Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Angie™

    addikt

    válasz gery2123 #24250 üzenetére

    Köszönöm, az lesz a következő.
    Hétvégén nagyon megörültem neki, hogy beakciózta az Aqua és gyorsan meg is rendeltem, de bármennyire is tetszik külsőleg, belsőleg, nem tudom megszokni azt hogy betárcsázós net kategóriájú ping élmény van bármit csinálok a menü-ben. Emiatt hiába van szuper pulzus érzékelője, hiába van jó akku ideje, hiába van otp-vel komp. nfc, hiába működik az értesés androiddal stb stb.. egyszerűen egy gagyi, kínai óra érzete van. Bocs hogy ennyiszer leírom, hátha vkinek segít a jövőben a választásban.

    Visszaállítottam és szépen visszacsomagoltam gyári állapotba és viszem sajnos vissza a boltba és hétvégén el fogok menni mm-ba és alza-ba, talán még ott is lehet kiállítva garmin, és szeretném megnézni mit tud a venu 3. Lehet egyből azt kellett volna rendeljem, de nagyon megtetszett ez a négyzetes forma, de ezt el kell engedni..

    Sajnos, ez van.

    #24251
    Igen, leszedtem rá a legfrisebb 2.66-os szoftvert, de ugyanaz .. :(

    [ Szerkesztve ]

    ⏺︎Gondolkoztál már azon, hogy bankot válts? ⏺︎Most megéri! ⏺︎Válaszd a Gránit, K&H vagy Raiffeisen Bankot az én meghívóm alapján és akár 60.000 Ft bónuszt kaphatsz. ⏺︎További részletekért írj!⏺︎

Új hozzászólás Aktív témák