Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TGWH

    őstag

    válasz Melorin #52306 üzenetére

    Ha a boxon tárolod a filmet, úgy nézed meg, akkor mi van?
    Szerintem valami beállítási hiba lesz, vagy szoftver. Telepíts egy pendrive-ra egy live Linuxot, pc-n bebootolsz, nézd meg arról, mi lesz ha megosztod.
    Én sokat próbálkoztam különböző linux-okkal az elmúlt fél évben. Most már minden fasza, csak akad a 4k videó, egy előző verziónál meg simán jó volt.
    Lehet a switch-ek is kevesek hozzá. Nem tudsz költsön kérni egy ipari 24 portosat? :DDD :DDD egy olyan nagyon kifutó, nagyon akciós fél misis Cisco pl. :C
    Tehát ha kilép a film a pc-ből, belassul. Biztos jó az a kábel? Mert ha a sebességet leadja, akkor csak szoftveres vagy hálózati beállítás lehet a gond.
    Dugd rá a nast, a boxot, meg a pc-t a modemra közvetlenül, egy próbát megér, de nem hiszem hogy segít, de hátha. Lehet ilyen ,, elméletileg ez nem lehetséges" hiba lesz, vannak ilyenek (ufók, gyíkemberek, illuminátusok, soros, ki tudja).

    Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe

Új hozzászólás Aktív témák