 dolgot jelenthet:
1. Az 5x optikára még nem váltott át amikor a user fotózott - hasonló mint a 7-es.
2. Valójában ez egy 30x kép, ami ígyis-úgyis digitálisan nagyított. Az élek definiálatlansága hasonló az elozo generációéhoz 30x-en.Ahogy látom a Twitter/X threaden, másnak is feltunt és a tesztelo probál jobban figyelni, hogy átvaltson az 5x kamerára a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
Gondolom itt nincs olyan beállítás mint Samsungon, hogy az automatikától függetlenül nem válthat digitális nagyításra, hiába gondolja gyengének a fényeket. Halálom amikor a 3x és 5x optika helyett digitálisan idétlenkedett a telefon. Szerencsére már ezt ki lehet egy ideje kapcsolni.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
doooo
addikt
válasz
Plazmacucci #6 üzenetére
Ezt akartam írni én is. Nagyon jó dolog, amikor meg van tiltva a rendszernek, hogy automatikusan válasszon kamerát. És itt nyilván nincs olyan opció (a legtöbb gyártónal nincs), esetleg külsős appal.
[ Szerkesztve ]
-
Tewe013
őstag
válasz
Plazmacucci #6 üzenetére
Új Google Cameraban elméletileg már lesz.
-
tomboy0013
veterán
Ezt honnan veszed? Meg mi az hogy új Google Camera? A 9-es verzióra gondolsz? Azt egy pár napja rátettem a 7 Pro-ra de semmi ilyesmi nincs benne sajnos.
Pedig ezt megoldhatnák mert zavaró közelebbi témák fókuszálásánál is az 5x zoom digitális zoom-ra váltogatása, nem csak a sötétben szórakozik ezzel. -
-
bigmasterg
addikt
válasz
Plazmacucci #6 üzenetére
Azt samun hol kapcsolod ki?
S22 Ultra tulaj vagyok, de már egy jó ideje nem olvasgatok róla, csak használom.
szerk.: Pro módokban lehet ténylegsen választani, de sima automata módban hogy tudom force-olni?[ Szerkesztve ]
Eladó Certina DS Podium Big Size
-
válasz
bigmasterg #11 üzenetére
Camera Assistantban lehet állítani. Auto lens switching.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
bigmasterg
addikt
válasz
Plazmacucci #12 üzenetére
Köszi, megvan.
Fel sem volt rakva a telómra, most telepítettem Galaxy Store-ból.Eladó Certina DS Podium Big Size
-
Tewe013
őstag
válasz
tomboy0013 #9 üzenetére
Ma minden kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nehogy bármi meglepetés maradjon a holnapi bemutatóra.
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Ukrajnai háború
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest