Hirdetés

Hirdetés

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

  • 90 wattal tölt a Xiaomi 15

    ma Októberben tarthatja a márka a kínai bemutatót, hogy meglegyen az első Snapdragon 8 Gen 4-es telefon címe.

Új hozzászólás Aktív témák

  • salapp

    addikt

    válasz szigpet8283 #7006 üzenetére

    Sajnos én nem láttam a tiedet, de ezen plazmásként azt mondom, hogy szép a kép, jól finomhangolható a mozgásmegjelenítés és minden más (gyakorlatilag true cinema/IFC: minimum, minden más képjavítás: ki, gamma: 2.4, háttérvilágítás: 50, túlpásztázás: ki, 4K pure direct: ki) és nagyon szép a kép, pocsék SD kb olyan 3.5 méterről ezen, mint 2.5-ről az 50-es plazmán. Vagyis éppen nézhetően szar, de mitől lenne jobb...
    A kontraszt/feketeszint tökre rendben van, a színek természetesek. Teljesen homogén a kép, nincsenek foltok, nincs bevilágítás, látószög is megfelel - pedig arra háklis vagyok, Sony 55W809C-t a gyatra (0-10 fok közötti) látószöge miatt adtam el, pedig szemből tiszta imax feeling volt rajta szinte minden.
    HD az bitang nyilván.
    Szóval nekem bejön. Ha nem lenne 50-es pana plazma a nappaliban, akkor a látottak alapján rámennék egy 50ex780-ra 290-ért (tudva, hogy az leveri képben ezt az ex600-at, persze dupla áron).

    Én nem nagyon hiszem, hogy jó beállítással rosszabbul járnál vele, mint a cs630-al.

    [ Szerkesztve ]

    Cathrine Tate: -Computer says: nooo!

Új hozzászólás Aktív témák