- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz daneel_hu #37055 üzenetére
Az élet ∞k/∞fps. Valószínűleg ez egy furcsa beidegződés (mondjuk nálam is) hogy ha már folyamatos a kép akkor annak a tartalmi része csúzli.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
chros
őstag
válasz daneel_hu #37055 üzenetére
> Belenéztem ebbe a 4K/60 fps-es Gemini Man-be. ... kb 5 percig bírtam a szappanoperát.
No, en is vegig neztem: nekem nagyon bejott! 4K DV (FEL-es) teljes kepernyo 60fps! Wooow!
A mozgast gyorsan megszoktam, s csak a par akcio jelenet alatt vettem igazan eszre a 60fps-t. (Idom meg nem volt osszehasonlitani a 24fps-es BD-vel.) Es meg a sztori is tetszett, nem untam egyszer sem (lehet, jo hangulatban talalt). Mindenkinek csak ajanlani tudom!A DV egyebkent rohadt jol nez ki: leginkabb sotet jeleneteknel jobb, mint az HDR10.
PC-modban hajtottam, anomaliat nem lattam, de az is igaz, hogy mikor 2-3x atkapcsoltam normal modra, nem nagyon lattam kulonbseget (de nem teszteltem rendesen meg). Azaz vagy ugyanugy mukodik mindket modban a DV vagy csak nem annyira feltuno.
Ami meg erdekes volt, hogy az oppo Colorspace-nek "DV"-t irt, s nem a tobbi lehetoseget, ami SDR/HDR10-nel van (van 1-2 DV-vel kapcsolatos beallitas rajta, majd probalom).
Es ami meg erdekes volt, hogy PC modban az osszes DV preset-nel nem elerheto a High Black Level, csak a Low!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest