Hirdetés
- Profinak állt a Garmin Epix
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- DIGI Mobil
- Idén mindenki siet valahova
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Realme 8 - az igazi nyolcas
Új hozzászólás Aktív témák
-
hogabesz
aktív tag
“Az iPhone 14-ek megjelenésekor arra sem volt lehetőség, hogy teljesen fekete legyen a mindig éber kijelzéssel a háttér”
Ha valaki azt akarta, hogy “teljesen fekete” legyen, nem kapcsolta be. -
sajo13
senior tag
Tehát mutatni fogja majd az időt landscape (fekvő) módban is? Ez fantasztikus!!!
-
LosBlancosRM
aktív tag
Keresem az állam.
Iphone 13 Pro Max , Samsung Galaxy Note 9
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #4 üzenetére
Bezzeg a samu hány éve tudja már!444
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
ddaydome
aktív tag
Azt hittem lesznek olyan "forradalmi" vàltozâsok, hogy végtelenségig legörgethetem a hívàsokat vagy ilyesmi. Vagy hogy megy a hd voice😂
Nevetséges az egész...."Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
-
Tibee86
veterán
Nem is tudtam mi hiányzik még az életemből. Milyen szerencse, hogy itt van nekem az Apple...
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #9 üzenetére
Miért tudja? Mert akkor megint sikerül valami fölösleges baromságot átvenni, ami ráadásul ha nem úgy megy majd mint droidon, akkor lehet hallgatni a droidról váltók sirámait.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
ddaydome
aktív tag
válasz
Viktor0610 #7 üzenetére
Nincs zajszűrése.... Mindig halljàk,. hogy hol vagy. Valamint mem kiemelekdő a vonal minősége. De még vagy 15 màsik ok elég volt a kiábrándulàsból.
Borzasztóan fapados a szoftvere és rengeteg hiànyossàga van, ami az én munkàban is kidomborodik."Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
Gerybut
tag
Rohadjanak meg, hogy a 12-13-as széria kimaradt ebből, pedig technikailag simán kivitelezhető lett volna egy kis munkával.
Kalap szar 13 Pro megy a levesbe, a legutóbbi frissítések óta megint egy kula a mobiladat is, akárcsak 1 éve amikor vettem, aztán valamelyik frissítéssel jobb lett.
Egy év elég volt ebből a tökéletes termékből és ökoszisztémábólSonyEriccson R600, T230, K310, W580, LG GS290, Samsung Monte, Omnia7, Huawei Ascend Mate, Honor 7, Mate 10 Pro, iPad Pro 2020, RedMagic 6S Pro, iPhone 13 Pro, ?
-
Hallosz
senior tag
Azt hittem, velem van csak baj, amikor többedszeri nekifutásra is visszalépésnek éltem meg az iOS-t. Tavaly szintén nekifutottam az iOS ökoszisztémának, bő 3 hónapot bírtam ki vele. Az a megtapasztalásom, hogy amihez ott ökoszisztéma kell, itt a Droidnál elég egy top készülék.
(Ez kizárólag a saját felhasználói igényeimre értendő.)
Mert lakni, muszáj.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Június 5-én mutatja be az Apple, milyen új funkciókat hoz az iOS 17, a Bloomberg szerint az egyik a mindig éber kijelzést érinti.
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest