- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
248 megyek előre egy picit
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Atlantis
veterán
237, ha jól számolom, ami nem olyan rossz. A Kimit választók ritka mákosok, nem mertem meglépni, de végül is csak 6 ponttal ért többet az a verzió.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
and1ao
őstag
Én is jól megszívtam a rossz Ericsson kerékcserével + a Saintz kieséssel, de 227 pont így is összecsúszott annyira nem vagyok elkeseredve, de barcelona-ra valamit nagyon kikell találni. Szóval lehet törni a buksim
Guild Wars2!
-
bobace
addikt
Hát 232, ez most nem jött össze. Sainz nem jött jókor. Plusz grat a Kimiseknek.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
EmberXY
veterán
Hát Merhi nem nyert futamot, így csak 220, erős sereghajtó mezőny, de legalább feljöttem 200 fölé, hátha lesz még jobb is.
Gratulálok én is a kimiseknek...Up the Irons!
-
FireKeeper
nagyúr
kicsit azért frusztráló belegondolni hogy ha Ericsson helyett Nasr-ral kezdek akkor kb ugyanazokkal a cserékkel most összetett top10 lennék.... Ir3NiCuS grat!
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
venember83
nagyúr
válasz FireKeeper #6007 üzenetére
Ez minden évben megvan, a kezdés hatványozottan fontos, és elég komolyan szerencse kérdése is a dolog.
-
callmeakos
veterán
220 pont. Na csak jobban jöttem ki, mint azt gondoltam
All→M8
-
venember83
nagyúr
Két semmitmondó edzés után nehéz csapatot összeállítani, de furcsa, hogy ennyire nincsenek sehol a Williamsek, Lotusok, Sauberek, miközben az azonos motorral szerelt gépek ott vannak az első helyeken.
-
ROBERTOH
őstag
válasz venember83 #6010 üzenetére
Ugyanezt gondolom: senki nem mutatott meg semmit. Elég megnézni a tavaszi tesztet, ahol sokkal jobb idők születtek, pedig nem valószínű, hogy azóta visszafelé fejlődtek volna a csapatok:
Pl.:
1. Rosberg (német, Mercedes) 1:22.792 (106 kör)
2. Bottas (finn, Williams-Mercedes) 1:23.995 (90)
3. Nasr (brazil, Sauber-Ferrari) 1:24.071 (141)
4. Vettel (német, Ferrari) 1:25.339 (143)
5. Button (brit, McLaren-Honda) 1:25.590 (101)ez a kedvenc aláírásom
-
Qorthral
őstag
válasz ROBERTOH #6011 üzenetére
Azért két apró tényt ne hagyj figyelmen kívül:
- Hidegben jobban "harapnak" a motorok, emiatt tipikusan jobbak a februári teszteredmények, mint a melegben futott tesztkörök.
- A tesztek során a lágy és szuperlágy gumikat használták a csapatok, ezzek szemben most a kemény és a közepes keveréket kapták meg...PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
EmberXY
veterán
válasz venember83 #6010 üzenetére
Én Merhi-ről Sainz-ra váltottam, a középmezőnyben ez a legkevesebb és egyben talán a legtöbb, amit tehettem.
Up the Irons!
-
venember83
nagyúr
Csúnya bukás lehet belőle, de Kvyat és a TR nagyon jól mentek a szabadedzésen, így szerencsét próbálok velük. Grosjean és a Sauber sehol nincs, így helyükre érkezik a két előbbi komponens.
Vagy Rosberg Grosjean helyett? Sok a kérdés és az opció...
[ Szerkesztve ]
-
-Mike-
addikt
válasz venember83 #6014 üzenetére
Toro rossok jók lehetnek, de szerintem Kvyatot nem érdemes berakni, tuti nem ér végig a versenyen.
Rosberggel én is kacérkodtam, de akkor két gyenge csapatom lenne, amúgy simán beraknám, szerintem most erősebb lesz, mint Lewis.
[ Szerkesztve ]
-
-Mike-
addikt
válasz venember83 #6016 üzenetére
De utána nem ér szidni.
-
venember83
nagyúr
Teljesen jogos. Viszont nekem mindenképpen lesz 2 gyenge komponensem, Gro, Merhi és a Sauber gyenge, mindenkit nem tudok kukázni. Williams pilóták és csapat tekintetében drága, Renault-motoros autók komoly kockázatot jelentenek, Buttont nem merem betenni Gro helyett, mert akkor ugyanúgy marad Merhi, és Button kiesése esetén nagy szívás. Vettelt meg nem akarom kihagyni, maradjon csak meg a Ferrari, míg esetleg befér Vettel pilótaként.
Remélem, hogy Rosberg nem esik ki, s akkor talán megszerzi az első két hely valamelyikét.
De jó, hogy a PH!-Ligában ennyiféle kombinációt próbálunk ki, nem ugyanazt az utat követjük mindannyian.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Ez jó, hátha Seb megelőzi Lewist, és akkor Keke Jr. megléphet.
-
Atlantis
veterán
Én meghagytam a Gorsjean-verziót, mert a többi verzió nem tűnt még ennyire megnyugtatónak sem, eddig 60 pont. Talán holnap nem füstölnek el a TR-k, legalábbis a hollandé ne tegye.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
FireKeeper
nagyúr
Raikkönen egyelőre jó nagy bukta jobban jártam volna olcsóbban a ferrari komponenssel, remélem a futamra összeszedi magát. az mondjuk látszott a szabadedzéseken hogy Vettelnek jobban fekszik ez a pálya de ekkora verést azért nem vártam volna.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
and1ao
őstag
Én is berizikóztam most mert máshogy nem volt esélyem feljebb kerülni a ranglétrán, szóval az egész csapatom kuka lett jóformán Ham be lett téve,de nagy bukó lesz ennek a vége
FireKeeper: olvastad a bakit hogy megégett a gumi a melegítőben
[ Szerkesztve ]
Guild Wars2!
-
venember83
nagyúr
Good job, Nico!
-
FireKeeper
nagyúr
232. Kimi szerencsére jött előre de azért a negyedik helyének jobbnak örültem volna.
-
ROBERTOH
őstag
Ha minden igaz (nem rakják hátrább Sainz-ot), akkor az én összeállításom volt most a nyerő: 256 pont.
ez a kedvenc aláírásom
-
EmberXY
veterán
válasz FireKeeper #6024 üzenetére
Nálam 237, ha jól számolom, így hoztam rajtad 5 pontot, csak így tovább.
ROBERTOH: Sainz nekem is fájna...
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
Atlantis
veterán
248 pont, ha jól számoltam...nem is rossz.
-
bobace
addikt
válasz Motion_Blur #6034 üzenetére
Hmm, valóban. Én még elgondolkoztam egy MAR pilóta-Nasr-WIL-MER-FER-en is.
Igazából mindkét felállás után még egy komponens cseréjével el is érhető a dream team, annyira kevés a valamire való csapat a középmezőnyben.[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
callmeakos
veterán
238 pontocska. Jólvanez
All→M8
-
venember83
nagyúr
Nekem csak két út maradt.
ROS-MER-TR-SAU-FER csapatból vagy Merhiből varázsolok Grosjean-t vagy Rosbergből Hamiltont. Nem egyszerű.
-
-Mike-
addikt
putty
[ Szerkesztve ]
-
-Mike-
addikt
válasz TESCO-Zsömle #6039 üzenetére
Adjatok tippet inkább, melyik Toro-s kisfiút rakjam be.
-
callmeakos
veterán
válasz venember83 #6041 üzenetére
Én attól félek hogy ezen a pályán neki idő előtt vége lesz a versenyének. De lehet hogy rám fog cáfolni....
All→M8
-
FireKeeper
nagyúr
válasz venember83 #6041 üzenetére
wow, most csak az első két szabadedzés került előre vagy az időmérő is holnap lesz?
-
Pá
addikt
válasz FireKeeper #6043 üzenetére
Monacoban mindig is csütörtökön tartották a szabadedzéseket, itt ez a megszokott.
Időmérő és verseny szombat és vasárnap kettőtől.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
venember83
nagyúr
válasz callmeakos #6042 üzenetére
Lehet benne valami, mert odacsapta szabadedzésen is.
Rosszkor váltottam Rosbergre, most nem tudok Gro büntetése miatt igazán jó csapatot összehozni, mert ha Rosbergből lesz Hamilton, akkor marad Merhi. De ha marad Rosberg, akkor meg csak Grosjeant tudom megvenni, csapatszinten nem elérhető a RB a Sauber vagy TR helyett, más meg nem jelentene fejlődést, így csak a Grosjeanos opció marad Rosberg megtartása esetén.
N. Rosberg, R. Merhi, Toro Rosso, Sauber, Ferrari - van még háromnegyed órám gondolkodni.
-
IreN!CuS
őstag
válasz venember83 #6046 üzenetére
pénzspórolás ?
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
válasz venember83 #6048 üzenetére
De nem akarok csuklani ( mutter sem )
-
Atlantis
veterán
Ehh, én meg lemaradtam a váltásról, már nem tudtam rámenteni...sebaj, ennek így kellett lennie, marad a régi csapat. Ezen a pályán bármi lehetséges, meg a bárminek az ellentettje is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest