Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • attiati

    veterán

    válasz concret_hp #17288 üzenetére

    Azt nem gondnak nevezném, hogy x teremben a magyar játékosokat csak rajtuk keresztül fogadják, különben zárolják a számlát.

    Korábban is voltak "nézeteltérések" mert privát üziben rajtuk keresztül kerestem játékosokat. Aztán felnyomtak a teremnél privát rb ajánlása miatt, mivel a mindenre kiterjedő kapcsolati tőkéjüket ugye erre is kihasználják. (természetesen ugyanúgy tolják az asztal alatti dealeket) Persze elvihetném az év balekja címet, akkora béna voltam.

    Amúgy mindent megértek, mert ez üzlet, és pénzről szól, és én is tisztességtelen voltam. De az kivágja a biztosítékot, amikor a vita zárásaként ezt írja a blogjába:

    "Én lezártam a témát. Ha valaki még szeretne kötekedni az előtte nézze meg ezt és nézzen magába: [link] Nem hiszem, hogy ezután van kedved ilyen apróságon fölöslegesen vitatkozni."

    Hogy jön ez a témához? Hogy veszi a bátorságot, hogy egy ilyen szerencsétlen sorsú emberrel takarózzon? 0 jellemre vall.

    És érted, ő olyan apróságon nem vitatkozik, hogy ki akar szorítani mindenkit a piacról bármi áron. És akkor még mások nézzenek magukba.

Új hozzászólás Aktív témák