- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #1536 üzenetére
Próbáld meg az i4-et ha még nem vagy regelve.
Nekem szimpatikus terem nagyon, sitngo szempontjából is jó(1+0.1 és 3+0.3, egy és kétasztalos, sima és turbó) , meg elég jó MTTk is vannak alacsony beugróval. A játéktér összenyomható a kívánt méretre és most ha negyedikétől nyolcadikáig fizetsz be van speckó FD bónuszuk.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
Mintha már valaki kérdezte volna, de most nem találom sehol.
Szóval text formátumú handhistoryt szeretnék grafikusan megjeleníteni. Partypokeres historyról van szó. A legjobb megoldás az lenne ha ilyen replay szerűen vissza lehetne játszani a handet, ha ez nem megy akkor ezek után bármi jó lenne ami valahogy képet farag a szövegből.
szerk: biztonsági okokból minden teremnél így van, hogy csak akkor utalnak moneybookersre ha már utaltál onnan be. Most a partyra nyomdb be a minimumot MBről (asszem 50 dolcsi) és utána vedd ki rögtön az 50+x dolcsidat, én is így csináltam. Utána már nem lesz gond ezzel mert az új terembe alapból MBől fogsz befuzetni.
[Szerkesztve]''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
Már kb egy órája játszom az asztalnál, imidzsem feszes agresszív. (legalábbis remélem ).
UTGben, QQ-t kapok, emelek 5,5BB-t, utg+1 azonnal visszaemel rám ugyanennyit, többiek fold. Már egy ideje játszott, jó, megfontolt játékosnak tűnt, de semmiképp sem idiótának, szóval TT-AA, esetleg AK-ra tettem a visszaemelés után, mondjuk ezek közül csak két handtől kellett féljek, azért mindenesetre csak calloltam, valamitől rossz előérzetem volt.
Flop: T44, tetszett is meg nem is (TT fölémjavulhatott) mindenesetre nyitottam egy tisztességeset, azonnal adta.
Turn: K, ez nem tetszett, most már AK-t sem verem, itt gyáván elcsekkoltam, Ő nyitott, nekem dobnom kellett. (gyakorlatilag semmit sem verek, max JJ-t)
Szerintetek?
Azért kérdezem, mert mielőtt dobtam lett hirtelen egy erős megérzésem, hogy nincs is nála semmi, és csak azért erősködik hogy a pár körrel ezelőtt vesztett hand után megmutassa, ki a Jani és nem is sejti, hogy pont egy QQ-ba futott bele.
Itt erős volt a kisértés, hogy megadjam, vagy még vissza is emeljek akár, de végül az döntött, hogy elég picit emelt turnon (kb 1/3 pot) szóval inkább egy amolyan ''fizesd ki a jó lapom'' emelésnek tűnt mintsem blöffnek.
De még mindig nem sikerült megállapodnom magammal, hogy vajon mi lehetett nála.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #1566 üzenetére
Ha minden 5. körben nyom, akkor feltételezhetjük, hogy kb a handek legjobb 20%-val megy allin, ami Harrington szerint a következő:
AA-55
AKs-A3s, KQs-K8s, QJs, QTs
AKo-A7o, KQo-KTo, QJo
Tehát nagyjából ezekre számíthatsz nála, innentől már egyéni kockázatvállalás kérdése, hogy mivel callolsz. Vakok arányától is függhet, + megérzés és egyéb finomságok.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #1568 üzenetére
Úgy látom ez a Harrington könyv.
Amiket én olvastam, azok közül messze ez volt a leghasznosabb, szerintem nagyon jó, de készülj fel rá hogy 3 kötetes, szóval azokat is meg kell majd venned, úgy az igazi.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #1570 üzenetére
Persze.
Az első kötet inkább az alapdolgokról szól, mint pl stratégiák, indulási stratégia, poziciók, kézértékelés, potodds stb.
Majd ezután a versenyek koria szakaszáról van szó leginkább, elég részletesen preflop játék, aztán flop után, majd turn és river. Az alapemelések, húzókéz elleni játék, nyereménymaximalizálás ilyen fejezetek vannak leginkább.
A második kötet szerintem sokkal izgalmasabb, ez az első kötettel ellentétben inkább a versenyek kései szakaszára koncentrál. Az első 120 oldal a különböző blöffkről szól, majd inflekciós pontok(sebességváltás az emelkedő vakok függvényében), short-handed játék és végül a heads-up.
Az első két kötetben az is nagyon hasznos, hogy minden fejezet után van 10-15 példahand ahol neked kell dönteni hogy bizonyos szituációkban mit tennél és utána részletesen elolvashatod hogy mi miért jó vagy éppen miért nem az. Ebből elég sokat lehet tanulni.
A 3. kötet meg már ilyen munkafüzet jelleggel végig csak ilyen példahandekkel van tele, a részletes magyarázat után pontozza a teljesítményedet, szóval kb lemérheted hogy mennyit sikerült megtanulnod az olvasottakból. Ez nem tűnik olyan nagy számnak, pedig valójában nagyon hasznos végigcsinálni.
Kb ennyi, remélem most már képben vagy.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
Azért ez elég fura, most történt tournamenten.
Előttem valaki emel, én AK-val visszatolom rá az allint, adja, AQ-t mutat, duplázom.
Következő kör, AQ-t kapok, emelek, valaki rámtolja az allint, adom AK-t mutat, felduplázza magát.
Következő kör, az iménti AK-s, AQ-val veszít allint...
éééérdekes''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
PokerTrackerbe nem tudom importálni a handhistoryjaimat. Az összesre hibaüzit ad, hogy ''error chip count not valid for player: xy''
What's wrong?''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #1576 üzenetére
Ja, azt használom, de akkor is zavar, hogy állítgatja, na mindegy ennyit talán kibírok.
Amúgy losse-agressive/agressive-nek lettem besorolva, igaz még csak 1000 handet tudok importálni, szóval annyira nem mérvadó, de azért mégis.
Amúgy az agression factort hogy kell nézni? a prefloppal együtt vagy anélkül? Mert nem mindegy.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #1580 üzenetére
Nekem tegnap volt egy hasonló idióta.
6-an(!!!) néztünk flopot és Ő második beszélőként beleblöffölt az abszolút semmivel (AT8 flopnál K3o volt nála) mindenki dobja én check-raiseltem a floppolt kétpárommal és még azt is adta!!
Már a blöff is elég érthetetlen 5 ember ellen, úgy hogy 4-en még utána jönnek és mégcsak húzólapja se volt, de hogy mire adta meg az emelésemet azt tényleg nem értem. Utána turnon 2/3-ad pottal nyitottam, azt is adta. A rivert már inkább lecsekkoltam, mert féltem hogy belefutottam valami csúnyába aztán csak néztem mit villant.
[Szerkesztve]''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #1584 üzenetére
Harrington második kötetében több mint 50 oldalas rész fogalkozik ezzel, sztem az elég jó.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
Nekem is 400 pont fölött lett. De ez több szempontból is csalóka. Egyrészt vélhetően előtte olvastad a könyvet még frissek a dolgok. Nálam sokszor volt, hogy igazából nem azt csináltam volna ami a jó válasz volt hanem valami egészen mást, csak mivel akor olvastam el a könyvet, egyszerűen tudtam, hogy Harrington papa mit vár el az adott szituban. Persze amikor versenyen vagyok már a saját verziómat csinálom.
A másik meg hogy ez magasabb limiteken működik, ott ahol mi játszunk a stratégiák nagyrész használhatatlan, hiszen az ellenfeleink jó része azt sem tudja mi az a pozició, nemhogy még bedőljön a ravasz cseleinknek. Észre sem veszi őket.
Ez olyan mint amikor egy profi focista egy abszolút kezdő ellen játszik és hiába csinálja a kifinomult testcseleket az ellenfele nem dől el, mint tenné azt egy másik profi játékos csak áll ott bambán és néz. Szóval hasznos a könyv meg mert sok mindenre rávilágít, de microlimiten a nagy része használhatatlan. Vagy legalábbis óvtosan kezelendő.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
Hát ezt jól lefordították:
''Most megnöveltük poker versenyünk nyereményét 75.000$-ról 100.000$-ra! Így az első helyért járó garantált nyeremény 23.000$. Regisztrációkor (100$+9$) kell befizetnie. Műholdon pedig 5$+0.5$ vagy 11$+1$ a jelentkezési díj. Várjuk Önt az utolsó körnél! Regisztráljon most a 100,000$ fix nyereményért!''''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
Nagyon jó a PokerTracker, akármeddig el tudnám nézegetni a statisztikákat. Most direkt arra fogok rámenni, hogy lenyomjak minél több handet, hogy aztán legyen mit elemezni.
Megtudtam pl, hogy K6s-del még soha nem játszottam egy partit sem, 72o-t több mint kétszer olyan gyakran kapok, mint AA-t, nagyvakban leggyakrabban 52o-t osztanak nekem és KQo-val vesztettem a legtöbb pénzt eddig. Az ászaim meglepően jól kitartanak (90%-os nyerési arány), de a KK-imat rendesen lemákolják (64% nyerési arány). Legtöbbszöt T9o-t kaptam, míg legkevesebbszer 97s-t. Hát nem csodálatos?
Ja és T3s, J6s és 94s handekkel 100% a nyerési arányom ha flopot nézek, szóval mostantól ezek az új nutsok. És azt is megtudtam, hogy - legnagyobb meglepetésemre - nyereséges a kedvenc lapom (64s) eröltetése.
Eddig csak minden harmadik (lehetséges) straight flushömnél jutottam el a flopig, viszont pokert egyet sem hagytam ki, és érdekes módon full house-szal csak 70% a nyerési arányom showdownnál. (ez normális?)
Ja és a 3 ember közül aki a legtöbb pénzt nyerte tőlem, 2 calling station fishnek van besorolva. Gondolom valami durva riverkilles lemákolás lehet a háttérben.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
Összehasonlítottam a 40 legeredményesebb és 40 legrosszabb emlékű sessionömet.
Érdekes, hogy az indulási stratégiám és preflop játékom mindkét esetben tökéletesen ugyanaz. A showdownig is pont ugyanolyan arányban jutok el ha flopot nézek.
A különbség annyi, hogy a nyerő sessionjainban több mint kétszer olyan gyakran nyerek showdownkor, mint a vesztőkben. Illetve a ''won when seeing flop'' arányom is valami 47% vs 27% a nyerőszériám javára.
Kérdés: ez most arra utal, hogy amikor vesztek is mindent jól csinálok, csak egyszerűen jobb lapot kap az ellenfél és riveren legyőz. Vagy én csinálok valamit rosszul after flop? (pl észre kéne venni, hogy gyengébb a lapom és nem megvárni a mutatást? ) Az agression factorom nagyjából megegyezik, a vesztő sessionokon picit kisebb, de nem jelentősen 1-2 tized eltérés van mindössze, ami mondjuk érthető is, ha alaból gyengébb lapokat kapok.
Mit gondoltok?
szerk: az összes session 10-es asztalra értendő, ring game
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #1602 üzenetére
Olvastam a cikket, meg figyelem is a magam módján, de ez nem mindig megbízhetó.
Pl azt megfigyeltem, hogy sokan nagyon ''ravaszak'', és ha emelek akkor a monsterrel a kezükben addig gondolkoznak amíg már csak 1-2 mpük van cselekedni és callolnak mintha húzólapjuk lenne. Persze a húzólappal meg instant call van állandóan...
Az a leggiccesebb, amikor ezt eljátszák és nem csak call van, hanem reraise.
Amúgy az azonnali minirearaise is általában gyengeséget jelez. (vagy fisht monsterrel ).
Esetleg még abból lehet okoskodni ha valaki használja a kis pipákat, ha pl látom hogy végigfut a check 3-4 emberen és ráemelek akkor általában ugyanígy végigfut a fold. Pont a minap volt egy ilyen ember rendszeresen el tudtam lopni a vakját, mert állandóan be volt nyomva neki a ''fold to any bet''.
szerk: ja amit sosem tudtam hova tenni, amikor valaki mondjuk egy 2 dolcsis potba emel 10 centet. Ilyenkor mondjuk vagy a húzólapjával akar olcsón következő kártyát nézni, vagy nagyon erős keze van és nem akar elijeszteni, vagy így akar valami akciót generálni, de szerintem ez nagyon ratyi módszer, utálom. Ha tehetem mindig határozottan visszaemelek ezeknek már csak azért is.
Ja meg olyan is van, hogy valaki minden utcában emelget, de csak kicsit, és mindig ugyanannyit. Pl végig ilyen 3 BB-t. Ilyenkor általában second párja lehet, vagy hasonló lap, ami lehet hogy a legjobb és akkor gyűjti a pénzt, de lehet hogy verve van ezért nem mer nagyot emelni. Pl KQ5 boardon van egy Q8-a. Ilyenkor végig callolni szoktam és riveren nagy reraise, ő meg dob általában.
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #1606 üzenetére
Azt írják a mailben, hogy írd meg mikor jó neked és akkor felhívnak.
Vagy fel is hívhatod őket a megadott számon. Elvileg valami nemzetközi zöldszám, én amikor felhívtam vodás mobilról mielőtt kapcsoltak bemondták, hogy valami percenként 30 forint lesz, azt gondoltam kibírom. De csak kb 1-2 percet beszéltem a csajszival amíg elmondtam, hogy kivagyok, mit akarok, aztán megkérdezte a számom és visszahívott.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #1609 üzenetére
''You can call us at the numbers mentioned below or reply back with a convenient time and we will call you.''
-
Pá
addikt
Kipróbáltam a tightagresszív játékot a szokásos loose helyett.
Egész jó kis session lett belőle, 3 embernek is elszedtem a teljes stackjét, meg volt egy újratöltögetős fish, az is szépen adagolta a zsetonjait. Szóval eredmény szempontjából mindeképp jó ez a játék, talán még az előzőnél is jobbnak tűnik, viszont baromi unalmas. Asszem maradok a szokásosnál inkább.
Amúgy nekem alapból az a bajom, ezzel a stílussal, hogy annyira átlátszó. Miközben csinálom végig úgy érzem, hogy nyílt lapokkal játszom, de ami még furább, hogy ennek ellenére is kifizetnek, pedig nyilvánvaló, hogy jó lapom van. Ki érti ezt?''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
Party adott 5$ kaszinó bónuszt. Asszem 60$ értékben kell fogani, hogy kivehessem.
Semmi tapasztalatom nincs kaszinójátékokkal, szóval tudnátok ajánlani valami olyan jellegűt, ahol van arra némi esély, hogy ha felteszem a pénz 12-szeresét a végén marad belőle valami? Ne adj isten nyerhetek is.
Sajna rulettet meg onetable blackjacket nem lehet vele játszani. Amúgy ha már itt tartunk milyen az a multitable blackjack?''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #1733 üzenetére
Na jó, de hova üljek be?
szerk: tényeg nem kaptál? Mondjuk írta, hogy ez nem mindenkinek jár csak ''kiválasztottaknak'' de meg voltam győződve, hogy ez csak a marketing duma és mindenki kapott ilyet.
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #1735 üzenetére
Közben már elkenoztam.
Sikerült kis plusszal teljesítenem a bónuszt, ettől bevadultam és végül -3$-nál hagytam abba a kaszinózást. Ezek alapján még örülhetsz is, hogy Te nem kaptál bónuszt.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #1737 üzenetére
Most elolvastam.
Nos ennek fényében akkor inkább azt mondom, hogy én jártam jól, hogy csak 3$-t buktam.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
Partyn eddig pontot kellett írni tizedesvessző helyett, mától viszont rendes vesszőt kér...
Ezt valahol nem lehet visszaállítani? Már nagyon megszoktam a pontot és így elég macerás. Többször is volt, hogy mondjuk 1,5 dolcsi helyett 15-öt emeltem. (szerencsére mindig dobták, de ez így akkor sem frankó).''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
Júniusban ezekkel a handekkel buktam a legtöbbet átlagosan handenként:
(sorrendben)
TT, QQ, 77, 64s, AQo, AA, 99, JTs, 33...
de még az AKs is befért a top15be. Mégis mivel kéne játszanom?''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
***** Hand History for Game 6096754390 *****
$10 USD NL Texas Hold'em - Tuesday, June 26, 06:15:06 ET 2007
Table Table 127085 (Real Money)
Seat 7 is the button
Total number of players : 9
Seat 2: lammas75 ( $8.02 USD )
Seat 5: Plotzenhotz1 ( $2.80 USD )
Seat 6: bienchen2007 ( $4.38 USD )
Seat 7: Briskin ( $1.60 USD )
Seat 8: BigMacTM ( $3.65 USD )
Seat 9: arters ( $8.61 USD )
Seat 10: marmay84 ( $11.49 USD )
Seat 1: Goertsi ( $5.30 USD )
Seat 3: themarquides ( $11.63 USD )
BigMacTM posts small blind [$0.05 USD].
arters posts big blind [$0.10 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to Goertsi [ Qd Qh ]
marmay84 calls [$0.10 USD]
Goertsi raises [$0.50 USD]
lammas75 folds.
themarquides folds.
Plotzenhotz1 folds.
bienchen2007 folds.
Briskin folds.
BigMacTM calls [$0.45 USD]
arters folds.
marmay84 calls [$0.40 USD]
** Dealing Flop ** [ 7s, 3s, 6d ]
BigMacTM checks.
marmay84 checks.
Goertsi bets [$1.23 USD]
BigMacTM folds.
marmay84 calls [$1.23 USD]
** Dealing Turn ** [ 5c ]
marmay84 checks.
Goertsi is all-In.
hmmm
marmay84 calls [$3.57 USD]
** Dealing River ** [ Qs ]
marmay84 shows [ Ts, Ks ]a flush, King high.
Goertsi doesn't show [ Qd, Qh ]three of a kind, Queens.
marmay84 wins $10.64 USD from the main pot with a flush, King high.
#Game No : 6096757092''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
válasz viharhozo #1747 üzenetére
A minta kicsi, mivel csak júniusra vonatkozik és vizsgák meg nyaralás miatt nem is volt sok időm játszani. Kb 2500 hand. (az említett handekből átlag olyan 7-13 darab van)
Tudom amúgy, hogy ez nagyon kis minta és majd bőven visszajön ''hosszútávon'' de így júniusban akkor is rosszul esett.
Igen, amúgy összességében veszteségesek. Pedig egyikkel sem trükköztem vagy ilyesmi, kb úgy voltak megjátszva mint az előbb postolt handem.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
Röhej, most meg felléptem és hülyére kerestem magam 15 perc alatt.
Egyik asztalon első handben sorral nyerek, aztán 4 hand alatt 2 QQ...
Közben a másikon jött a kárpótlás a mai bukókért: [link]
Utána meg sorozatban AQ,JJ, AQ, TT... A TTvel már nem is mertem emelni, mert féltem, hogy valaki megunja és visszanyomja az allint. Még az is belefért, hogy a harmadik asztalon feldupláztam egy shortstacket. Szintén AQ-val.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
válasz Vandit. #1750 üzenetére
***** Hand History for Game 6097046799 *****
$10 USD NL Texas Hold'em - Tuesday, June 26, 08:55:34 ET 2007
Table Table 128383 (Real Money)
Seat 3 is the button
Total number of players : 10
Seat 1: bone_collector ( $8.05 USD )
Seat 3: sanderrs50 ( $4.68 USD )
Seat 4: rainer85111 ( $12.54 USD )
Seat 5: priko86 ( $9.85 USD )
Seat 6: LordKhorne ( $6.10 USD )
Seat 7: k_luscinia ( $3.83 USD )
Seat 10: izognutiy ( $9.90 USD )
Seat 2: Goertsi ( $5.03 USD )
Seat 8: Alex68ers ( $1.85 USD )
Seat 9: ckgf83 ( $2 USD )
rainer85111 posts small blind [$0.05 USD].
priko86 posts big blind [$0.10 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to Goertsi [ Qc Ac ]
LordKhorne calls [$0.10 USD]
k_luscinia folds.
Alex68ers folds.
izognutiy folds.
bone_collector calls [$0.10 USD]
Goertsi raises [$0.42 USD]
sanderrs50 folds.
rainer85111 folds.
priko86 calls [$0.32 USD]
LordKhorne calls [$0.32 USD]
bone_collector folds.
** Dealing Flop ** [ 8h, Qs, Qh ]
priko86 checks.
LordKhorne bets [$0.90 USD]
Goertsi calls [$0.90 USD]
priko86 folds.
** Dealing Turn ** [ 6d ]
LordKhorne checks.
Goertsi is all-In.
LordKhorne calls [$3.71 USD]
** Dealing River ** [ Qd ]
LordKhorne shows [ 5h, 6h ]a full house, Queens full of Sixes.
Goertsi shows [ Qc, Ac ]four of a kind, Queens.
Goertsi wins $10.10 USD from the main pot with four of a kind, Queens.
#Game No : 6097048970
Flopnál semibluffölt a flushhúzójára, aztán turnnél már betojt, hogy volt egy megadás. Az allinnel egy béna blöfföt akartam eljátszani, miután gyengeséget mutatva lecsekkolta a turnt és úgy néz ki megkajálta. Mondjuk sztem az volt a mázlim, hogy feljött neki a hatos és azt gondolhatta, hogy talán még azzal is megnyerheti ha nincs nálam dáma, vagy ha van még mindig ott van a 9 outja flushre.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
-
Pá
addikt
Szerintetek ha nagyvakban QQ-t kapok és buttonig mindenki dobja, Ő belimpel, kisvak kiegészít. Ilyenkor hülyeség bedobni, csak mert rossz előérzetem van?
szerk: ja a válasz: nem
-
Pá
addikt
Hmm, tegnap leültem játszani, rögtön az első pár handben néhány csúnya badbeattel buktam vagy 2-3 beülőt, aztán 2 óra szívós, grindelős játékkal nagy nehezen visszahoztam. Sokat segített, hogy a session végén egy úriember önként megajándékozott eggyel(mármint beülővel), igaz akkor mázlim is volt rendesen.
Ma megint leülök, első pár handben immár rutinosan elbuktam kb 3 beülőt, szintén ronda badbeatekkel. Majd egy óra kemény játék után megint visszahoztam magam nullára. Ezúttal is sokat segített, hogy a végén találtam egy kedves emberkét, aki immáron 2 beülőt adományozott, két kör alatt, hozzá kell tegyem, hogy a mázli faktor megint befigyelt a végén.
Ez lenne a hosszútáv?
Jobban tetszene, ha a sessionok elejét valahogy át lehetne ugrani és rögtön a csokis résznél kezdenénk. Mert így most két nap alatt lenyomtam kb 1500 handet, nagyjából két dollárért.
Viszont arra büszke vagyok, hogy egyszer sem kerültem tiltre, hanem szép nyugodtan visszahoztam a beülőket. Régebb ez nem ment volna, szóval optimistán várom a jövőt.
Ja, így újabb 1500 hand után az AA végre kikerült a minuszos lapok közül, viszont a QQ magabiztosan vezet, igazából még sikerült tovább rontania az eddig sem túl fényes statját. A TT-vel ugyanígy vagyok.
szerk: mondok valami vicceset, épp most néztem meg:
QQ percentage of times player won money when going to showdow with this hand: 0,00%
Jó mondjuk még csak 13 QQ van az adatbázisban, na de hogy azokkal egy nyamvadt sd-t se tudjak nyerni... hát. Ribancok.
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #1775 üzenetére
Hát nem nagyon van mit elrontani sztem a QQ-n.
Preflop kb 5 vakot szoktam velük emelni ha én vagyok az első emelő. Ha előttem emeltek akkor poziciótól és kedélyállapottól (na meg a stackek méretétől) függően call vagy rearaise.
Flop után pedig nyomulás ha nincs ász vagy király. Ha van akkor egy óvatos bepróbálkozás a potra, a körülményektől függően flopnál vagy turnnél.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
Hihetetlen, hogy nem tudta eldobni a királyait... Ezt tanítani kéne.
***** Hand History for Game 6104114658 *****
$10 USD NL Texas Hold'em - Thursday, June 28, 15:22:48 ET 2007
Table Table 125872 (Real Money)
Seat 1 is the button
Seat 1: hoschis ( $1.35 USD )
Seat 2: bolez111 ( $4.22 USD )
Seat 3: HackATack1 ( $4.26 USD )
Seat 4: sweetpepper2 ( $0 USD )
Seat 5: maskwriter ( $10.30 USD )
Seat 8: dudei1986 ( $10.95 USD )
Seat 9: derkaegi ( $10.39 USD )
Seat 7: Goertsi ( $5.40 USD )
Seat 6: WarOrganizer ( $3.12 USD )
Seat 10: STAKANCHIK ( $2 USD )
bolez111 posts small blind [$0.05 USD].
HackATack1 posts big blind [$0.10 USD].
STAKANCHIK posts big blind [$0.10 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to Goertsi [ Ad Qs ]
maskwriter raises [$0.30 USD]
WarOrganizer calls [$0.30 USD]
Goertsi calls [$0.30 USD]
dudei1986 folds.
derkaegi calls [$0.30 USD]
STAKANCHIK folds.
hoschis folds.
bolez111 calls [$0.25 USD]
HackATack1 folds.
** Dealing Flop ** [ 7d, Qh, Ac ]
bolez111 checks.
maskwriter bets [$1 USD]
WarOrganizer folds.
>You have options at Table 130444 Table!.
Goertsi calls [$1 USD]
derkaegi folds.
bolez111 calls [$1 USD]
** Dealing Turn ** [ 2s ]
bolez111 checks.
maskwriter bets [$1 USD]
Goertsi raises [$2.50 USD]
sweetpepper2 has left the table.
bolez111 folds.
maskwriter calls [$1.50 USD]
** Dealing River ** [ 8h ]
maskwriter checks.
Goertsi is all-In.
maskwriter calls [$1.60 USD]
maskwriter shows [ Ks, Kh ]a pair of Kings.
Goertsi shows [ Ad, Qs ]two pairs, Aces and Queens.
Goertsi wins $12.26 USD from the main pot with two pairs, Aces and Queens.
#Game No : 6104118766
Hogy is gondolhatta, hogy 4-en adták az emelését és senkinél sincs ász? És még a flopnál is képes volt előlről belelőni. És két megadás után turnön is???
Ja, nem kell beszólni, magamtól is tudom, hogy szánalmasan kicsi a reraisem turnnél, de mindössze annyi volt vele a célom, hogy potcomiteddé tegyem, amire riveren betolom a maradék zsémet. Eszembe sem jutott, hogy KK van nála, ilyen AT, AJ-re gondoltam és óvatosan akartam beszivattyúzni a pénzét mindig megadva neki a szükséges potoddsot.
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #1799 üzenetére
Tulképp ugyanazt írtuk neki.
A handedre meg a tanulság, h tök feleslegesen vállaltál kockázatot a torna eleji blöffölgetéseddel. Gondolj bele, ha nem mész bele ebbe a játékba a következő körben a kezdő zsetonod négyszerezhetted volna fel.
szerk: de most komolyan. Minek ellopni 30 vakot?
-
Pá
addikt
Júniusban egy óvatosabb feszesebb stílussal kisérletezgettem, de nem jött be. Ettől függetlenül tanulságos volt, úgy érzem magasab limiteken még hasznát veszem majd, de NL10-re nem ez kell.
Szal ma visszatértem a jól bevált lazán indulós aztán vakon emelgetős stylra és mintegy 700 hand alatt vissza is termeltem az egész júniusi veszteséget.
Úgy érzem most sokat fejlődtem, ebben a 700 handben úgy voltam szépen nyereséges, hogy a sor volt a legerősebb handem (!!!!) és azoknak is csak a 60%-a nyert showdownt.
Ja és közben már 19 QQ-val nem sikerült egy showdownt sem nyerni, viszont azóta újabb két beülőm bánta a szipirtyókat. Lassan tényleg bevezetem náluk a preflop foldot.
De hogy legyen meg a kontraszt a régi mumus a JJ most nagyon szépen teljesít. 23 darab után 90% fölött nyerek velük és a showdownokat eddig 100%-ban hozták. A win money when seeing flop mutató is 85% fölött áll velük. Ez igazán szép teljesítmény a bubiktól.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
***** Hand History for Game 6117305391 *****
$10 USD NL Texas Hold'em - Tuesday, July 03, 07:16:03 ET 2007
Table Table 127116 (Real Money)
Seat 10 is the button
Seat 1: GEC_Invader ( $2.72 USD )
Seat 3: osipovvit ( $0 USD )
Seat 4: ManiacFin ( $9.14 USD )
Seat 5: wiebSch ( $3.05 USD )
Seat 6: WuidAss ( $2.30 USD )
Seat 7: sergioni111 ( $9.19 USD )
Seat 8: chris_cs ( $5.17 USD )
Seat 9: Goertsi ( $4.95 USD )
Seat 2: russiapoquer ( $9.46 USD )
Seat 10: Weenerdude21 ( $4.09 USD )
GEC_Invader posts small blind [$0.05 USD].
russiapoquer posts big blind [$0.10 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to Goertsi [ Tc Th ]
ManiacFin folds.
wiebSch folds.
WuidAss folds.
sergioni111 folds.
chris_cs folds.
Goertsi raises [$0.56 USD]
Weenerdude21 folds.
GEC_Invader calls [$0.51 USD]
russiapoquer raises [$0.92 USD]
Goertsi calls [$0.46 USD]
GEC_Invader calls [$0.46 USD]
** Dealing Flop ** [ 4c, 9s, 2d ]
GEC_Invader checks.
russiapoquer bets [$1.70 USD]
Goertsi folds.
GEC_Invader is all-In.
** Dealing Turn ** [ 5h ]
** Dealing River ** [ Kh ]
russiapoquer shows [ Ad, Js ]high card Ace.
GEC_Invader shows [ As, 9d ]a pair of Nines.
GEC_Invader wins $6.14 USD from the main pot with a pair of Nines.
#Game No : 6117307368
Én elhittem neki a magasabb kézbe párt. Showdown után rájöttem, hogy vagy egy zsenivel vagy egy idiótával van dolgom. Nem kellett sokat várni, hogy kiderüljön, idióta az illető, mivel a preflop játéka abból állt, hogy vagy 9 vakot emelt, vagy kapásból allin ment.
Na gondoltam semmi baj, csak jöjjön valami épkézláb lap, elkapom. Pár körrel később kézbe AK, UTG emel 5 vakot, barátunk reflexből benyomja az allint, én is betolom, hogy szorítsam ki az UTG-t, az dobja is ahogy kell.
A maniacnál K2. Flushel nyert.
Hát ez *****ra felbaszott.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
Biztos én vagyok nagyon fáradt, de valaki magyarázza már el nekem, hogy miért is esett ki Negro.
''Daniel Negreanu was eliminated in the last level. He had the majority of his chips committed on an 8-7-5 board with pocket nines. His opponent sheepishly turned over K-4. However the 6 fell on the turn completing his gutshot. The river couldn't help Negreanu. He was eliminated a few hands later.''
szerk: forrás: [link]
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #1823 üzenetére
Hát most vagy elírtak valamit a cardplayernél, vagy valamit nagyon benéztek az asztalnál. Gyanítom inkább az előbbi, de akkor is fura.
-
Pá
addikt
Pokertrackerbe hogy kell normálisan beimportálni a a tournamenteket?
A feenél meg a nyereményeknél 0-át ír általában. Van egy két torna ahol engedi változtatni, de most pl nem enged hozzányúlni.
Meg elvileg benne van az összes hand amit játszottam, de annál a résznél ahol azt nézhetem milyen lapjaim voltak csak 17 félét mutat.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest