- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A Blackview tudja, hol szeret a cápa
Aktív témák
-
Verus
senior tag
Az "újoncoknak" itt sincs meleg fogadtatása ahogy látom
Szééépeet!
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Verus
senior tag
Hátdede
Mégszebbet
Pisztillus: Óóóó ennyire azért csak nem
Vénség: Hát ha jól átsütitek akkor én is benevezek rá
tope: Sziaaa
Sipi: Hát nem meglepő a hülye kérdés az újoncoktól - na de ez van.
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Verus
senior tag
Valami igazságtartalma csak van...
Szépet Mindenkinek
-
Verus
senior tag
válasz hejesírásó #5627 üzenetére
Ki szereti? Bár mondjuk a sok mélyenszántó cikk közt alig volt észrevehető, eddig sokkal fontosabb volt a boon-nak is, hogy a vírus nem vesz bérletet a buszra,villamosra. Mondjuk én sem értem hogy képzeli.
Tim: Sziaaa! Mesélj, mizujs Veled?
-
Verus
senior tag
Kellett volna, hát igen, azt jól elfelejtetted. De nem piszkáltalak, gondoltam sok dolgod akadt meg ilyenek.
hejesírásó: Én sem mondtam azt, hogy ez bármilyen módon elfogadható lenne, de sajnos ilyen világot élünk. Nem ritka a lövöldözés, nem ritka a robbantgatás, manapság már minden megengedhető, mi pedig szörnyülködünk egyet rajta, másnap már máson csámcsogunk és így nem teszünk semmit az ellen, amerre haladunk.
-
Verus
senior tag
válasz Pisztillus #5635 üzenetére
Szia drága!
Azt én is. A cikk végül arról szólt, hogy az MVK Zrt hogyan védi meg a dolgozói, hiszen ők olyan környezetben dolgoznak, ahol könnyedén elkaphatják a fertőzést. Na már most akkor legyen szíves a kedves MVK Zrt minden bérlethez mellékelni egy adag vakcinát, ha már ennyire fososak és akkor a kedves(????) ellenőrkék és buszvezetők nem kaphatják el holmi utastól ezt a rettentő veszélyes kórt. Te értesz hozzá, szerinted érdemes oltatni? Mert én annyira nem látom értelmét.
Egyébként semmi baja a fejemnek, csak ilyen napom van
-
Verus
senior tag
válasz old gray #5642 üzenetére
Új Magyarország fejlesztési terv Imádom őket, mi is kaptunk pízt az izzóhoz
Amúgy Veled is mi újság 1000 meg egy éve nem találkoztunk?!
Szia kételkedem! Ritka, de akkor alkotok
Killing: Elkaptad? Túlélted? Na látod.
U.i.: 382 napja vagy a PH-n és őstag vagy? Hát mi a jó eget csinálsz?
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz old gray #5655 üzenetére
Most ezzel azt akarod mondani, hogy az ISO nem az?
Jársz-e erre? De jövőhéten szerintem megyek a dokihoz, majd felugrok hozzád, mit szólsz?
hejesírásó: 9001:2000, de jövőre már nem fog élni, szabványváltás lesz, megszívtuk.
Jancsihuszár: Eehehe Te sem jársz azé nem látsz
tope: Szia!
Pisztillus: Akkor nem oltatok. Csak ez a nagy mizéria ami ekörül van már kabaré.
-
Verus
senior tag
Hűűűhaaa mennyi mikulás sapis ember Hm, de mindegyik hamisítvány
Sziasztok!
-
Verus
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz Pisztillus #7635 üzenetére
Sziaa Mög se ösmertelek
Az igazi RacecamBubci: Karácsonyra karácsonyelő Én már díszítettem, lehet el is túloztam kicsit, de ilyenkor megengedhető.
Jancsihuszár tesvírem, akkorsenem vagyol igazi
-
Verus
senior tag
Nem hát, de azt kell gondolni lesz és kellemes meglepetés érhet minket vagy mi fene...
tope: Sziaaa Remélem Neked is.
Szia Pohááááár
Mikulásruhába bújt sárkányfű árus, aki Pisztillus: A lényeg, hogy igyekeztél
Napszemcsiiiii Bicsibocsi
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz philoxenia #7666 üzenetére
Szia!
Hát nekem még mindig odébb van az egyéni avatar, de igaz, egy angyal vagyok
Pisztillus: Én arra gondoltam, hogy én ilyen Mikulás leszek: linkecske
-
Verus
senior tag
Vagy ebbe töltöm a karácsonyt Mondjuk akkor fűteni kellene rendesen, mert hát
Philo: Szerintem, ezt nagymellű barátnőimre tervezték, nem rám L-es, ha esetleg lesz belőle S-es megosztom Veletek
Bubci: A régi ismeretségünkre való tekintettel Te kapod az első képet
Jó legyél és vigyázz Magadra!
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
Komolyan elgondolkodtam rajta, hogy beszerzem, de nem tudom, kicsit ribis nem?
Habár legalább kiélném már 100%-osan a karácsony mániám.
I_Am: Csak szárnyakat mi?
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
Nem, nincs, de a szaxofonos nekem is megvan Viszont van még éneklő pingvinem, meg egér mikulássapkába meg sok kacat.
(életnagyságú másolat? )
Philo: Az nem jó, nekem a fűzős kell
-
Verus
senior tag
válasz philoxenia #7691 üzenetére
Miért linkelted be a fotóm?
-
Verus
senior tag
válasz philoxenia #7694 üzenetére
Így nem éééééér Az elspre mondottam még
-
-
Verus
senior tag
Fegyújtani nem kell, az költséges, kell hozzá egy csomó minden hogy szépen égjen, inkább a kalapács
Szépet!
-
Verus
senior tag
-
Verus
senior tag
Persze azt karácsonyra tartogatom
De lesz Neked is tej meg süti csak lehet más formábanMitulásbátim: Meg, mert berángattalak
Na mint régen Bár még ahhoz hiányzik pár ember...
-
Verus
senior tag
Először is CSOKI
Másodszor pedig juhúúúúú
Harmadszorra Mindenkinek Szép Napot
-
Verus
senior tag
válasz kételkedem #10917 üzenetére
Csoki csoki
Vénség: Juhú = vannak még csodák
-
Verus
senior tag
válasz Pisztillus #10920 üzenetére
Nekem sok jó van a napba, de nem kiabálom el
Mikukám: Jajj drágaság, köszönöm Szeressem a Milkát
-
Verus
senior tag
Szép napsütéses (mondjuk lehetne melegebb) napot Mindenkinek!
-
Verus
senior tag
válasz hejesírásó #11587 üzenetére
Csak abba is gondolj bele, hogy a mai világban hiába dolgozol, mert be vagy jelentve minimálbéren a többit kézbe kapod és nem tudsz szaladgálni jobbra balra. És ez nem mostani probléma, régóta fennáll. A nyugdíjas megérdemli, hogy olcsóbban utazzon, legyenek kedvezményei. Még gyerek voltál amikor ők dolgoztak, ebből kaptál orvosi ellátást, iskolatejet stb. Részleteibe ne menjünk bele, de mindenki kap mindenkitől. Ha ők adtak miért ne kaphatnának?
Ez már off, de akkor beszélgethetnék arról is hogy Pest hétvégén mennyire nem volt takarítva, na meg az autópályák. Autóval sem volt egyszerű a közlekedés....
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz hejesírásó #11603 üzenetére
Nézd - ők is fizették valakiét? Igen. Ez a baj manapság az emberekkel, mindenki rohadtul önző, csak én csak én felfogással.
Szia tope!
-
Verus
senior tag
válasz hejesírásó #11608 üzenetére
Látod, már megint magaddal foglalkozol Szép példája vagy a társadalomnak. És ne vedd ezt sértésnek. Ilyen a világ, csak én nem találom a helyem benne. Egyszer majd leütnek érte.
Tudod én is fizetek járulékokat, mégsem sajnálom a nyugdíjastól, attól aki ledolgozta az életét. Megérdemli. Az én nyugdíjamra meg nagy ívben ... úgyse érjük az meg. Ez már nem az a világ.
Szia Bubci! Kezdem magam nagyon hülyének és naivnak érezni
Szia rarri drága, de rég láttalak
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
-
Verus
senior tag
válasz venember83 #11642 üzenetére
De gonosz
-
Verus
senior tag
válasz venember83 #11646 üzenetére
Ugyan már, szeretünk.
Bubci: Jönnek az ünnepek tessenek kedvesek lenni Neked is jóalkodó
-
Verus
senior tag
válasz Pisztillus #11650 üzenetére
Jövök hát mint akinek kötelező
Bubu: Ez milyen jó kép
Lálálálálálálá
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
Túl nagy
Szépséges estétTim: Bezony Köszönjük
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz Bubu79 #12072 üzenetére
Megharcoltam érte Úúúúúgy örülök és fosok is de nem baj
Köszi Maci!Bolond: Komolyabb nem is lehetne, ez a karácsonyi ajándékom
Mod: NEKEM!!
Neked is köszi Bratyó
Philo:Köszi
Vénség: Bezonyám
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz Pisztillus #12084 üzenetére
Köszönöm
És mindenkinek köszi
-
Verus
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
Sziaaa Nem szeressem a bejglit.
És szia zoltanz, Pisztillus gyógymanó, pohár kedves, rarri szemünk fénye! Szépséges napot Nektek! Ma le se lehet lőni annyit mosolygok
Szia Kételkedem
Bizony, bizony ennél szebb ajándékot nem is kaphattam volna. És jogos, karácsonyi ajándék, Jézuska hoztaNektek is szia Psychonaut, hejesírásó, Sipi !
-
Verus
senior tag
válasz Psychonaut #12387 üzenetére
Nem is tudom, hogy eme tévedésedet hogyan tudom majd megbocsátani
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest