Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    válasz Nordic #2011 üzenetére

    Dehogy, semmi gond, végül is nem cáfoltál meg. Hozzá kellett volna tennem, hogy én max. cruel végéig látom a dolgokat, ott eddig nem találtam olyan kardot, aminél ne lett volna jobb más fegyver már nálam.

    Rögtön az elején azzal kezdtem, hogy játékstílus kérdése is az egész - én pl. igyekszem elkerülni a már az elejétől fegyverspecifikus buildeket (az íjász/dagger/claw egy külön tészta, azokat nem ide sorolom), mert vagy akkor működnek, ha már eleve a ládában van a hozzá tartozó felszerelés vagy sokat kell hozzá üzletelni, nem építhet arra az ember, hogy 6-8 szintenként biztosan fog esni egy érdemben jobb. Más esetekben a fegyver buffos node-ok nálam maradnak a legvégére, vagyis cruel-en még biztosan nem veszi fel őket az ember. Az általad leírtak lényege is az volt, hogy a legtöbb esetben a magas fizikai sebzés az elsődleges, a többi tulajdonság a hab a tortán.

    A wandokat azért nem említettem, mert külön írta, hogy azokkal nagyjából tisztában van.

    A költség részével maximálisan egyetértek, kiegészítve azzal a nem mellékes plusszal, hogy itt az összes költség akkor merül fel, ha már tényleg sokat játszott valaki a játékkal és még sokat is akar. Nem előre kell kipengetni, aztán reménykedni, hogy nem unom meg két hét után. Ha valakinek már annyi olyan cucca van, amit nem használ, hogy nem fér el, akkor még sok mindent tervez, különben minek őrizgetne olyasmit, aminek a jelenlegi játékaiban nem veszi hasznát. Akkor pedig néhány havonta egy bigmac menü ára nem az a pénz, amit ne fizetnék jó szívvel és örömmel azoknak, akik a szórakozásomat biztosították.

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák